.
.
.
.
.
.
.
.
.

Αγροτικά

Δ.Α.Ο. Περιφέρειας Θεσσαλίας: Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με γνώμονα την στήριξη της αμπελοκαλλιέργειας και των αμπελοκαλλιεργητών αλλά και του τσίπουρου, ως παραδοσιακό απόσταγμα,

Υπ/νση Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας: Δήλωση της απογραφής αιγοπροβάτων και χοίρων για το έτος 2021

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, καλεί όλους τους κατόχους αιγοπροβάτων και χοίρων του Νομού μας, να προβούν στην υποχρεωτική ετήσια απογραφή των ζώων τους.

Παρατείνονται οι αιτήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης δράση 4.1.2: «Υλοποίηση Επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους γεωργούς, κτηνοτρόφους,  μελισσοκόμους και γενικότερα κατόχους αγροτικής εκμετάλλευσης (όχι απαραίτητα κατά κύριο επάγγελμα αγρότες)

Αναγγελία ζημιών σε βαμβακοκαλλιέργειες στους Δήμους Σοφάδων και Παλαμά

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου οι δηλώσεις πληγέντων παραγωγών του Δήμου Σοφάδων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και  η διαδικασία  στον Δήμο Παλαμά, για τις ζημιές από τις  πρόσφατες βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου.

4ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της Π.Ε. Καρδίτσας

1. Στόχοι

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Καρδίτσας και το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Βόλου,

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/10) η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών

Την Κυριακή 17-10-2021 πραγματοποιήθηκε στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας η ετήσια Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Ένωσης Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών (ΕΕΕΒΦΒ), με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των μελών της.

Ανακοίνωση του Δήμου Παλαμά σχετικά με δηλώσεις ζημιών από τις βροχοπτώσεις

Από τον Δήμο Παλαμά γίνεται γνωστό ότι έγιναν αναγγελίες ζημιάς στον ΕΛΓΑ για την Βροχόπτωση της 15ης Οκτωβρίου 2021 για όλες τις Τοπικές Κοινότητες  του δήμου Παλαμά.

Ανακοίνωση του ΕΛΓΑ για δηλώσεις ζημιάς από τις βροχοπτώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Οσοι παραγωγοί έπαθαν ζημιά στις καλλιέργειες τους από την Bροχόπτωση που έπληξε τη Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας μπορούν να υποβάλλουν Δήλωση Ζημιάς στην Ανταποκρίτρια ΕΛΓΑ από τις 14102021 και έως τις 2910-2021 από τις 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Καρδίτσας (2ος όροφος, Γραφείο 3).

Υπενθύμιση από τη Δ.Α.Ο. Π.Ε. Καρδίτσας για τα δικαιολογητικά αποζημίωσης από τον "Ιανό"

Το Υπουργείο Οικονομικών σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 74617 ΕΞ 2021/23.06.2021 απόφαση όπως τροποποιήθηκε με την 110065 ΕΞ 2021/10.09.2021(Β’ 4203), εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 111822 ΕΞ 2021/14-09-2021 εγκύκλιο , που αφορά στη διαδικασία επιχορήγησης επιχειρήσεων, αγροτών και κατόχων αγροτικών εκμεταλλεύσεων, για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία «ΙΑΝΟΣ».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ