.
.

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Νέο Ασφαλιστικό: Θετικές βελτιώσεις αλλά....και φρούδες προσδοκίες..."

Η Κυβέρνηση παρότι έχει κάνει σημαντικά θετικά βήματα (ψήφο αποδήμων Ελλήνων- Μέτρα δημόσιας τάξης- νέος εκλογικός νόμος - νεος επενδυτικός νόμος με απλοποίηση και επιτάχυνση διαδικασιών - θεσμικη ενίσχυση Δήμων κλπ), μοιάζει να... κολλάει επικοινωνιακά σε θέματα της καθημερινότητας και της "οικονομίας των νοικοκυριών".

  • Κατηγορία Άρθρα

Βασ. Αναγνωστόπουλος: "Ο Φαραώ, το ιερατείο κι ο τρυπανιστής (Περί Αχελώου ο λόγος)"

Στην Αίγυπτο εμφανιζόταν ως απόλυτος άρχων ο Φαραώ. Ουσιαστική όμως εξουσία επιτελούσε το ιερατείο, που είχε το πλεονέκτημα να έχει επικοινωνία με τον λαό της Αιγύπτου.

  • Κατηγορία Άρθρα

Γ. Τσιτσιμπής: "Αχ, αυτοί οι Τρεις Ιεράρχες!"

Αυτοί οι τρεις άγιοι, φαίνεται πως βάλθηκαν να μας ταλαιπωρήσουν τα τελευταία χρόνια. Τους ονομάζουμε «προστάτες των γραμμάτων», αλλά δεν τους έχουμε και πολλή υπόληψη.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ελπιδοφόρα η κοινή σύσκεψη Αντιπεριφερειαρχών Κ.Νούσιου - Άρη Τασιού"

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ.Νούσιος πραγματοποιεί αθόρυβα και μεθοδικά, τολμηρά βήματα με κινήσεις και πολιτικές υπέρ ολόκληρου του νομού Καρδίτσας , πεδινών και ορεινών περιοχών.

  • Κατηγορία Άρθρα

Ο Δημ. Παπακώστας για την ετήσια συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Αργυριτών στο Γαλάτσι

Κόντρα στο γενικό "κλίμα νηνεμίας" που χαρακτηρίζει το- πάλαι κραταιό- Τοπικό κίνημα των Συλλόγων, ο πρωτοπόρος Πανελλήνιος Σύλλογος Αργυριτών Αχελωου ΑΡΓΙΘΕΑΣ Καρδιτσας Θεσσαλιας πέτυχε να οργανώσει μια ποιοτική, ωφέλιμη και μαζική Συνέλευση των μελών του,

  • Κατηγορία Άρθρα

Θ. Καλαμπαλίκης: "Να αποσυρθεί άμεσα η διάταξη για τα ιδιωτικά κολλέγια"

Τις ημέρες αυτές προωθείται από το Υπουργείο Παιδείας μια σειρά από νομοθετήματα, που αφορούν το σύνολο σχεδόν της εκπαίδευσης. Μέσα σε αυτά υπάρχει σχετική ρύθμιση που εξισώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ιδιωτικών κολεγίων με αυτά των δημοσίων ΑΕΙ.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: Ντροπιάζουν την Αργιθέα οι "μαφιόζικες" επιθέσεις αγνώστων κατά νόμιμων επενδύσεων....

Η φιλήσυχη και ειρηνική ορεινή περιοχή μας, οι κάτοικοι και δημότες της Αργιθέας, πληροφορηθήκαμε μέσω της έγκριτης karditsalive.net, με μεγάλη κατάπληξη- τη δολοφονική επίθεση κατά του φύλακα του Ανεμολογικού ιστού, που τοποθέτησε η επενδυτρια Εταιρεία NOSTIRA, μετά από νόμιμες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις δημοσίων οργάνων (ΔΣ Αργιθέας, Περιφέρειας, Δασαρχείου κλπ).

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ