.
.
.

Αγροτικά

Κ. Νούσιος: Παράταση υποβολής αιτήσεων των παραγωγών για το πρόγραμμα μείωσης της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα

Την παράταση υποβολής αιτήσεων των παραγωγών για το πρόγραμμα μείωσης της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα (απονιτροποίηση) ζητά με επιστολή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος.

Αποζημιώσεις ύψους 1.813.719 ευρώ σε κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 1.813.719 ευρώ που θα κατανεμηθεί στις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας για την αποζημίωση των κτηνοτρόφων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για την κατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2019 στη Π.Ε. Καρδίτσας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού ότι έχουν καταρτιστεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2019.

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του "μπλόκου" της Καρδίτσας

Η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου με το Δ.Σ. της ΕΟΑΣΚ χαιρετίζει τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού μας που μετά την κοινή απόφαση που πήραμε, στήσαμε αυτή την περίοδο ένα δυναμικό μπλόκο.

Αποχωρούν το μεσημέρι της Τρίτης (10/12) από το "μπλόκο" οι αγρότες της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Αποχωρούν, αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, από το μπλόκο αλλά δεν υποχωρούν από τον αγώνα και τις διεκδικήσεις τους οι αγρότες της Καρδίτσας.

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για τις αγροτικές κινητοποίησεις που είναι σε εξέλιξη

Αμέσως μετά το «αστυνομικό μπλόκο», με κλούβες και ΜΑΤ,  που έστησε η κυβέρνηση στην είσοδο της εθνικής οδού Ε65, την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, για να σταματήσει την δυναμική κινητοποίηση, με δεκάδες τρακτέρ, των συναδέλφων αγροτών που διαμαρτυρόμαστε αγωνιστικά για τις πολύ χαμηλές τιμές στο βαμβάκι, το υψηλό κόστος παραγωγής κλπ, ο κυβερνητικός αυταρχισμός «χτύπησε» στην Κρήτη.

Ανακοίνωση - καταγγελία της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και το δόγμα "νόμος και τάξις"

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, ανταποκρινόμενη στις αγωνιστικές διαθέσεις του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της περιοχής μας και δρώντας στο πλαίσιο σχετικής απόφασης που πάρθηκε στην πανθεσσαλική σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών στον Παλαμά, οργάνωσε την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη δυναμική κινητοποίηση με δεκάδες τρακτέρ, στον κόμβο της Εθνικής Οδού Ε-65.

Ε.Ο.Α.Σ.Κ.: Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν την Τετάρτη στον Ε-65 (+Βίντεο)

Ανοιχτό κάλεσμα όχι μόνο προς τους αγρότες αλλά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, να κατευθυνθούν αύριο Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ε-65, στο ύψος του Δέλτα, απεύθυνε η ΕΟΑΣΚ.

ΕΟΑΣΚ: Τα τρακτέρ στις πλατείες

Συνάδελφοι αγροτοκτηνοτρόφοι

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας απευθύνει ενωτικό κάλεσμα αγώνα σε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους που πλήττονται από τις πολιτικές της ΚΑΠ της ΕΕ και των κυβερνήσεων και θέλουν να παλέψουν για το δίκιο τους. 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ