Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από Τρίτη η επιστροφή του ειδικού φόρου για το πετρέλαιο των αγροτών και κτηνοτρόφων Κύριο

  • 21 Σεπτεμβρίου 2012, 22:32
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Αγροτικά

Από την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η καταβολή της πρώτης δόσης, συνολικού ύψους 80 εκατ. ευρώ, της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Την Παρασκευή υπεγράφη η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Η πληρωμή του κάθε δικαιούχου, γίνεται με βάση τα ψηφιοποιημένα στοιχεία καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι στο ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου). Σημειώνεται ότι, οι δείκτες μηχανικής απασχόλησης (απαιτούμενης ενέργειας) ανά αγροτική δραστηριότητα, για το έτος 2012, δεν διαφοροποιήθηκαν, ουσιαστικά, σε σχέση με τους αντίστοιχους των προηγουμένων ετών.

Όπως είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρης, το ποσό της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου, που εξασφαλίστηκε από το υπουργείο Οικονομικών για το 2012, είναι το ίδιο με πέρυσι, ενώ η πληρωμή θα γίνει σε δύο δόσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις21 Σεπτεμβρίου 2012, 22:44

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva