.
.
.
.
.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση 7 νοσοκομείων της 5ης ΥΠΕ, μεταξύ των οποίων και το Γ.Ν. Καρδίτσας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους επισκέφθηκαν την Πέμπτη 4 Απριλίου το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παρέστησαν στην υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση επτά νοσοκομείων μεταξύ των οποίων και το Γ.Ν. Καρδίτσας που ανήκουν στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

ΡΑΑΕΥ: Έναρξη λειτουργίας του νέου Εργαλείου Σύγκρισης Τιμών Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου

Την έναρξη λειτουργίας του νέου Εργαλείου Σύγκρισης Τιμών Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου στον ιστότοπο www.energycost.gr ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων.

Σύμβαση 717 ΕΡΓΟΣΕ: Ελεύθερος με ορισμό εγγύησης 800 χιλ. ευρώ ο 8ος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στην Ευρωπαία Ανακρίτρια

Ελεύθερος με την επιβολή 800 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στην Ευρωπαία Ανακρίτρια, άλλος ένας κατηγορούμενος για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ.

Κατάθεση Ερώτησης από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με θέμα τη στήριξη των πληγέντων μαθητών Γ΄ Λυκείου των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Θεσσαλίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ο Βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού με θέμα τη στήριξη των πληγέντων μαθητών Γ΄ Λυκείου των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Θεσσαλίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Το Σάββατο 6 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Καφρίτσα

Τελούμε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Παναγιώτη Καφρίτσα.

Δημ. Κουτσούμπας από την Καρδίτσα: «Ζήτημα ζωής και θανάτου η ικανοποίηση των αγροτικών αιτημάτων» (+Φωτο +Βίντεο)

Την πλήρη στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια, όπως τα χαρακτήρισε, αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων, η ικανοποίηση των οποίων είναι,- όπως είπε χαρακτηριστικά- ζήτημα ζωής και θανάτου γι' αυτούς και τις οικογένειές τους, εξέφρασε ο Γραμματέας του κόμματος κ. Δημ. Κουτσούμπας μιλώντας σε εκδήλωση το απόγευμα της Πεμπτης (4/4) στην Καρδίτσα με θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους».

Ενημέρωση των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα «Ανακυκλώνω - αξιοποιώ & προστατεύω το περιβάλλον»

Την Τετάρτη 03 Απριλίου 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σοφάδων (παράρτημα του ΣΔΕ Καρδίτσας) πραγματοποιήθηκε ενημέρωση με θέμα την ανακύκλωση-αξιοποίηση-προστασία του περιβάλλοντος, από τον κ. Γιαννόπουλο Δημήτριο, διευθυντή ΧΥΤΑ Δυτικής Θεσσαλίας, ΠΑΔΥΘ, υπό την ευθύνη και οργάνωση της κ. Παπαευαγγέλου Φωτεινής, γεωπόνου εκπαιδευτικού του σχολείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ