Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστέριος Βασιλάκος: "Επικίνδυνα Μετακινούμενος.....ο Αμίαντος στο Μουζάκι" Κύριο

  • 14 Μαρτίου 2025, 16:11
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άρθρα
Αστέριος Βασιλάκος: "Επικίνδυνα Μετακινούμενος.....ο Αμίαντος στο Μουζάκι"

..

Αγαπητοί Πολίτες,

Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τελευταία το μελανότερο περιβαλλοντικά! Οδοιπορικό!! του Αμιάντου στο Δήμο Μουζακίου και συγκεκριμένα αυτό που στάθμευσε!! προσωρινά δίπλα και ανατολικά των εγκαταστάσεων του Βιολογικού, στα παρόχθια και μέσα στην κοίτη του Παμίσου, μεταξύ των Κοινοτήτων Μουζακίου-Γελάνθης-Μαγουλίτσας και Λαζαρίνας.

Δεν τιμάει τον πολιτισμό μας και δεν προστατεύει τη Δημοσία Υγεία, η εκρηκτική και εν γνώσει όλων ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα επικίνδυνα απόβλητα και τον αμίαντο να μεταφέρονται από παντού!!! στον προαναφερόμενο χώρο με ευθύνη και προτροπή των υπευθύνων του Δήμου Μουζακίου, όπου στη συνέχεια εκεί διαταράσσονται!! και θάβονται!! εγκληματικά και αυθαίρετα από ιδιωτικά και δημοτικά μηχανήματα.

Έχουν περικυκλωθεί οι ανύποπτοι Πολίτες από καρκινογόνα αμιαντούχα υλικά!! και καθημερινά εκτίθενται! σε Αιωρούμενες! Αναπνεύσιμες! και το κυριότερο μεταφερόμενες και διαταραγμένες! καρκινογόνες! Ίνες Αμιάντου!!!

.Στον ανεξέλεγκτο, ανέλεγκτο, αυθαίρετο και μη νόμιμο ΧΑΔΑ του Βιολογικού.Αγνοούν προφανώς οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι του Δήμου Μουζακίου ότι, είναι υποχρεωμένοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα και αναγκαία βάσει της αρχής και του κώδικα ασφαλούς απομάκρυνσης αμιάντου! και αποκατάστασης Χ.Α.Δ.Α!

Μέτρα φύλαξης και προστασίας Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος, εκδίδοντας, δημοσιοποιώντας και αποδίδοντας σε όλες τις Κοινότητες πέριξ του Βιολογικού, το αναγκαίο Πιστοποιητικό!! μέτρησης καθαρότητας χώρου και αέρα!Καλούμε τους Πολίτες όλων των Κοινοτήτων και ιδιαίτερα του Συνοικισμού Σεισμοπλήκτων Μουζακίου, να απαιτήσουν δυναμικά την οφειλόμενη αντικατάσταση των αμιαντοσκεπών με έξοδα του Κράτους, διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχιζόμενες εγκληματικές παραλείψεις των υπευθύνων του Δήμου Μουζακίου.

.Καλούμε τα όργανα της συντεταγμένης Πολιτείας άμεσα και επιτέλους να διερευνήσουν, να ελέγξουν και να καταλογίσουν ευθύνες, ζημία και βλάβη καθότι, οι φορείς και τα φυσικά πρόσωπα της Τ.Α ως έχοντες περιβαλλοντική και όχι μόνο ευθύνη, υποχρεούνται να προστατέψουν τους Πολίτες, τη Δημόσια Υγεία, το Φυσικό Περιβάλλον και το Οικοσύστημα.

Δυστυχώς! Δεν πάει Αλλο! Έίναι επικίνδυνη εκκρεμότητα!! Και σε διαρκή εκτροπή ο Αμίαντος καθ ότι,«Η έλλειψη ελέγχου επιβραβεύει και διαιωνίζει ατιμωρησία και αυθαιρεσία»

Μουζάκι 14/03/2025

Αστέριος Βασιλάκος

Γραμματέας Π.Ο.Π Μουζακίου,

Τ. Πρόεδρος Κοινότητας Μουζακίου

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Παύλου Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελής Παύλου
    16 Αυγούστου 2026, 12:02
  • Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Αλεξάνδρας Μπακατσή Την Κυριακή 16 Αυγούστου η κηδεία της Αλεξάνδρας Μπακατσή
    15 Αυγούστου 2026, 21:41
  • Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε Βλάβη στην ηλεκτροδότηση το απόγευμα του Σαββάτου (15/8) σε τμήμα του ν. Καρδίτσας - Αποκαταστάθηκε
    15 Αυγούστου 2026, 18:18
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    15 Αυγούστου 2026, 11:51
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva