Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις δεσμεύσεις Μητσοτάκη στη συνάντηση με Θεσσαλούς αγρότες στις Νέες Καρυές - Νέα συνάντηση πριν τις κινητοποιήσεις Κύριο

  • 14 Οκτωβρίου 2026, 21:33
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Αγροτικά
Τρεις δεσμεύσεις Μητσοτάκη στη συνάντηση με Θεσσαλούς αγρότες στις Νέες Καρυές - Νέα συνάντηση πριν τις κινητοποιήσεις

.

Για τρία θέματα δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος; Μητσοτάκης κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με Θεσσαλούς αγρότες, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις Νέες Καρυές.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας που ήταν στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να τελειώσει το θέμα με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ για να πληρωθεί ο κόσμος, να υπάρχει τον Νοέμβριο αφορολόγητο πετρέλαιο στη μάνικα και να πληρώνεται το ηλεκτρικό ρεύμα δύο φορές το χρόνο χωρίς να κινδυνεύουν οι αγρότες να χάσουν το ειδικό τιμολόγιο ΓΑΙΑ.

Από την πλευρά των αγροτών, στα 20 περίπου λεπτά που διήρκησε η συνάντηση, τέθηκε η πλειοψηφία των θεμάτων που τους απασχολούν μεταξύ των οποίων το κόστος παραγωγής, οι καθυστερήσεις των πληρωμών από προηγούμενα έτη, η αναπλήρωση του ζωικού κεφαλαίου, αλλά και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του κ Μητσοτάκη καθώς δεν υλοποιήθηκε τίποτα απ’ όσα δεσμεύτηκε στο πρόσφατο παρελθόν.

Απαντήσεις επ’ αυτών δεν υπήρξαν, τόνισε ο κ Τζέλλας όπως δεν σχολίασε και την επισήμανση μας ότι την γλιτώνουν με τροπολογία αυτοί που φάγανε τα χρήματα των αγροτών στην υπόθεση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Τέλος. ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει άλλη μια συνάντηση πριν τις αγροτικές κινητοποιήσεις. 

Π.Κ.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva