.
.
.
.
.

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Με αποστολή της Βουλής η Ασ. Σκόνδρα στην Αυστραλία

Τη μεγάλη δύναμη του ελληνισμού τη συνειδητοποιούμε όταν βγαίνουμε έξω από τη χώρα. Όταν γνωρίζουμε τους Έλληνες, πρώτης, δεύτερης, τρίτης γενιάς, που μεγαλουργούν στη χώρα που τους υποδέχτηκε αλλά η αγάπη τους για την πατρίδα, τη γλώσσα, τα έθιμα, τις παραδόσεις παραμένει ζωντανή και δραστήρια.

Η ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για την επίσκεψη του Τ. Τσιαπλέ στο Σωτήριο, χωριό "φάντασμα" μετά τις πλημμύρες

Επίσκεψη στο διπλά πλημμυρισμένο και καταστραμένο Σωτήριο, πραγματοποίησε ο Τάσος Τσιαπλές, στέλεχος του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, συνοδευόμενος απο τοπικά στελέχη του Κόμματος, όπου συνάντησε αρκετούς απο τους πρώην κατοίκους του, που ήρθαν απο τα διπλανά χωριά που μένουν προσωρινά.

Συζητήθηκε στη Βουλή ερώτηση σχετικά με το θέμα της μοριοδότησης των υποψηφίων που είναι πλημμυροπαθείς - Τι ανέφερε η Ζέττα Μακρή

Συζητήθηκε τη Δευτέρα (22/4) στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΚΚΕ Μαγνησίας Βασ. Μεταξά που απευθυνόταν στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με ειδική μέριμνα για τους μαθητές πλημμυροπαθών περιοχών της Θεσσαλίας που θέλουν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Έγινε η ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του ΤΕΕ της 19ης Μαΐου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων αιρετών μελών αφενός, της Αντιπροσωπείας και αφετέρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Π.Τ., κατ΄ όργανο και κατ’ αλφαβητική σειρά των Συνδυασμών που κατέρχονται για τα τοπικά όργανα στις εκλογές του ΤΕΕ που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Καρδίτσας: Συμμετοχή στην απεργία την Τετάρτη 24 Απριλίου

Οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Καρδίτσας, δυνάμει της από 22/4/2024 Γενικής Συνελεύσεως,   έπειτα από ανακοίνωση – κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη κλαδική απεργία της Ο.Δ.Υ.Ε. την Τετάρτη 24.4.2024 , αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην ως άνω απεργία, με κύρια κλαδικά αιτήματα:

«Τα Αδέσποτα»: Μια θεατρική παράσταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων που ευαισθητοποίησε τους μαθητές στο θέμα των αδέσποτων ζώων

Σήμερα Δευτέρα, 22/4/2024, η διαδραστική παράσταση “Τα Αδέσποτα” από τη Θεατρική ομάδα HIPPO που ιδρύθηκε το 2009 και αποτελείται από τους Αλέξανδρο Ράπτη και Φώτη Δούσο, ήρθε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων.

Το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Οι μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης του Σχολείου μας στο πλαίσιο του Αναλυτικού Προγράμματος των μαθημάτων της Ιστορίας και της Τεχνολογίας συμμετείχαν σε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη με προορισμό τη  Θεσσαλονίκη στις 12 Απριλίου 2024.

Συνελήφθη 38χρονος στην Πάτρα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι (22/4) στην Πάτρα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 38χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης».

Δημήτρης Παπακώστας: Η Καρδίτσα και η Δυτική Θεσσαλία ενώνεται - αύριο (23/4) - με την Εθνική Οδό Αθηνών μέσω σύγχρονου άξονα Ε65

Επιτέλους! Αύριο παραδίδεται στην κυκλοφορία ο πλέον σύγχρονος και ασφαλής οδικός άξονας Ε65 , που θα συνδέσει ,χωρίς τις …στροφές Δομοκού —«στίγμα» της μεταπολεμικής Ελλάδας —, την Εθνική Αθηνών- Θεσσαλονίκης με την Καρδίτσα - Τρίκαλα - Καλαμπάκα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ