Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλη μια επιτυχία για τον Ζησόπουλο Βησσαρίων Κύριο

  • 25 Μαΐου 2011, 00:24
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα

Άλλη μια διάκριση για τον δρομέα Ζησόπουλο Βησσαρίων του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας που κατέλαβε την 2η θέση στον 18ο Δρόμο Υγείας που έγινε στο Βόλο την Κυριακή 22 Μαΐου 2011.

 

Την πρώτη θέση στον αγώνα στη γενική κατάταξη κατέλαβε ο Δημήτρης Τσιούνης του Σ.Δ. Τρικάλων. Και οι δύο αθλητές τελούν υπό την επίβλεψη του ίδιου ομοσπονδιακού προπονητή του Κου Ψαρομιχαλάκη Νίκου.

Στο αγώνα συμμετείχαν επίσης από πλευράς του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας και οι Λάππας Στέργιος που κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία 60-69 ενώ και Μπαρτζώκας Δημήτριος τερμάτισε σε ικανοποιητική θέση. Συμμετοχή τέλος στον αγώνα με "Καρδιτσιώτικο" ενδιαφέρον είχε και ο εκ Σμοκόβου Χαντζούλης Νίκος.

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας είχε ακόμα μια συμμετοχή στον αγώνα Astroman Τριάθλου που έγινε στην Πελοπόννησο, με τον Αριστοτέλη Τσόγκα να κατατάσσεται 43ος σε 150 συνολικά συμμετέχοντες.    



Τελευταία τροποποίηση στις25 Μαΐου 2011, 00:45

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva