.
.
.
.
.

Άλλα Αθλήματα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιου με την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια της κολύμβησης Χρ. Χάρμπα

Την πρωταθλήτρια της κολύμβησης Χριστίνα Χάρμπα, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, με αφορμή την τελευταία διάκριση της.

Χάλκινη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η Χριστίνα Χάρμπα!

Η ολοκλήρωση των αγώνων και η ανακοίνωση των συνολικών αποτελεσμάτων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας, που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/9/2020) στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, ανέδειξαν την 17χρονη Καρδιτσιώτισα κολυμβήτρια Χριστίνα Χάρμπα χάλκινη πανελληνιονίκη στο αγώνισμα 4Χ1.250 μέτρα ανοιχτής θάλασσας στην κατηγορία 19 ετών και κάτω.

Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά: Δωρεάν μαζικός αθλητισμός για όλους

Συνέχεια στις δράσεις για τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.). Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει ο τομέας του αθλητισμού με το πρόγραμμα «Άθληση για όλους».

Εντυπωσιακή προπονητική συνάντηση Motocross στον Αμάραντο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Μια πρωτότυπη αθλητική διοργάνωση μοτοκίνησης πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας με την συμμετοχή 20 περίπου αναβατών της περιοχής μας.

Οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. για περιοχές με ειδικά περιοριστικά μέτρα

Εκ μέρους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

Δ. Καρδίτσας: Πρόταση παραχώρησης στο ΔΟΠΑΚ της χρήσης - λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων

Την παραχώρηση στο ΔΟΠΑΚ της χρήσης και λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων θα εισηγηθεί την Πέμπτη 27 Αυγούστου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ