.
.

Άρθρα

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "Τι να πεις και τι όχι σε έναν γονέα παιδιού με αυτισμό"

Αρκετοί άνθρωποι στην εικόνα ενός παιδιού με αυτισμό, κυρίως λόγω άγνοιας και μερικές φορές λόγω της έντονης ανάγκης τους να πουν κάτι καλό, προβαίνουν σε δηλώσεις οι οποίες δεν μπορούν να είναι αποδεκτές από τους γονείς και το οικογενειακό περιβάλλον του.

  • Κατηγορία Άρθρα

Φ. Αλεξάκος: "Το όργιο φοροδιαφυγής και η επιβράβευσή της μέσω των κάθε είδους pass"

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΔΑΕ η φοροδιαφυγή στη χώρα μας αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Ως αποτέλεσμα αυτής το έτος 2022, έξι στους δέκα δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 10.000 €.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημήτρης Παπακώστας: "2.200.000€ για Δρόμο προς Έλατο - Βραγγιανά Ευρυτανίας από περιφ Θεσσαλίας: για κεντρικό σχολικό δρόμο Ρογκίων Βραγκιανών Αχελώου: Μηδέν …!"

Διαβάζουμε στο καλά ενημερωμένο Karditsalive.net ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας βρήκε κονδύλια ύψους 2.200.000€ για βελτίωση δρόμου στα όρια ν Καρδίτσας προς Έλατο Βραγγιανών Ευρυτανίας !
  • Κατηγορία Άρθρα

Δημήτρης Παπακώστας: "Ανακατατάξεις στις παρατάξεις ΔΣ Αργιθέας!"

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ Αργιθέας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα : Ανθηρό - στους 41 μήνες ούτε μια φορά δεν έγινε ΔΣ σε καποδιστριακές ενότητες : Βραγκιανά - Πετρίλο ( Αχελωου - Ανατολικής αντίστοιχα)έγινε ανταλλαγή απόψεων και αιχμηρών σχολίων εκατέρωθεν.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Θετική κινηση ΥΠ.ΕΝ. για τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Μεσοχώρας Τρικάλων!"

Επιτέλους ! Μετά από πολυετή απραξία και απαξίωση σχεδόν έτοιμου έργου κάτι άρχισε να κινείται στη Μεσοχώρα Τρικάλων Θεσσαλίας , μετά την προφανή παρέμβαση του Θεσσαλού Υπουργού Ενέργειας Κ Σκρέκα.

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Επικίνδυνοι ρύποι αμιάντου δίπλα ...σε Μ.Ε, Κ.Υ., Κ.Π.Ε Μουζακίου"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Δεν ανησυχούν προφανώς στο Δήμο και στην Κοινότητα Μουζακίου για το γεγονός ότι, το κτήριο στο οποίο στεγάζονται Μαθητική Εστία! Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης!

  • Κατηγορία Άρθρα

Σωκράτης Βασιλάκος: Ανοικτή επιστολή για υπερβολική καθυστέρηση γιατρού σε ραντεβού στο νοσοκομείο

Την Παρασκευή 13-1-23 ώρα 10.30, είχα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με χειρούργο γιατρό, τον οποίο χάριν συντομίας θα τον αποκαλούμε κύριο Τ* και ο οποίος προσήλθε στο ιατρείο με καθυστέρηση τουλάχιστον μισής ώρας.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ