iliozymo 800 serifis new 800 optkantela

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Βασίλειον της Ελλάδος" μετά -οχι..Πλην- ...της Αργιθέας...στα ερτζιανά!

Στο ΦΕΚ επιτέλους, δημοσιεύθηκε, ο νόμος και η απόφαση του υπουργείου ψηφιακής πολιτικής για τις ...."σκοτεινές" περιοχές, που κατ ' ευφημισμό ονομάστηκαν.... "λευκές", δηλ... εκτός σήματος DIGEA, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών.....

  • Κατηγορία Άρθρα

Νίκος Ευθυμιάδης: "Στρατηγική και στόχοι για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στο νομό Καρδίτσας"

Περίμενα στην ΔΕΘ να τεθούν θέματα του πρωτογενούς τομέα και κυρίως να ειπωθεί από υπεύθυνα χείλη ότι η ‘’ΕΛΛΑΔΑ μπορεί να γίνει πραγματικά ο ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ, Ο ΑΝΘΟΚΗΠΟΣ και Ο ΟΠΩΡΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ’’.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Αναγκαίες προληπτικές παρεμβάσεις στο κεντρικό οδικό δίκτυο "Καρδίτσα - Αργιθέα - Άρτα & έως Βραγκιανά - Αργύρι"

Τα πρόσφατα γεγονότα, καιρικά και γεωλογικά (πλημμύρες-σεισμοι-διαβρωσεις), ανέδειξαν προβλήματα που οφείλουμε ως Αυτοδιοίκηση, Περιφέρεια και Δήμοι, αλλά και Κυβέρνηση,να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα, ως Προμηθεις, πριν συμβεί οτιδήποτε κακό, απρόβλεπτο, δυσάρεστο...

  • Κατηγορία Άρθρα

Νίκος Καραγιάννης: "Όνειρα γλυκά κ. Γαβρόγλου…"

Ο Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε πρόσφατα ένα δήθεν νέο σχέδιο για το Λύκειο χωρίς καμία προωθητική πνοή και χωρίς τις μείζονες τομές που χρειάζεται σήμερα η εκπαίδευση στη χώρα μας

  • Κατηγορία Άρθρα

Ανοιχτή επιστολή του Ηλία Χατζή προς τους κατοίκους της Καρδιτσομαγούλας

Σε ένα μήνα από τώρα θα γίνει η εμποροπανήγυρη( παζάρι) και εσείς αγαπητοί συγχωριανοί, καλείστε να εισπράξετε ακαθαρσίες, ηχορύπανση, κυκλοφοριακή συμφόρηση και ιδιαίτερα εσείς που κατοικείται πλησίον του χώρου έχετε να αντιμετωπίσετε, την εισβολή στα σπίτια σας, των διαφόρων εγκληματικών στοιχείων που κυκλοφορούν άφθονα όλες αυτές τις ημέρες του παζαριού.

  • Κατηγορία Άρθρα

"….πάλι «στο πόδι» οι αποφάσεις για την Οξυά!!!"

Πληροφορηθήκαμε τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η υποβολή αρμοδίως αιτήματος ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» (άξονας προτεραιότητας «Δράσεις για βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, κ.λ.π.)

  • Κατηγορία Άρθρα

Βάιος Φασούλας: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και Δημότες"

Από και προς τους δημότες του Θεσσαλικού κάμπου, τον πεδινό και ορεινό, με τα χιόνια του και τους αποκλεισμούς των χωριών του, με τις πλημμύρες του και τις καταστροφές του, με τα διαχρονικά ανεκπλήρωτα οράματα και σχέδια των «ταγών»

  • Κατηγορία Άρθρα

Κων. Ξυλομένος: "Ολοκληρωμένη αισθητική, περιβαλλοντική και βιοκλιματική αναβάθμιση κεντρικής πλατείας και κεντρικού πεζοδρόμου Καρδίτσας"

Στην 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου έγινε αποδεκτή από το σώμα κατά πλειοψηφία, η πρόταση προς έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης και ο καθαρισμός του τρόπου ανάθεσης του έργου: “ Ολοκληρωμένη αισθητική, περιβαλλοντική και βιοκλιματική αναβάθμιση κεντρικής πλατείας και κεντρικού πεζοδρόμου Καρδίτσας”.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Σχέδιο Εθνικής Αναγέννησης στη Δ.Ε.Θ. - Νέος Κλεισθένης..."

Ολοκληρώθηκαν οι παρουσίες των πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη.

Εφέτος ήταν μια νέα χρονιά,με μετριοπάθεια στον πολιτικό λόγο, ρεαλισμό, ήπιους τόνους, χωρίς ακρότητες, πομφόλυγες και .... ακατάσχετη παροχολογια...

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time