.
.

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Επιχείρηση γενικής αφωνίας στη Θεσσαλία ή …Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον!'

Επιτέλους πρωτομηνιά σήμερα ,αρχίζει να σπάει η μεγάλη σιωπή κομμάτων, παρατάξεων ,αιρετών κ μη ,τοπικού τύπου -ΜΜΕ Θεσσαλίας έναντι της μονοκρατορίας και εγωιστικής αλαζονείας των ηγητόρων της ισχυρής πατρώας γης ,της Θεσσαλίας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Παράσταση σε Commision EE: Αναφορά για άνιση μεταχείριση από Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας ..."

Η «Πατριωτική Εναλλακτική Αργιθεατων - Π.Εν.Α»- δια του Συντονιστή της Δημήτρη Κ Παπακώστα :Νομικού Αθήνας και επι 25 έτη Αιρετού Αυτοδιοίκησης Αχελωου - Αργιθέας - ΤΕΔΚ Καρδίτσας (Δήμαρχος - πρόεδρος ΔΣ - ΚΣ) πιστός στη δέσμευση μας προς τα παιδιά,

  • Κατηγορία Άρθρα

Τάσος Τσιαπλές: "Φτάνει ο εμπαιγμός των βιοπαλαιστών αμυγδαλοπαραγωγών. Κατώτερες εγγυημένες τιμές, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν ικανοποιητικό εισόδημα"

Συνωστίσθηκαν για ακόμη μια φορά, δημοτική αρχή Τεμπών, Περιφερειάρχης, βουλευτές της Ν.Δ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στη γιορτή αμυγδάλου αυτή τη φορά στο Συκούριο, για να φωτογραφηθούν και να γιορτάσουν!

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ασφαλτος στο δρόμο Βερδικούσια -Βλαχογιάννι Ελασσόνας με 4,5 εκατ. ευρώ από ΠΔΕ Θεσσαλίας ...! Μηδέν για Θεσσαλικά Βραγκιανά ..."

Για πολλοστή φορά και με προκλητικό τρόπο η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας βρίσκει άφθονο χρήμα για ορεινή Ελασσόνα Λάρισας: πίστωση 4.500.000€ για άσφαλτο σε μήκος 3.800μ για σύνδεση Βερδικούσιας ( με τις πολλές πολύτεκνες οικογένειες) με Βλαχογιάννι ...από το ΠΔΕ Θεσσαλίας - χωρίς να παραπεμφθεί το Αίτημα χρηματοδότησης στο Υπουργείο Υποδομών !

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Σε ΦΕΚ η αναστολή 22 σχολείων ν.Καρδίτσας - τα 4 στην ορεινή Αργιθεα ...συγκινείται κανένας;"

Το δημογραφικό , το φάσμα της πληθυσμιακής συρρίκνωσης , αποτυπώνεται με σκληρό τρόπο στην απόφαση  των αρμοδίων για αναστολή λειτουργίας (προσωρινό κλείσιμο) 22 δημοτικών κ νηπιαγωγείων στον νομό Καρδίτσας - άλλος ένας δείκτης αρνητικός για τον κεντροβαρή παραγωγικό νομό που εξαιτίας των πολιτικών εγκατάλειψης από Πολιτεία κ Περιφέρεια Θεσσαλίας μένει ουραγός στην ανάπτυξη - υποδομές.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Υφ Υποδομών - Κυβερνητικό κλιμάκιο - Γ.Γ. ΝΔ στο ν Καρδίτσας : Τα αιτήματα Αχελώου - Αργιθέας τέθηκαν;"

Με χαρά βλέπουμε στον τοπικό τύπο οτι ο ν.Καρδίτσας αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από κυβέρνηση - ανώτερα όργανα κόμματος ΝΔ - βουλευτές -περιφερειάρχη - προέδρους ΔΕΕΠ /ΝΟΔΕ ΝΔ και τοπικών οργανώσεων.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ