.
.

Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Αδιανόητη απόφαση κατεδάφισης του Κ.Υ. Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες
Ανάστατη η κοινωνία της κωμόπολης του Μουζακίου αλλά και οι Συνδημότες μας της ευρύτερης περιφέρειας παρακολουθούν τις τελευταίες ανήκουστες, αντιφατικές, δαπανηρές και επιζήμιες για τη δημόσια περιουσία αποφάσεις, των αρμοδίων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να εκδοθεί άδεια κατεδάφισης! κτιρίου Κ. Υγείας Μουζακίου.

  • Κατηγορία Άρθρα

"Λίγα λόγια για το Δημήτρη Πέτρου"

Εκεί ψηλά θαρρούμε , στη γειτονιά των αγγέλων , ανάμεσα στα αστέρια τ’ ουρανού και τώρα αναρωτιόμαστε κοιτάζοντας ψηλά , πιο αστέρι να είσαι άραγε;

  • Κατηγορία Άρθρα

Γ. Καραβίδας: "Με αφορμή τις εκλογές για τη νέα Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ."

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή οι διαδικασίες για την εκλογή των νέων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καρδίτσας, έχοντας και ο ίδιος την τιμή να συγκαταλέγομαι στους εικοσιένα νεοεκλεγμένους, που θα την απαρτίζουν για την επόμενη περίοδο.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: Το Υπ.Υποδομών να παρέμβει τάχιστα λόγω επικινδυνότητας σε σημεία επαρχιακής οδού "Γέφυρα Κοράκου (Συκιά) - Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας"

Λάβαμε στα χέρια μας το αντίγραφο της Έκθεσης Αυτοψίας, που συνέταξε ο Μηχανικός της Δνσης Μελετών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Ευάγγελος Κούκος ,μετά από παρέμβαση μας- ως Αιρετός του Ορεινού Δήμου Αργιθέας (Πρόεδρος ΔΣ Αργιθέας 2017-19),

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Ακινησία ...στην ασφαλή επανάχρηση του Κέντρου Υγείας Μουζακίου"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Η τελεσίδικη απόφαση της επιτροπής Ελέγχου επικινδύνως ετοιμόρροπων κατασκευών, δημιουργεί νέα δεδομένα και δρομολογεί εξελίξεις στην υπόθεση, « ανεύρεση κτιρίου παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κατοίκων ευρύτερης περιφέρειας Δήμου Μουζακίου».

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Αποκαλυπτικές Αντιφάσεις στο ΠΣ Θεσσαλίας μετά από επερώτηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ή "άλλα λόγια να.... αγαπιόμαστε" από τον Περιφερειάρχη...."

Η Περιφερειακή παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" με καίρια επερώτηση για το θέμα της οδικής απομόνωσης του ν.Καρδίτσας με την Ευρυτανία και Στερεά Ελλάδα (χωματόδρομος από Νεράιδα Καρδίτσας έως Μαυρομμάτα Ευρυτανίας- 8χλμ περίπου) , κατάφερε να αποκαλύψει τις αντιφάσεις και απραξία της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας , σεβόμενη τον θεσμικό της ρόλο ως Παράταξη της Αντιπολίτευσης και καλύπτοντας το σοβαρό κενό που υπάρχει από την υπολειτουργία- αφωνία της Μείζονος Αντιπολίτευσης του ΠΣ.

  • Κατηγορία Άρθρα

Βασιλική Γιαννουσά: Τα σκουπίδια «πληγώνουν» όμορφες περιοχές του Δήμου Καρδίτσας

Με αφορμή το καλογραμμένο άρθρο του κ. Μπαρμπούτη, που κατά την ταπεινή μου γνώμη,  βάζει στη σωστή  διάσταση το θέμα της αξιοποίησης της παραποτάμιας περιοχής, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω δυο λόγια.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ