.
.
.

Άλλα Αθλήματα

Παρατείνονται, έως Ιούνιο, οι θητείες καταστατικών οργάνων αθλητικών σωματείων και ενώσεων, που τυχόν έληξαν ή λήγουν

Δυνάμει της από́ 30.3.2020 Πράξης Νομοθετικού́ Περιεχομένου (Α ́ 75) αποφασίστηκε στο άρθρο 60Ο (εξηκοστό) η «Παράταση θητείας καταστατικών οργάνων αθλητικών σωματείων και ενώσεων» ως εξής:

Ματαιώνεται ο φετινός Πλαστήριος δρόμος

Εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα με την πανδημία του COVID 19 η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας και το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΚ αποφάσισαν τη ματαίωση του φετινού Πλαστήριου δρόμου.

Τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 ανακοίνωσε η Δ.Ο.Ε.

Τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο το 2021 μετά την αναβολή τους για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό Covid-19 γνωστοποίησε σήμερα η Δ.Ο.Ε.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Νιώθω τυχερή που προκρίθηκα νωρίς στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη προκρίθηκε από τους Βαλκανικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 20χλμ και μιλάει στο gazzetta.gr για την επιτυχία της, τη ζωή της, τον κορονοϊό (covid-19) και τις επιπτώσεις του και φυσικά τα όνειρα της.

Γ.Γ.Α.: Κλειστές και για τους αθλητές των Ο.Α. πλέον οι αθλητικές εγκαταστάσεις μετά την αναβολή τους

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που πρόκειται να εκδοθεί άμεσα, τροποποιείται η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 18149/2020 (ΦΕΚ 855/Β/13-3-2020), η οποία στο άρθρο πρώτο, παράγραφος 6,

Προς αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες! - Δεν στέλνει αθλητές ο Καναδάς

Ο κορονοϊός αλλάζει τα πάντα, θερίζει ζωές και δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Όλα δείχνουν πως η ιστορική στιγμή της απόφασης να μη γίνουν οι Αγώνες είναι όλο και πιο κοντά.

4 Καρδιτσιώτες αθλητές μπορούν να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις για την προετοιμασία τους για τους Ο.Α.

Συγκροτήθηκε ο κατάλογος των αθλητών και των αθλητριών που κατ’ εξαίρεση μπορούν να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προετοιμαζόμενοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους,

"Άλμα" στην κατάταξη, σε Ολυμπιακή τροχιά η βαδίστρια Πένυ Τσινοπούλου

Άλμα στην Ολυμπιακή κατάταξη έκανε η Ελληνίδα βαδίστρια Παναγιώτα Τσινοπούλου μετά από την εξαιρετική της εμφάνιση στο βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, που την έβαλε σε Ολυμπιακή τροχιά.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ