.
.
.
.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Αυγενάκης από Λάρισα: Το ΥπΑΑΤ έχει καταβάλει μέχρι σήμερα 569 εκατ. ευρώ για τη Θεσσαλία - Στα 3,5 δις ευρώ θα ανέλθει το κόστος ανασυγκρότησης

Στα 569 εκατ. ευρώ ανέρχονται, μέχρι σήμερα, οι χρηματοδοτήσεις που έχει καταβάλει το ΥΠΑΑΤ στη Θεσσαλία – είτε μέσω του ΕΛΓΑ, είτε μέσω έκτακτων χρηματοδοτήσεων- προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από τις θεομηνίες του Σεπτεμβρίου, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, σε εκδήλωση με θέμα «Οικονομία- Αγροτική Πολιτική- Κλιματική Αλλαγή, στην περιφέρεια Θεσσαλίας», που έγινε στη Λάρισα.

Δημ. Κουρέτας: Αυτό είναι το σχέδιο μας για τη αγροτική ανάπτυξη

Το παρόν και το μέλλον της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία ανέλυσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα στη Λάρισα με θέμα «Οικονομία – Αγροτική Παραγωγή – Κλιματική Αλλαγή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» και στην οποία μίλησαν επίσης ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κ. Χατζηδάκης και Θάνος Πετραλιάς, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ. Αυγενάκης και ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χ. Τριαντόπουλος.

Νέα δράση ενίσχυσης πολύ μικρών επιχειρήσεων στη Θεσσαλία - Αφορά επιχειρήσεις (και) του Δ. Παλαμά που επλήγησαν από τον "Daniel"

Την διάθεση 8.000.000 ευρώ προκειμένου να ενισχυθούν υπό την μορφή αποζημίωσης επιχειρήσεις, ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης, μέσω της δράσης «Ενίσχυση πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Daniel» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ στον Δήμο Αργιθέας για την αντιπυρική περίοδο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) Δήμου Αργιθέας για το σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας σε σχέση με την αντιμετώπιση κινδύνων κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Τιμολόγιο «ΓΑΙΑ»: Μέχρι τις 26 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων από τους κατόχους συνδέσεων αγροτικού ρεύματος

Σε συνέχεια των μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα, που είχαν ανακοινώσει στις αρχές Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Agrotica 2024, οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Θεόδωρος Σκυλακάκης και Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ: Την Κυριακή 26 Μαΐου το πολιτικό μνημόσυνο του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη

Συμπληρώνονται σήμερα  22 Μάη  δεκαεννέα χρόνια από το θάνατο το ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη (καπετάν Γιώτη), που «έφυγε» από κοντά μας στις 22 Μάη 2005.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ