.
.
.

Άρθρα

Επικήδειος του Νίκου Ευθυμιάδη για τον Μπάμπη Μπακαλάκο

Αγαπητέ μου φίλε Μπάμπη,

Στην μακρόχρονη σχέση μας ομολογουμένως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι θα στέκομαι μπροστά από τη σορό σου, για να σου εκφωνήσω επικήδειο λόγο. Δεν θέλω να το πιστέψω.

  • Κατηγορία Άρθρα

Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Προοδευτική Συμμαχία: για την Ελλάδα και την Ευρώπη των πολλών"

Στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές επανέρχονται με ένταση οι προβληματισμοί για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

  • Κατηγορία Άρθρα

Σωκράτης Παππάς: "Εισήγηση στη Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καρδίτσας"

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συναντιόμαστε εδώ πάλι σήμερα, προκειμένου να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο μας, το χώρο της εκπαίδευσης και παράλληλα να προχωρήσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα στην επιλογή της νέας μας ηγεσίας σε επίπεδο ΟΛΜΕ,

  • Κατηγορία Άρθρα

Χρ. Κατσαβριά: "Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, προωθητικός μοχλός για τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα"

Η χώρα έχει εισέλθει σε σταθερή τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Εκείνο που αποκτά πλέον σημασία είναι τα αποτελέσματά της να διαχυθούν στο σύνολο της οικονομίας και της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η δημιουργία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, καθώς λαμβάνεται η μέριμνα για την ενίσχυση της μικρής και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Αρχοντής: «Το κοινωνικό έπος των Καραγκούνηδων της Θεσσαλίας».

Στις 24/3/19 το Παυσίλυπο φιλοξένησε την παρουσίαση ενός ξεχωριστού βιβλίου του φιλόλογου-συγγραφέα Χαρίλαου Ντούλα, για την ιστορία του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα γενικά και στη Θεσσαλία ειδικότερα με τον εύγλωττο τίτλο: «Το κοινωνικό έπος των Καραγκούνηδων της Θεσσαλίας».

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστέριος Βασιλάκος: "Αξίζουν... καλύτερες μέρες στο Μουζάκι..."

Αγαπητοί Συντοπίτες

*Βλέποντας τις εικόνες που διαχρονικά απεικόνιζαν την πραγματική κατάσταση στο Μουζάκι προκύπτει η υποχρέωση δέσμευσης, υπευθυνότητας, ανιδιοτελούς προσφοράς και πρέπουσας επιμέλειας ενεργούς προστασίας της ποιότητας ζωής μας καθημερινά.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ