Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
.
.
.
.

Άρθρα

Φ. Αλεξάκος: "Η διάλυση του αναχώματος στον Γάβρα, οι συνέπειες και τα συμπεράσματα"

Από την θεομηνία Daniel, το ανάχωμα του ποταμού Γάβρα στη θέση "Τσαπόχα" διακόσια μέτρα πριν τα "Χίλια δέντρα" σε πλάτος 80 μ. διαλύθηκε στην κυριολεξία. Μαζί με το ανάχωμα καταστράφηκε και η τσιμέντινη κεντρική διώρυγα του αρδευτικού δικτύου. 

  • Κατηγορία Άρθρα

Σωτ. Παπαγεωργίου: "Υψίστης σημασίας ο ερχομός της Ιράτσε Γκαρσία στην Καρδίτσα"

Η Πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτσε Γκαρσία, θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το Νομό μας, και τον Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου.

  • Κατηγορία Άρθρα

Φ. Αλεξάκος: "Αναθέσεις έργων βιτρίνας με χρήματα του Ιανού από την Περιφέρεια και το Δήμο Καρδίτσας - Τελέστηκε το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος;"

Σύμφωνα με τον νόμο για τα δημόσια έργα (Ν.4412/16) υπάρχει δυνατότητα ανάθεσης έργων χωρίς δημοσίευση και διαγωνισμό όταν η περιοχή έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για εργασίες άμεσης αποκατάστασης ζημιών.

  • Κατηγορία Άρθρα

Βασ. Τσιώνας: "Πλημμύρες ή «Φράγματα Ζωής» για τη Θεσσαλία"

Η Θεσσαλία δέχτηκε ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα στην σύγχρονη ιστορία της. Οι ευθύνες είναι αναγκαίο να αποδοθούν δίκαια και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν σε όσους διοικούν και κυβερνούν τις τελευταίες δεκαετίες.

  • Κατηγορία Άρθρα

Θωμάς Κ. Παπαλάσκαρης: "Από την κακοκαιρία Daniel πλημμύρισε περίπου το 55% του Δήμου Παλαμά"

O Καβαλιώτης Μηχανικός Θωμάς Κ. Παπαλάσκαρης (Π.Ε. Πολιτικός Μηχανικός MSc.) υπολόγισε ότι πλημμύρισε περίπου το «55%» του «Δήμου Παλαμά» του «Νομού Καρδίτσας» εξ’ αιτίας του πρόσφατου ακραίου μετεωρολογικού φαινομένου με την ονομασία «Daniel» σύμφωνα με δορυφορικά στοιχεία/δεδομένα τα οποία ανακτήθηκαν από την διαδικτυακή πλατφόρμα με τίτλο: «emergency.copernicus.eu» [1].

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ