.
.
.
.
.

Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Γιατί κατέρρευσαν και πνίγηκαν....οι υποδομές του Μουζακίου;"

Αγαπητοί Συμπολίτες

Από το βράδυ της Παρασκευής τα τραγικά ανθρώπινα και περιβαλλοντικά γεγονότα του Μουζακίου όπως το «περίεργο και θλιβερό περιστατικό με τον άδικο χαμό της Συμπολίτισσάς μας»,

  • Κατηγορία Άρθρα

Νότα Μακρυγιάννη - Πλακιά: "Aντί επικηδείου στη μνήμη της Ευδοκίας – Μυρτώς Πλακιά"

Ευδοκία μου, Μυρτώ μου, οι Μοίρες σε ζήλεψαν…. έδωσαν στο ποτάμι τη δύναμη να σε αγκαλιάσει μια Παρασκευή βράδυ, να  μετατρέψει μια κοινή σε Μεγάλη Παρασκευή και να γίνει η βραδιά που το μαχαίρι της Μοίρας Ατραπού θα σου έκοβε τη νήμα της ζωής.

  • Κατηγορία Άρθρα

"Καρποχώρι: Ο Απόστολος Ανδρέας δεν τους άφησε μόνους!" του Σπ. Κουτσοχρήστου

Με πρωτοφανή σφοδρότητα, έπληξε η κακοκαιρία "Ιανός" την γειτονιά του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, της Τοπικής Κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Στελέχη της ΚΕΔΕ να φθάσουν και στην αποκλεισμένη Αργιθέα!"

Με χαρά βλέπουμε στελέχη της ΚΕΔΕ ,τον πρόεδρο ΔΣ Δημ. Παπαστεργίου, τον πρόεδρο ΠΕΔ Θεσσαλίας Θαν.Νασιακόπουλος και τον Δήμαρχο Αγιάς Αντ.Γκουντάρας, να επισκέπτονται πληγείσες περιοχές , Μουζάκι και Καρδίτσα.

  • Κατηγορία Άρθρα

Σύλλογος Πολιτών Υπέρ των Ρεμάτων: "Λερναία Ύδρα οι αποτυχημένες παρεμβάσεις στα ρέματα"

Η κύρια αιτία για την αδιανόητη πλημμύρα στο Μουζάκι Καρδίτσας (πλέον βέβαια της αναμφισβήτητα πολύ μεγάλης έντασης της βροχόπτωσης) ήταν η σημαντική μείωση της διατομής του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι και της απαράδεκτης χωροθέτησης κρίσιμων υποδομών (εν προκειμένω το Κέντρο Υγείας) πάνω ακριβώς στην κοίτη του ρέματος.

  • Κατηγορία Άρθρα

Λία Ρογγανάκη: "Καρδίτσα κράτα γερά"

Σάββατο βράδυ και βρίσκομαι καθηλωμένη στο κρεβάτι έτοιμη να γράψω όσα με πνίγουν και μου δημιουργούν αυτόν τον κόμπο στο λαιμό, προσπαθώντας να συγκρατήσω τα δάκρυα μου.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ζωντανό ρεπορτάζ από Πετρίλο και ταλαιπωρία Ανατολικής Αργιθέας"

Όντως, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση χθες το απόγευμα.Υπάρχει πλέον μια υποτυπώδης πρόσβαση σε όλα τα χωριά (μέσω επιχωματώσεων, βαθύτερων διανοίξεων στα ίδια κατεστραμμένα σημεία), ιδιαίτερα όμως επισφαλής αν λάβουμε υπόψη ότι συνεχίζονται κατά διαστήματα οι βροχοπτώσεις. 

  • Κατηγορία Άρθρα

Βασίλης Χρ. Κωστούλας: "Σώστε την Καρδίτσα μας"

Κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβερνήσεως

Σαν απλός πολίτης αυτής της πόλης και πολύτεκνος πατέρας, σας γράφω αυτά τα λόγια με πόνο ψυχής για όσα διαδραματίζονται την τελευταία εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και σας παρακαλώ να δώσετε βάση σε όσα σας παραθέτω.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δομήνικος Βερίλλης: Εκτός απο τις άμεσες, ολοκληρωμένες αποζημιώσεις απαιτείται η χρηματοδότηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Ν. Καρδίτσας

Αν υπήρχαν τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα τα τελευταία χρόνια δεν θα είχαμε αυτήν την τεράστια καταστροφή.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Είμαστε όλοι ... πρώτα ,Ανατολικο-Αργιθεάτες ,λόγω... Ιανού!"

Η Ορεινή Αργιθέα ,οι Αργιθεάτες διακρίνονται από τις αντοχές ,την καρτερικότητα ,τη μαχητικότητα και το πείσμα τους , αλλά πάνω απ' όλα ,την αλληλεγγύη τους στους πιο αδύναμους ,στους αποκλεισμένους και δεινοπαθούντες....

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ