.
.
.
.
.
.
.

Αγροτικά

ΠΑΚ Θεσσαλίας: Τι πρέπει να γίνει για το ρεύμα και τα καύσιμα

Επίσκεψη στα γραφεία του υποκαταστήματος της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, για τα θέματα της ακρίβειας στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και των εντολών αποκοπών ρεύματος, σε αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, πραγματοποίησε χθες, κλιμάκιο του Δ.Σ. της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Αθανασιάδη, τον Γραμματέα κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τον Ταμία κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη.

Συνάντηση της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών με τον υφυπουργό Α.Α.Τ. Σιμ. Κεδίκογλου

Την Τετάρτη 28-9-2022 οι Τσαπραΐλης Αχιλλέας και Ντάικος Βαγγέλης, πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών αντίστοιχα, επισκέφτηκαν τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Σε εξέλιξη το μάζεμα του βαμβακιού στο ν. Καρδίτσας - Καλή, σε γενικές γραμμές, η χρονιά σε απόδοση ανά στρέμμα

Εδώ και 10 μέρες περίπου έχει ξεκινήσει στο νομό μας η συλλογή βάμβακος, σε μία χρονιά που τη χαρακτήρισε το υψηλό κόστος παραγωγής αλλά και οι γενικά καλές καιρικές συνθήκες.

Π.Α.Κ. Θεσσαλίας: "Με προτάσεις στον ΕΛΓΑ Λάρισας"

Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας, στη Λάρισα και συνάντηση με τον προϊστάμενο του τοπικού υποκαταστήματος του Οργανισμού κ. Σπύρο Σπυρόπουλο, για θέματα αποζημιώσεων και ενισχύσεων, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του 23μελούς Δ.Σ. της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χρήστο Αθανασιάδη, τον Γραμματέα κ. Νίκο Παπαδόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Αθανάσιο Ντούγκο και Γιάννη Ζαχαράκη καθώς και το μέλος της Ελεγκτικής επιτροπής της Κίνησης κ. Βαγγέλη Δημητρακόπουλο.

3ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της Π.Ε. Καρδίτσας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Καρδίτσας και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου , στο πλαίσιο του Προγράμματος Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας της Βαμβακοκαλλιέργειας της χώρας, ενημερώνουν τους βαμβακοκαλλιεργητές της Π.Ε. Καρδίτσας για τις απαραίτητες ενέργειες αποτελεσματικής φυτοπροστασίας των βαμβακοκαλλιεργειών τους.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: Να αποκατασταθούν οι αδικίες με το «αγροτικό πετρέλαιο» και με το 2% στους κτηνοτρόφους

Το πρόβλημα των απλήρωτων δικαιούχων, τόσο με την επιστροφή του λεγόμενου «αγροτικού πετρελαίου», όσο και με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των κτηνοτρόφων, με το 2% επί του τζίρου, αναδεικνύει η Προοδευτική Αγροτική Κίνηση (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, με σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας της Κίνησης κ.κ. Χρήστος Αθανασιάδης και Νίκος Παπαδόπουλος.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: «Καθρεφτάκια» για ιθαγενείς, τα μέτρα στήριξης των αγροτών που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

«Από τις 21 πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πολιτών που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου το ύψος των μέτρων, σύμφωνα με τον ίδιο, ανέρχεται σε 5,5 δισ. ευρώ, στους αγρότες θα διοχετευθούν μόνο 150 εκατ. ευρώ (60 εκ. για κόστος λιπασμάτων και 90 εκ. για κόστος ζωοτροφών)

Το νέο 23μελές Δ.Σ. της Π.Α.Κ. Θεσσαλίας

Στην έγκριση του Καταστατικού και στον ορισμό 23μελούς προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και 3μελής Ελεγκτικής Επιτροπής, προχώρησαν χθες το βράδυ, τα ιδρυτικά μέλη της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, με σκοπό την αναγνώριση της Κίνησης ως νομικό πρόσωπο.  

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ