.
.
.
.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Υπ. Υγείας: Άρση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά της Covid-19

Κατά την πρόσφατη Συνεδρίαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες που συνεδρίασε στις 25/04/2024 και μετά από εκτίμηση και αξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης της Χώρας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εισηγήθηκε την άρση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγεία κατά της COVID-19.

Από 14 ευρώ το κιλό τα αμνοερίφια στα κρεοπωλεία της Καρδίτσας - Νωρίτερα άρχισαν φέτος οι παραγγελίες

Με βάση τα 14 ευρώ θα αγοράσουν τον Πασχαλινό οβελία οι Καρδιτσιώτες από τα κρεοπωλεία του νομού μας, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι περίπου μισό ευρώ ακριβότερο σε σχέση με το 2023.

Υπ.Α.Α.Τ.: Πληρώνονται 780 εκατ. ευρώ από ΟΠΕΚΕΠΕ που αφορούν συνδεδεμένες, Οικολογικά Σχήματα και παλαιές οφειλές

Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα και αύριο Μεγάλη Τρίτη πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων πόσο ενισχύσεων που ξεπερνά συνολικά τα 780 εκ. ευρώ και που αφορούν σε Συνδεδεμένες Ενισχύσεις, Οικολογικά Σχήματα, Βασική ενίσχυση, νεοεισερχόμενοι αγρότες και αναδιανεμητική ενίσχυση 2023.

Στη λογοδοσία της Περιφερειακής Αρχής η σύνδεση του Βόλου με τον Ε-65 - Τι απάντησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απάντησε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας (29/4) κατά τη διάρκεια της λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής σε ερώτηση του κ. Χαυτούρα της παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» αναφορικά με τη σύνδεση του δρόμου Βόλου - Καρδίτσα με τον οδικό άξονα Ε-65 όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός πριν δεκαετίες ώστε να συνδεθεί (κυρίως εμπορικά) η ανατολική Θεσσαλία με την πλευρά του Ιονίου.

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής στους φορείς του Δημοσίου

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ