Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήλωση Κων/νου Ξυλομένου για εκδήλωση της Χ.Α. στην Καρδίτσα

  • 26 Οκτωβρίου 2018, 15:47
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άρθρα
Δήλωση Κων/νου Ξυλομένου για εκδήλωση της Χ.Α. στην Καρδίτσα

..

“Την παραμονή της Εθνικής επετείου η εγκληματική οργάνωση της χρυσής αυγής διοργανώνει στην πόλη μας ομιλία μίσους.

Κάποιοι επέλεξαν να τους διαφημίσουν με καθημερινά πρωτοσέλιδα, ας τους κρίνουν οι αναγνώστες τους. Προσωπικά θεωρώ ότι αποτελεί πρόκληση και προσβολή η παρουσία τους και μόνο για την πόλη μας και σε κάθε περίπτωση δεν είναι αποδεκτή.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Καρδίτσας να τους γυρίσουν την πλάτη και να τους δείξουν ότι είναι ανεπιθύμητοι.”

Κων/νος Ξυλομένος

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Msc

 

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Καρδίτσα: Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού (+Φωτο +Βίντεο) Καρδίτσα: Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού (+Φωτο +Βίντεο)
    7 Νοεμβρίου 2026, 19:07
  • Εξιχνιάστηξε κλοπή μετρητών και κοσμημάτων από οικία στην Καρδίτσα Εξιχνιάστηξε κλοπή μετρητών και κοσμημάτων από οικία στην Καρδίτσα
    7 Νοεμβρίου 2026, 14:54
  • Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η κηδεία της Κυριακής Ακρίβου Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η κηδεία της Κυριακής Ακρίβου
    7 Νοεμβρίου 2026, 13:11
  • Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: 2ο αφιέρωμα στο Νορβηγικό Κινηματογράφο - Προβολή της ταινίας «Norwegian Dream» Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: 2ο αφιέρωμα στο Νορβηγικό Κινηματογράφο - Προβολή της ταινίας «Norwegian Dream»
    7 Νοεμβρίου 2026, 10:47
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva