Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναπροσαρμογή τελών άρδευσης και χρήσης σημείων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Τ.Κ. Φαναρίου Κύριο

  • 25 Απριλίου 2021, 09:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Αγροτικά
Αναπροσαρμογή τελών άρδευσης και χρήσης σημείων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Τ.Κ. Φαναρίου

...

Εισήγηση  αναπροσαρμογής των  τελών άρδευσης και χρήσης σημείων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (παρόχθια), σε περιοχές της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου, φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τρίτη (27/4) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μουζακίου.

 

Πιο αναλυτικά τα τέλη άρδευσης αφορούν στην γεώτρηση στην θέση «Πάντος» και προτείνεται να διαμορφωθούνε 2,5 ευρώ, ανά ώρα χρήσης, που είναι μία τιμή μειωμένη από την ισχύουσα, που είναι στα 4 ευρώ. Η μείωση προτείνεται λόγω χαμηλής δυναμικότητας και προβλημάτων λειτουργίας της γεώτρησης.

Σε ότι αφορά τώρα σε όσους χρησιμοποιούν  τα σημεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (παρόχθια) και συγκεκριμένα την παροχή Υ30, έχουμε εισήγηση αύξησης από 1,5 σε 2.5 ευρώ ανά ώρα χρήσης.

Για την συγκεκριμένη παροχή το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά που υπήρχαν λογαριασμοί ρεύματος, με την συνολική χρέωση να ανέρχεται σε 2.478,96 ευρώ. Από τους καταλόγους άρδευσης στην ίδια περιοχή καταγράφηκαν 1.338,48 ώρες χρήσης. Ως εκ τούτου η αναλογία είναι 1,85 ευρώ ανά ώρα, στην οποία συνυπολογίζεται ένα ποσό για την συντήρηση των σημείων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και καταλήγει στα 2,5 ευρώ ανά ώρα, για όσους χρησιμοποιούν την παροχή.

Σημειώνεται ότι οι αρδευόμενοι θα συνεχίσουν να καταβάλουν και το αντίτιμο που πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι που δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα.

Π.Κ.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Από 4 Αυγούστου οι αιτήσεις για την ένταξη δικαιούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μουζακίου Από 4 Αυγούστου οι αιτήσεις για την ένταξη δικαιούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μουζακίου
    3 Αυγούστου 2026, 11:22
  • Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σε τμήμα του Δήμου Μουζακίου το πρωί της Δευτέρας (3/8) Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σε τμήμα του Δήμου Μουζακίου το πρωί της Δευτέρας (3/8)
    3 Αυγούστου 2026, 09:03
  • Ξεκινούν οι αιτήσεις για 28 προσλήψεις συμβασιούχων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου Ξεκινούν οι αιτήσεις για 28 προσλήψεις συμβασιούχων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου
    3 Αυγούστου 2026, 08:31
  • Γ. Καραβίδας: «Ενεργειακή μετάβαση» και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ): Τα αδιέξοδα είναι εδώ Γ. Καραβίδας: «Ενεργειακή μετάβαση» και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ): Τα αδιέξοδα είναι εδώ
    2 Αυγούστου 2026, 08:54
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva