Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να ισχύσει η απόφαση του Δ.Σ. Παλαμά για μείωση ή απαλλαγή τελών άρδευσης ζητούν Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Κύριο

  • 27 Φεβρουαρίου 2021, 08:48
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Αγροτικά
Να ισχύσει η απόφαση του Δ.Σ. Παλαμά για μείωση ή απαλλαγή τελών άρδευσης ζητούν Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου

.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/2) σύσκεψη επικεφαλής και εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων του Δήμου Παλαμά για την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί απαλλαγής ή μείωσης των τελών άρδευσης του 2020 των αγροτών της περιοχής, λόγω των καταστροφών του «Ιανού».

 

Όπως δήλωσε στο KarditsaLive.Net o Παλαμιώτης πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κ. Τζέλλας, οι αντιδράσεις των τοπικών Συλλόγων είναι μεγάλες καθώς θεωρούν την απόφαση άδικη σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που οι παραγωγοί προσπαθούν να αντέξουν τα απανωτά χτυπήματα της πανδημίας και του «Ιανού».

«Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας δυστυχώς εξήντλησε την αυστηρότητα της σε μια σωστή απόφαση που θα ανακούφιζε σημαντικά τους πληγέντες καλλιεργητές. Την καλούμε να την κάνει δεκτή καθώς εξυπηρετεί το συμφέρον μια κοινωνικής ομάδας που υποφέρει και αγωνίζεται να σταθεί όρθια» υπογράμμισε ο κ. Τζέλλας.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα 1/3/2021, αντιπροσωπεία των Αγροτικών Συλλόγων του Δήμου Παλαμά να επισκεφθεί στο Γραφείο του τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου για να συζητήσουν το θέμα.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Καραγιάννης Φώτης

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Πλήρως λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο το Κέντρο Υγείας Παλαμά (+Φωτο) Πλήρως λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο το Κέντρο Υγείας Παλαμά (+Φωτο)
    4 Οκτωβρίου 2026, 21:30
  • Αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του Κοσκινά Καρδίτσας Αντιμετωπίστηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του Κοσκινά Καρδίτσας
    3 Οκτωβρίου 2026, 14:43
  • Χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ για την αγροτική οδοποιία έξι δήμων της Θεσσαλίας - 200.000 ευρώ για τον Δήμο Παλαμά Χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ για την αγροτική οδοποιία έξι δήμων της Θεσσαλίας - 200.000 ευρώ για τον Δήμο Παλαμά
    3 Οκτωβρίου 2026, 13:16
  • Ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Δήμα για την πορεία αποκαταστάσεων στη Θεσσαλία από τον "Daniel" Ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ενημέρωση από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Δήμα για την πορεία αποκαταστάσεων στη Θεσσαλία από τον "Daniel"
    3 Οκτωβρίου 2026, 09:45
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva