.
.
.

Άρθρα

Ι. Κολοβός: "Το συντριβάνι της πόλης της Καρδίτσας"

Αγαπητοί κάτοικοι και συνδημότες της πόλεως της Καρδίτσας, θα ήθελα να μας ενημερώσει ο Δήμαρχος Καρδίτσας. Γιατί δεν λειτουργεί το μοναδικό συντριβάνι της πόλεως μας εδώ και περίπου τρεις μήνες; Έχει κάποια βλάβη;

  • Κατηγορία Άρθρα

Ι. Κολοβός: "Καρδίτσα, η πόλη μας"

Προεκλογικά ο κ. Δήμαρχος είχε πει ότι στην Καρδίτσα "μένουμε από επιλογή και όχι κατ' ανάγκη", ο ίδιος είχε δηλώσει, ότι θα είναι ο Δήμαρχος που θα κάνει την Καρδίτσα αγνώριστη. Τον πιστέψαμε όλοι και τον στηρίξαμε, δίνοντας του υψηλό ποσοστό εκλογής, για να κάνει την Καρδίτσα αγνώριστη, αυτός και οι συνεργάτες του.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Αύγουστος χωρίς πολιτισμό και μουσική ....ζωή ανήδονη και στερημένη!"

Από το καλοκαίρι του 2019 έχουν να ακουστούν τα γέλια των παιδιών στην κεντρική πλατεία Αγίου Δημητρίου Βραγκιανών Αχελώου-Αργιθέας, οι φωνές στα  ερασιτεχνικά " καραόκε" των εφήβων αγοριών και κοριτσιών μας ,ο ήχος του βιολιού και αργιθεάτικου κλαρίνου ,στις όμορφες συνοικίες μας ,στα Γρυμπιανά, τον οικότοπο της Επισκοπής ,στο Μοναστήρι της "Αγιά- Σωτήρα"!

  • Κατηγορία Άρθρα

Κων. Χαλίλης: Η Οξυά, δέκα μήνες μετά τον «Ιανό»

Πολλοί Οξυώτες είδαμε την προ λίγων ημερών δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Κοινότητας Οξυάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρονταν σε  ολοκλήρωση, όπως ο ίδιος δήλωνε, των έργων αποκατάστασης (έστω και πρόχειρων) των πρωτοφανών για το χωριό μας καταστροφών από τη θεομηνία του Ιανού.

  • Κατηγορία Άρθρα

Στ. Κούτρας: "Νικόλαος Πλαστήρας: Σύμβολο Φιλοπατρίας, γενναιότητας και τιμιότητας 68 χρόνια από τον θάνατό του"

Εξήντα οκτώ χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος αγωνιστής, ο οραματιστής, ο γενναίος πολεμιστής και ο αγνός άνθρωπος Νικόλαος Πλαστήρας. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου 1953 κρατώντας στην τσέπη του μόνο 53 δραχμές.

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Ώρα για απαντήσεις και λύσεις στο ...Κ.Υ. Μουζακίου"

Αγαπητοί Πολίτες

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα αλλά και τα αιτήματα των Μουζακιωτών και των κατοίκων της ευρύτερης περιφέρειας, σχετικά με το «σκάνδαλο της αδιανόητης, αναιτιολόγητης, αδιερεύνητης και ατιμώρητης κατεδάφισης του κτηρίου Κ.Υγείας Μουζακίου,

  • Κατηγορία Άρθρα

Γ. Κολοβός: "Προβλήματα ύδρευσης, στην κοινότητα Ραχούλας και των οικισμών Ζωγρί, Παλαιοζωγλόπι..."

Αγαπήτοι συγχωριανοί και φίλοι συνδημότες, νομίζω, ότι ως Ραχουλιώτης, ενεργός πολίτης, αλλά και εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας, έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που κατά τις δυνατότητες μου, μπορούσα να κάνω για την ανάδειξη των προβλημάτων της Κοινότητας Ραχούλας:

  • Κατηγορία Άρθρα

Μαλαματένια Μπουραζάνη: "Γονείς και αυτισμός"

Οι γονείς είναι τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή του παιδιού. Το αυτιστικό παιδί χρειάζεται τη στήριξή τους για να μπορέσει να εξελιχθεί. Από αυτούς θα εισπράξει πρώτα από όλα την ενθάρρυνση για πρόοδο!

  • Κατηγορία Άρθρα

Ι. Κολοβός: Ανοικτή επιστολή προς τους Βουλευτές του ν. Καρδίτσας για τα προβλήματα της Ραχούλας

Μετά την δημοσίευση και την μεγάλη έκταση που έλαβαν τις τελευταίες 10 - 15 ημέρες τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Κοινότητα Ραχούλας, με κυρίαρχο αυτό της Ύδρευσης, ( με δελτίο νερού ανά 24ωρο που επέβαλε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους κατοίκους,

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ