.
.
.

Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Εμμονή στον παραλογισμό ....κατεδάφισης του κτηρίου Κ.Υγείας Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Αμετακίνητοι παραμένουν, «οι αρμόδιοι της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας» στην αδιανόητη και αναιτιολόγητη απόφασή τους για κατεδάφιση ολόκληρου! του Κ. Υγείας Μουζακίου

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Επικίνδυνη ανευθυνότητα...γιά την τύχη του κτηρίου Κ.Υγείας Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Η θλιβερή και ψυχοφθόρα εικόνα που βλέπετε οχτώ μήνες τώρα και εν μέσω πανδημίας, μπροστά στο Κ.Υγείας Μουζακίου στις 28/4/2021 Μεγάλη Τετάρτη, δεν είναι συμβατή με την κοινή λογική και την ορθή και σωστή  διαδικασία διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας. ΦΩΤΟ

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Στις αποκαλύψεις του έμπειρου Φώτη Αλεξάκου θα υπάρξουν απαντήσεις;"

|. Στο σημερινό άρθρο του ο Φώτης Αλεξάκος-που έχει μια πλούσια και μακρά διαδρομή στα πολιτικά δρώμενα της Καρδίτσας ( Νομάρχης - Δήμαρχος πόλης- Έμπειρος Μηχανικός στην Δνση Τεχνικών Έργων Καρδίτσας - κ.α)-πραγματεύεται ένα πολύ λεπτό και σοβαρό θέμα για την Πολιτική και τους Πολιτικούς ,για τους Αυτοδιοικητικούς και Στελέχη Υπηρεσιών που επιβλέπουν έργα και υπογράφουν για την πληρωμή αναδόχων εργολάβων.

  • Κατηγορία Άρθρα

Φ. Αλεξάκος: "Σταματήστε τώρα τις αναθέσεις - Σταματήστε τώρα τη ροή αδιαφανούς χρήματος"

Το πρωτοφανές περιστατικό με την εύρεση αποθηκευμένων τροφίμων σε ιδιωτικό χώρο αντιδημάρχου, αναστάτωσε και ευαισθητοποίησε το σύνολο της κοινωνίας αφού αφορά σε δωρεές ειδών πρώτης ανάγκης που απευθύνονταν στους πλημμυροπαθείς και οικονομικά αδυνάτους.

  • Κατηγορία Άρθρα

Χρ. Κατσαβριά: "Άτομα με αναπηρία: Συνεχής αγώνας για μια ζωή με αξιοπρέπεια"

Τα Άτομα  με  αναπηρία, είναι  η πλέον πολυπληθής μειονότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι ένας στους 10 πολίτες ,εμφανίζει κάποια αναπηρία.

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Αφύλακτες και επικίνδυνες ... οι παιδικές χαρές του Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Όπως καταγγέλλουν οι συντοπίτες μου μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες, οι δύο Παιδικές Χαρές στο Μουζάκι, ενώ έχουν πινακίδες απαγόρευσης Χρήσης και λουκέτα!

  • Κατηγορία Άρθρα

Γιώργος Τσιτσιμπής: "Ελευθερία ή ασφάλεια;"

Δύο έννοιες που κουβαλάνε μεγάλους αγώνες για να μπορέσουν να εδραιωθούν και να γίνουν κτήμα της κοινωνίας μας. Το δίπολο ελευθερία και ασφάλεια, αντί να είναι συμπληρωματικό, τίθεται συχνά ως αντιθετικό. Η συζήτηση δεν είναι τωρινή, απλά τώρα παίρνει έναν χαρακτήρα επιτακτικότητας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ημιτελή παρατημένα έργα Αχελώου: Σκληρή η αλήθεια για την Θεσσαλία...."

Η ιστορία της " μερικής εκτροπής" του άνω ρου Αχελώου ποταμού ,ξεκίνησε ως ιδέα τη δεκαετία του 1970 και η πρώτη εξαγγελία έργων έγινε το 1985 από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου-ομιλία του  στη Λάρισα.

  • Κατηγορία Άρθρα

Χριστ. Κωστούλας: "Να παραχωρηθεί από το Δ. Καρδίτσας δωρεάν έκταση γης στην Π.Υ. Καρδίτσας για επιχειρησιακές ανάγκες και όχι μόνο"

Παρακολούθησα από πολύ κοντά τις δράσεις των Πυροσβεστικών υπαλλήλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Καρδίτσας (Καρδίτσας, Σοφάδων, Μουζακίου, Παλαμά), της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Λαμίας και Θεσσαλονίκης και διαπίστωσα ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους πολύ σωστά στο ακέραιο, όταν Νομός Καρδίτσας πλημμύρισε από το Μεσογειακό φαινόμενο ΙΑΝΟΣ στις 18-09-2020.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ