Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Οι Μεταρρυθμίσεις θέλουν.... αρετή και τόλμη!"

Προσφυγικό Μεταναστευτικό, ευνομία,δημόσια ασφάλεια και τάξη, ελευθερία του επιχειρείν,νέες επενδύσεις, θέσεις εργασίας νέων, τακτική ασφαλής συγκοινωνία στο κέντρο των πόλεων, ελευθερία φοιτητών να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους,

  • Κατηγορία Άρθρα

«Ιεροτελεστία» ψησίματος τσίπουρου και γλέντι στο «καζαναριό» των Γοργοβιτών (+Φώτο +Βίντεο)

Η πρόσκληση για παρουσία στο ψήσιμο τσίπουρου το βράδυ της Δευτέρας έγινε άμεσα αποδεκτή. Πρόσκληση που είχε να κάνει με συμμετοχή στο γλέντι και όχι με ρεπορτάζ αλλά ορισμένα πραγματα αξίζει να μεταφερθούν.

  • Κατηγορία Άρθρα

Π. Νάνος: "Όχι στην υποβάθμιση της Καρδίτσας - Όχι στην κατάργηση σχολών - Αντίδραση τώρα!"

Θα περίμενε κανείς ότι 10 χρόνια οικονομικής κρίσης, 4 μνημόνια, υποταγή σε ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, η χώρα μας θα είχε διδαχθεί κάτι από τα πάθη και τα λάθη της.

  • Κατηγορία Άρθρα

Λία Ρογγανάκη: "Η λύση είσαι εσύ"

Κακοποίηση μπορεί να υποστεί κάποιο παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία, στο σχολείο, στο σπίτι, στις εξωσχολικές δραστηριότητες.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Με γλώσσα Αλήθειας και Ιεράρχηση στόχων η Δυτική Θεσσαλία Μπροστά!"

Είναι κοινώς αποδεκτό και φαίνεται από όλους τους δείκτες ότι η Δυτική Θεσσαλία και ιδιαίτερα ο νομός Καρδίτσας με τα Ορεινά της (Αργιθέα) υστερεί έναντι της Ανατολικής Θεσσαλιας και των αστικών κέντρων.

  • Κατηγορία Άρθρα

Γιώργος Τσιτσιμπής: Μπορεί να παραχθεί έργο στα σωματεία; (αναδρομή στο σύλλογο δασκάλων)

Γνωρίζω πως, για αρκετούς, ίσως δεν έχει καμία σημασία το περιεχόμενο ενός κειμένου. Μένουν στο όνομα του συντάκτη ή έστω στον τίτλο του και απορρίπτεται ή όχι, εξ αρχής. Όμως, θεωρώ υποχρέωσή μου, έστω και για τους λίγους, να καταθέσω την υποκειμενική μου εμπειρία από το σύλλογο δασκάλων (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας «Ν. Πλαστήρας»).

  • Κατηγορία Άρθρα

Φ. Αλεξάκος: Η κατάργηση του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» και η αναγκαιότητα κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» με έδρα την πόλη μας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ορεινή Αργιθεα: Όλοι τη λατρεύουν.... κανένας όμως δεν ...την παντρεύεται!"

Οι Ορεινές- όπως και οι μικρές απόμακρες νησιωτικές- περιοχές ασκούν μια γοητεία, γεννούν μια ρομαντική διάθεση,μια τάση επιστροφής στην αγνότητα της φύσης,του καθαρού αέρα,των ήρεμων ρυθμών ζωής.....

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ