Άρθρα

Το Ποτάμι, οι όψιμοι συριζαίοι και το άφωνο Π.Σ. του ΚινΑλ

Από την άνοιξη του 2018, όταν και το Ποτάμι εκφράστηκε θετικά για την επικείμενη ''Συμφωνία των Πρεσπών'', έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία πίεσης είτε συνολικά προς το Ποτάμι είτε συγκεκριμένα προς τον Επικεφαλής του.

  • Κατηγορία Άρθρα

Ο Δημήτρης Παπακώστας για την θετική απόφαση του Δ.Σ. για αιολικά στην ορεινή Αργιθέα!

Καθαρογραφηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου μας και ανέβηκε στο "Διαύγεια" η υπαρ 153/2018 απόφαση ΔΣ, με την οποία δίνεται θετική γνωμοδότηση με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις ,προς την αιτουσα επενδυτρια εταιρεία, για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη θέση Χονδροσπανι Κοινότητας Πετροχωρίου Ανατολικής Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλιας (1700 μ. υψόμετρο/ αλπικό τοπίο).

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Σίγησε.. ο Αγραφιώτης Γίγας Πολιτικός Δημήτρης Σιούφας...!!!"

Συμπασα η Ελλάδα, Η Θεσσαλια, Η Καρδίτσα, τα Θεσσαλικά Άγραφα, Η Αργιθεα, τα Βραγκιανα, ο Ελληνόπυργος αποχαιρέτησαν τον μεγάλο οξυδερκή Πολιτικό  Δημήτρη Σιούφα,σήμερα στη νεκρώσιμη ακολουθία στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη,

  • Κατηγορία Άρθρα

Ο Νίκος Ευθυμιάδης για το Δημήτρη Σιούφα

Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας σημαντικός Πολιτικός Άνδρας που εκπροσώπησε την Καρδίτσα σε πολύ υψηλές θέσεις με μεγάλο κύρος και ο οποίος συνέβαλλε καθοριστικά σε θέματα τοπικά και εθνικού ενδιαφέροντος.

  • Κατηγορία Άρθρα

Λάμπρος Καραγιάννης: "Ένας εξαίρετος Άνθρωπος, ευπατρίδης πολιτικός και γνήσιος Καρδιτσιώτης, ο Δημήτρης Σιούφας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι’’

Η είδηση του θανάτου ενός πολιτικού εγνωσμένης αξίας, κύρους και ευγενούς ήθους που είχε διακριθεί για την προσφορά του στο χώρο της πολιτικής, προκάλεσε θλίψη σε όλους μας και ιδιαίτερα στους Καρδιτσιώτες, τους οποίους επάξια ο εκλιπών αντιπροσώπευσε στο ελληνικό κοινοβούλιο για τρεις περίπου 10 ετίες  από διάφορα αξιώματα, με τελευταίο αυτό του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

  • Κατηγορία Άρθρα

Χρ. Κατσαβριά: "15.000 μόνιμοι διορισμοί επαναφέρουν την εκπαίδευση στην κανονικότητα"

Μετά από έναν ευρύτατο διάλογο με το Υπουργείο, τις τοπικές κοινωνίες και την ακαδημαϊκή κοινότητα και μια πολύμηνη μάχη με αντικρουόμενα συμφέροντα, λογικές και συχνά καθαρά τοπικιστικές προσεγγίσεις, ανάμεσα σε  πέντε νομούς,

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Οι τοπικές κοινωνίες να στηρίξουν έμπρακτα τα άγονα ιατρεία μας!"

Έχουμε επανειλημμένα γράψει για τα προβλήματα στην πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και τις υποδομές των Απομακρων άγονων Ιατρείων μας, στην περιοχή του Αχελωου και του Δήμου Αργιθέας γενικότερα.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ