.
.
.
.
.

Τρίτη, 09 Απριλίου 2024

Περιοχή Παλαμά: Το δύσκολο «σήμερα» σκιάζει τα σχέδια για καλύτερο «αύριο» (+Φωτο +Βίντεο)

Τα μεγάλα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παλαμά, 7 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου που άλλαξαν δραματικά το επίπεδο και την ποιότητα της ζωής τους και μετέτρεψαν τα όνειρα σε εφιάλτες ανάδειξε η δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/4) στο Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων του Παλαμά.

Όταν τρία «διαφορετικά» σχολεία συνεργάζονται για «καλό σκοπό»!!!

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας, το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων, τρία «διαφορετικά φαινομενικά σχολεία ως προς τη βαθμίδα αλλά και την ομοιογένεια του μαθητικού πληθυσμού,  συνεργάστηκαν άψογα για τη σύνθεση, δημιουργία και ηχογράφηση ενός τραγουδιού για τη  φιλία και τη διαφορετικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning με τίτλο: «Διαφορετικός – φίλος και μοναδικός…».

Οι πρώτοι 20 υποψήφιοι από την Αττική στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. για τις Ευρωεκλογές

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Βούλα Κεχαγιά παρουσίασε τους πρώτους 20 υποψηφίους στον Νομό Αττικής που θα μετέχουν στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών:

Δ.Σ. Σοφάδων: Αγωνία για την επάρκεια νερού ενόψει της αρδευτικής περιόδου

Ως πολλή δύσκολη χαρακτήρισαν την κατάσταση, σε ότι αφορά στην επάρκεια νερού για άρδευση, ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Κατσής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιαννακός, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δημ. Κατσής: Πολιτική έκφραση και όχι απαραίτητα κακή η λέξη "συμμορία"

Τους τόνους επιχείρησε να ρίξει ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημοσθένης Κατσής, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Απριλίου, χαρακτηρίζοντας την λέξη συμμορία, που χρησιμοποίησε στην προηγούμενη συνεδρίαση, ως πολιτική έκφραση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ