.
.

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "ΔΣ Δικτύου Πίνδος - Πετρίλο 6 Ιουλίου: Αμήχανη - Αναχρονιστική πολιτική για Αειφορικές Επενδύσεις κόντρα στη σύγχρονη τάση για καθαρή ενέργεια!"

Μετά από οκτώ (8) ολόκληρα 24ωρα δημοσιεύτηκε το 'Δελτίο Τύπου' του ορεινού Δικτύου Πίνδος, που αποτελεί μια αστική εταιρεία ορεινών περιοχών ,ήτοι ένα Συντονιστικό απλό όργανο Δημάρχων( έτος ίδρυσης 2017) ,το οποίο δεν έχει πρωτογενή Εξουσία ,όπως τα ΔΣ και ΚΣ των Δήμων - Κοινοτήτων.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Θεσσαλία: Κάποιος να ξυπνήσει τον...'κοιμώμενο γίγαντα' της Εθνικής οικονομίας!"

Η Πανδημία,η οικονομική ύφεση ,οι ανατροπές που επήλθαν στα παγιωμένα ,τα έως χθες κοινώς αποδεκτά ,τις κατεστημένες αντιλήψεις περί Κράτους, Δημόσιου Τομέα, Συστήματος Υγείας , κοινωνικής αλληλεγγύης και εργασίας στο γραφείο, κτύπησαν την... καμπάνα της εγρήγορσης ,της αφύπνισης ,της αναγκαίας στροφής στα μοντέλα ανάπτυξης , κοινωνικής και πολιτικής δράσης.

  • Κατηγορία Άρθρα

Παν. Χαρίτος: "Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι κάτοικοι του παλιού οικισμού Σοφάδων συγκέντρωσαν χρήματα για να φτιάξουν τους δρόμους στις γειτονιές τους"

Απ’ ότι φαίνεται ο δήμος Σοφάδων εγκατάλειψε για τα καλά τους δημότες του παλιού οικισμού Σοφάδων, καθώς εδώ και 90 χρόνια δεν έγινε κανένα έργο υποδομής ουσίας.

  • Κατηγορία Άρθρα

14 λόγοι για να επιλέξω το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Ως Διοίκηση του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ) της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους φοιτητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και τη βαθμολογία που έλαβαν προκειμένου να επιλέξουν και να εισαχθούν στα Τμήματα που επιθυμούν.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: Ανήκουστη η καταγγελία της "Ένωσης Συντακτών Περιφέρειας" για Δημοτικές Αρχές.....

"Η Δημοσίευσις είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης" είχε γράψει ο Ιάκωβος Μάγερ.

Το αξίωμα αυτό κοσμεί την αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών στην οδό Ακαδημίας .

  • Κατηγορία Άρθρα

Παν. Χαρίτος: "Στο κόκκινο η ανομία, η αναρχία και η παραβατικότητα στους τσιγγάνικους οικισμούς του Δήμου Σοφάδων"

Το τελευταίο χρόνο το 2020 αυξήθηκε, η ανομία, η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα στους οικισμούς των Σοφάδων με την σιωπή και ανοχή της δημοτικής αρχής.

  • Κατηγορία Άρθρα

Μήνυμα του Γ. Κωτσού για την επέτειο ενός έτους διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.

Σαν σήμερα, στις 7 Ιουλίου 2019, ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του έχρισε Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντας ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη μεγάλη παράταξή μας, στη Νέα Δημοκρατία.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Τα έργα Αχελώου & Υδροηλεκτρικών Συκιάς - Μεσοχώρας: Η πιο εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα των Περιφερειών!"

Έκλεισε έναν χρόνο Εξουσίας η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη.

|. Το πρόσημο του ετήσιου Απολογισμού είναι καταρχήν θετικό.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ