.
.

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: Αναγνώριση του κοινωνικού έργου του "Βοήθεια στο Σπίτι" από Υπ. Εσωτερικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών Π.Θεοδωρικακος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ έδωσε τέλος στα σενάρια για δήθεν καταργηση του κοινωνικού προγράμματος του "Βοήθεια στο Σπίτι" που προσφέρει υπηρεσίες σε 270 Δήμους και σε όλες της κοινότητες ανά την Ελλάδα - ήδη από το 2003 (εποχή Καποδιστριακης Αυτοδιοίκησης) με ωφελουμενους χιλιάδες ανήμπορους συμπολίτες.

  • Κατηγορία Άρθρα

Απόστολος Κολοκύθας: "Φυλακισμένα σκυλιά σε «καταφύγιο - κολαστήριο» στην Καρδίτσα"

Την είσπραξη του τέλους για τα αδέσποτα γνωστό ως «σκυλόσημο» ποσού 0,40 ευρώ ανά λογαριασμό της ΔΕΥΑΚ, είχε καθιερώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Αλεξάκου, είχε επιβληθεί από το 272/2015 και εισπράττεται ακόμη και σήμερα μέσω των λογαριασμών ύδρευσης.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη και Α. Τσίπρα στη Δ.Ε.Θ. για τα ημιτελή έργα Αχελώου..."

Οι Θεσσαλικοι Φορείς καλούνται να μελετήσουν τις απόψεις που κατέθεσαν για τα ημιτελή έργα Αχελωου οι δύο κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες - ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης- στα πλαίσια της ΔΕΘ -στη Θεσσαλονίκη.

  • Κατηγορία Άρθρα

Κ. Γκαβογιάννης: "Εκλογές στην Καρδίτσα: Αδικία, λάσπη και ανέντιμος πόλεμος"

Η επίθεση που δεχτήκαμε προεκλογικά εγώ και τα μέλη του συνδυασμού «ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ήταν ανέντιμη και ανελέητη.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Κοινοτάρχες / Κ.Σ.: Φορείς Τοπικής Εξουσίας με άμεση λαϊκή εντολή ή απλά.. διακοσμητικά όργανα;"

Η διαδικασία για γνήσια Αυτοδιοίκηση με ουσιαστική Αποκέντρωση και τοπική δημοκρατία στη μεταπολεμική Ελλάδα δεν είχε ποτέ γραμμική εξέλιξη.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στον ορεινό Δήμο Αργιθέας"

Οι Τοπικές εκλογές Μαϊου 2019 ανέδειξαν το νέο 17μελες ΔΣ, τον νέο Δήμαρχο και τους 20 Κοινοτάρχες με τα τρία Πενταμελή ΚΣ, όπως οι αρμοδιότητες τροποποιήθηκαν με τον νέο νόμο 2623/19( "Αντισθένης" VS " Κλεισθενη").

  • Κατηγορία Άρθρα

Κ. Γκαβογιάννης: "Το χρέος του Δημάρχου προς τους πολίτες που δεν τον ψήφισαν"

Ο εκλογικός νόμος με τον οποίον διεξήχθησαν οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εξασφάλιζε την κυβερνησιμότητα στους Δήμους, το βασικότερο κύτταρο του κράτους μας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Γ. Καραβίδας: Πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου

Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου την περασμένη Κυριακή, 8-9-2019, με θέμα την εκλογή προεδρείου για το Δημοτικό Συμβούλιο και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που, όντως, έγινε μέσα σε κλίμα συναινετικό.

  • Κατηγορία Άρθρα

Γήπεδο Ταυρωπού: Απαιτείται λύση για την καθαριότητα του χώρου όπου τοποθετήθηκαν τα όργανα γυμναστικής

Στα όργανα γυμναστικής που έχουν τοποθετηθεί στο πέριξ του γηπέδου Ταυρωπού, η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει πλέον ξεφύγει.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ