.
.

Άλλα Αθλήματα

Βραβεύθηκε για την προσφορά του στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Βετεράνων ο Βησ. Ζησόπουλος

Ο ιδρυτής και τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου Συμεών Συμεωνιδης με τον νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας Ηλία Καφφέ και πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, βράβευσαν τον Βησσάρη Ζησοπουλο, μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου και μέλος ΔΣ ΣΕΒΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μετά το πέρας τον Βαλκανικών Αγώνων Στίβου Βετεράνων στο Καυτατζόγλειο στάδιο για την πολύτιμη προσφορά του στους αγώνες.

Προκηρύχθηκαν από το Υπ. Παιδείας οι ενδοσχολικοί ομαδικοί αγώνες για μαθητές Γυμνασίων

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης του Υ.ΠΑΙ.Θ. προκηρύσσει για το σχολικό έτος 2022-2023, Ενδοσχολικούς Αγώνες Γυμνασίων:

Με την "χρυσή" Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συναντήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, διπλή χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20 και 35 χιλιόμετρα βάδην, συναντήθηκε και είχε σύντομη συνομιλία ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στον χώρο του Φεστιβάλ, στο Στέκι Αθλητισμού, όπου βρέθηκε κατά την περιήγησή του στον χώρο συνοδευόμενος από τον Ν. Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και τον Ν. Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Οικονομική επιβράβευση στους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση της να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και να ανταμείψει τους αθλητές και τις αθλήτριες που κατέκτησαν ή θα κατακτήσουν μετάλλια εντός του 2022, σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε επίπεδο ανδρών και γυναικών.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη υποψήφια για κορυφαία αθλήτρια για το 2022

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι ανάμεσα στις δέκα αθλήτριες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και διεκδικούν το τίτλο της κορυφαίας στην Ευρώπη για το 2022.

Επιτυχίες αθλητών του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας σε αγώνες 10-11 Σεπτεμβρίου

Συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιτυχίες των αθλητών του ομίλου μας. Συγκεκριμένα ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε με 4 αθλητές στο Γύρο Χαλκίδας, το Σάββατο 11/09 στην ατομική χρονομέτρηση και την Κυριακή 12/9 σε αντοχή Gran-fondo.

Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ως κορυφαία αθλήτρια για τον Αύγουστο

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τα δύο χρυσά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου τελικώς δεν έκλεψε μόνο τις καρδιές των Ελλήνων αλλά και των υπολοίπων Ευρωπαίων!

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ