.
.
.
.
.

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024

Στην λογική των μικρών compact βιολογικών κινείται ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Η δημιουργία μικρών compact βιολογικών είναι ο στόχος που θέτει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Στεργιόπουλος, σε ερώτηση του προέδρου της Τ.Κ. Κερασιάς.  

Προπονητήριο κολύμβησης Παλαμά: Τι θα περιλαμβάνει το σχεδιαζόμενο έργο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη δημιουργία μικρών κολυμβητηρίων - προπονητηρίων γνωστοποίησε πριν λίγες ημέρες η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Παλαμά και στην Ελασσόνα παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και των δύο Δημάρχων.

Ασημίνα Σκόνδρα: "Ο Γαλάζιος Πυρσός φωτίζει το μέλλον της πατρίδας"

Στο Ζάππειο, τη θύρα εισόδου της Ελλάδας στην Ευρώπη, ανταμώσαμε ξανά από τις 5 ως τις 7 Απριλίου, όλες οι γενιές της της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης λαϊκής παράταξης, στο 15o Συνέδριό μας. Μια συνάντηση επετειακή και παράλληλα συνάντηση αναβάπτισης στον αξιακό μας κώδικα, αυτόν που εδώ και μισό αιώνα διακήρυξε ο Εθνάρχης μας.

Διαχειριστικός έλεγχος στη «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σοφάδων»

Στη διενέργεια προγραμματισμένου τακτικού διαχειριστικού ελέγχου στον φορέα «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σοφάδων» θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η  Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα απασχόλησε η παραίτηση της ειδικής συνεργάτιδας

Η παραίτηση της ειδικής συνεργάτιδας του δημάρχου (σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net), απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα της Δευτέρας (8/4), μετά από ερώτημα που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τσιαντής.

Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα: Παρατάσεις για αποπεράτωση παιδικών χαρών και διαχειριστική μελέτη Δημοτικών Δασών

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, που ελήφθη στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου, χορηγήθηκε παράταση (δεύτερη) έξι μηνών για την αποπεράτωση του έργου «Αποπεράτωση παιδικών χαρών Δήμου».

ΑΑΔΕ: Ενημέρωση για όσους θέλουν να λάβουν την επιστροφή φόρου ολόκληρη, χωρίς να συμψηφιστεί με τον ΕΝΦΙΑ

Ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ η ανάρτηση 7.159.164 εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΝΦΙΑ. Με βάση αυτά, σε 6.167.304 φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις βεβαιώθηκαν 2.286.700.139 ευρώ.

Σύμβαση 717: Ελεύθερος με ορισμό εγγύησης μετά την απολογία του ο ένατος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ

Με την επιβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 900 χιλιάδων ευρώ αποχώρησε ελεύθερος από το γραφείο της Ευρωπαίας Ανακρίτριας ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που απολογήθηκε για την μη ολοκλήρωση των κρίσιμων έργων για τον σιδηρόδρομο της σύμβασης 717.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ