.
.
.
.
.
.
.
.

Αγροτικά

Έντονα αρδευτικά προβλήματα στο Δήμο Παλαμά και σε Ερμήτσι - Κυψέλη

Η καθημερινή παροχή υδάτων από τη λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται στο 1,9 εκατ. ευρώ κι’ όμως, σε αρκετές περιοχές του Δήμου Παλαμά τα έντονα αρδευτικά προβλήματα συνεχίζονται, ενώ και στο Δήμο Σοφάδων αδυνατούν να ποτίσουν τα χωράφια τους πολλοί αγρότες στις Τοπικές Κοινότητες Ερμητσίου και Κυψέλης.

Σε αναζήτηση νέου υδρονομέα στην κοινότητα Ρούσσου

Σε αναζήτηση νέου υδρονομέα στην κοινότητα Ρούσσου βρίσκεται από σήμερα, Τρίτη 3 Αυγούστου ο Δήμος Καρδίτσας καθώς υπέβαλε την παραίτησή του ο έως σήμερα υδρονομέας Νικ. Γιολδάσης.

Διακοπή άρδευσης σε περιοχές της Τ.Κ. Παλαμά

Από τον Δήμο Παλαμά ανακοινώθηκε ότι, από τις 7 το πρωί της Κυριακής (1/8), μέχρι τις 7 το βράδυ της Δευτέρας (2/8), θα διακοπεί η άρδευση στην Τ.Κ. Παλαμά και συγκεκριμένα δεξιά και αριστερά του τσιμενταύλακα, από τον Ιταλικό μέχρι τον Οργόζινο και στην περιοχή "Νεροβάλτια".

Γ. Σακελλαρίου: Θα ξεπεράσουν τα 20.000 στρέμματα οι ζημιές από την τελευταία χαλαζόπτωση

Πολύ μεγαλύτερες, απ' ότι αρχικά υπολογιζόταν, φαίνεται ότι θα είναι, τελικά, οι ζημιές σε καλλιέργειες του Δήμου Παλαμά, από τη τελευταία χαλαζόπτωση.

Δ.Α.Ο. Καρδίτσας: Κατάθεση πρόσθετων δικαιολογητικών για την εξόφληση των δικαιούχων από τον "Ιανό"

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 74617 ΕΞ 2021/23-06-2021 απόφαση (ΦΕΚ 2670/τ.Β΄/23-06-2021), που αφορά στη διαδικασία εξόφλησης των δικαιούχων αγροτών και κατόχων αγροτικών εκμεταλλεύσεων, για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία «ΙΑΝΟΣ».

Κινητοποίηση ΕΟΑΣΚ στον Παλαμά: «Χορτάσαμε υποσχέσεις, δεν αποζημιώνονται στο 100% οι ζημιές απ’ το χαλάζι»! (+Φώτο +Βίντεο)

Σε συνεχή αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαίων του αγροτικού κόσμου του Ν. Καρδίτσας, κάλεσε όλους τους παραγωγούς ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας στη διάρκεια της δυναμικής κινητοποίησης που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία σήμερα το πρωί στον περιφερειακό του Παλαμά, στον κόμβο προς Μάρκο.

Υπ/νση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: «Κατάθεση δικαιολογητικών για την εξόφληση των δικαιούχων κτηνοτρόφων για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον Ιανό».

Μετά την έκδοση της υπ’ αριθμ. 74617 ΕΞ 2021 Υ.Α. (ΦΕΚ 2670/τ.Β’/23-06-2021), οι πληγέντες από την θεομηνία ΙΑΝΟΣ κτηνοτρόφοι, οι οποίοι κατέθεσαν φάκελο με δικαιολογητικά για αποζημίωση στην Π.Ε Καρδίτσας, προκειμένου να εξοφληθούν στο ποσοστό που καθορίστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, είτε έλαβαν την προκαταβολή (20%) είτε όχι, καλούνται να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ