.
.

Άρθρα

Δ. Παπακώστας: Τα μεγάλα έργα θέλουν: σχέδιο - κόπο- δουλειά- ιδρώτα και ομαδικότητα

Δεχόμαστε σχόλια ,παράπονα και απόψεις φίλων πατριωτών δημοτών για την δυσπραγία, την μη προώθηση κ εκτέλεση έργων στην περιοχή μας, την πολυετή εμπλοκή και μη απορρόφηση χρημάτων (άνω των 3.000.000€)που μένουν βαλτωμένα παρκαρισμένα στο δημοτικό ταμείο ,όπως και σε πολλούς ΟΤΑ.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Γρίφος τα δρομολόγια και ώρες του ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Αργύρι - Βραγκιανά - Ανθηρό / Μουζάκι και αντίστροφα"

Επιμένουμε με …ρεαλιστική αισιοδοξία ,γιατί βαθιά πιστεύουμε ότι οι απλοί πολίτες ,οι μόνιμοι ορεινοί κάτοικοι που επιμένουν να ζουν στα απόμακρα χωριά του Αχελώου και Αργιθέας , αξίζουν ίση μεταχείριση , σεβασμό και αξιοπρέπεια από όλους τους φορείς: Κράτος - Αυτοδιοίκηση - Ιδιωτικές Εταιρίες ( ΚΤΕΛ ).

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ημερίδα ΓΕΩΤΕΕ Λάρισας: Διαρκές το οικολογικό έγκλημα στη Συκιά Αργιθέας - Αδικαιολόγητη διστακτικότητα απο Κυβέρνηση ΝΔ..."

Υπάρχουν τελικά και φωνές δικαιοσύνης , υποστήριξης από την Λάρισα προς την ορεινή απόμακρη Αργιθεα - των επιστημόνων του ΓΕΩΤΕΕ που τολμούν να πουν :

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Το σύστημα «εκπτώσεων» παρελθόντος έχει λήξει ... Αν δεν προσαρμοστούμε τότε έργα δεν θα γίνονται και τα χρήματα θα ... μένουν παρκαρισμένα!"

Στο πολύ έγκυρο ρεπορτάζ για ‘καρέ ακυρώσεων’ στην ανάθεση 4 έργων λόγω Ιανου στον ορεινό Δήμο Αργιθέας , ας μας επιτραπεί να σχολιάσουμε :

  • Κατηγορία Άρθρα

Ι. Κολοβός: "Εκτός του χάρτη της Θεσσαλίας η περιοχή του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ιτάμου"

Κύριε Αγοραστέ, με λύπη πληροφοριακά ότι για μια ακόμη φορά έχετε διαγράψει από το Νόμο Καρδίτσας και από κάθε ευθύνη και αρμοδιότητα σας, την περιοχή του πρώην Δήμου Ιτάμου.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Η ορεινή Αργιθέα πληρώνει τη διάλυση υπηρεσιών Δ/νσης Τεχνικών Έργων Καρδίτσας..."

Γινόμαστε μάρτυρες μιας γραφειοκρατικής τρέλας, που επιτείνεται από την πλήρη διάλυση υπηρεσιών της Δνσης Τεχνικών Έργων (ΔΤΕ) Καρδίτσας με ακέραιη πολιτική ευθύνη του Περιφερειάρχη - του Τοπικού Αντιπεριφερειάρχη.

  • Κατηγορία Άρθρα

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Ακρίβεια, ο εφιάλτης του πολίτη. Η κυβέρνηση αρκείται να παρακολουθεί και να εισπράττει"

Η εκτίναξη του ετήσιου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή κατά το μήνα Μάιο στο 11,3%,  επιβεβαιώνει περίτρανα ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητα των κυβερνητικών ημίμετρων.

  • Κατηγορία Άρθρα

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Ο μυθικός Αχελώος και οι έμποροί του που τον κατέσφαξαν ...και τώρα θέλουν να τον εξαφανίσουν δια παντός ...στο βωμό του κέρδους"

Φίλες και Φίλοι,

Δε μας αφήνουν να χαιρόμαστε τις ομορφιές της ορεινής μας Φύσης, να περιπλανιόμαστε και να χαιρόμαστε τα σύγκλινα και αντίκλινα του Αχελώου με τα αενάως ρέοντα ύδατά του μεταξύ Θεσσαλίας και Ηπείρου ως κάτω στην Αιτωλοακαρνανία,

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ