.
.
.
.
.

Αγροτικά

Καρδίτσα: Στο αρχείο η υπόθεση των αγροτοσυνδικαλιστών για τις κινητοποιήσεις του 2018 (+Φωτο +Βίντεο)

Στο αρχείο έθεσε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο  Καρδίτσας την υπόθεση των τριών αγροτοσυνδικαλιστών που κατηγορούνταν για παραβάσεις του άρθρου 34 & 12 του  Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας του νόμου 2696/1999 (παρακώλυση της συγκοινωνίας κ.α.) κατά τη διάρκεια των  αγροτικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από 17-22/12/2018 στον κόμβο του ε65 στον Άγιο Θεόδωρο.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτ. Θεσσαλίας στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων

Τα μέλη και το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στον δίκαιο αγώνα που δίνεται στον δρόμο από όλους τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Μαζική παράσταση στο αγροτοδικείο της Παρασκευής (3/2) από τους αγρότες του μπλόκου

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, αλλά και υποστήριξης προς τους συναδέλφους τους που θα εμφανιστούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις του Δεκεμβρίου του 2018  θα έχουν οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο, το οποίο έχει στηθεί στον κόμβο του Ε65.

Χαμηλή η συμμετοχή των αγροτών - Δεν βγήκαν τα τρακτέρ στα Φάρσαλα

Άκαρπη ήταν σημερινή έξοδος των τρακτέρ στα Φάρσαλα που διοργάνωναν από κοινού τόσο η ΕΟΑΣΝΛ όσο και οι αγροτικοί σύλλογοι της επαρχίας Φαρσάλων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Ε65

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες αγρότες του νομού μας οι οποίοι, με τα τρακτέρ τους, έστησαν δυναμικό μπλόκο, απαντώντας αποφασιστικά στην άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας, στην προσπάθειά της να συκοφαντήσει τον αγώνα μας και να παραπλανήσει το λαό με το ψέμα της ότι τάχα επιλύει τα προβλήματά μας, καθώς και στην κυβερνητική επιχείρηση να τρομοκρατήσει την αγωνιζόμενη αγροτιά με την χρησιμοποίηση των δυνάμεων καταστολής εναντίον μας.

Ανακοινώθηκαν τα πορίσματα για τις ζημιές από πλημμύρες στις 12/1/22 στη Μέλισσα και επανεκτιμήσεων ζημιών σε περιοχές της Δ.Ε. Κάμπου

Ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 τον πίνακα µε τα πορίσµατα εκτίµησης των ζηµιών από το ζηµιογόνο αίτιο πλημμύρα της 12ης Ιανουαρίου 2022 στις καλλιέργεις παραγωγών της Τ.Κ. Μέλισσας.

Υπ/νση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: «Ενημέρωση για εστία Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων στην Π.Ε. Σερρών»

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ότι στις 20/01/2023 επιβεβαιώθηκε κρούσμα του ιού της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων σε αγριόχοιρο, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Στο Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου Βάμβακος μετακομίζει το Κέντρο «Δήμητρα»

Μέχρι τις 30 Απριλίου του 2023, το Κέντρο «Δήμητρα» θα έχει μετεγκατασταθεί και θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου Βάμβακος στην Καρδίτσα.

Δεν πήραν απάντηση και πάνε Ε65 τη Δευτέρα (30/1) οι αγρότες (+Φωτο)

Σε κλιμάκωση του αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν θέσει προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την κυβέρνηση, χωρίς μέχρι στιγμής να πάρουν απάντηση οδηγούνται οι αγρότες του νομού Καρδίτσας αλλά και όλης της Θεσσαλίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ