Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με συμμετοχή 70 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο 8ος Τιτάνιος Δρόμος Κύριο

  • 13 Σεπτεμβρίου 2011, 13:19
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα

Με τη συμμετοχή εβδομήντα δρομέων, κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 ο 8ος Τιτάνιος Λαϊκός Δρόμος.


Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 ώρα από το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, το οποίο είναι κτισμένο στους πρόποδες του όρους Τιτάνιο και οι δρομείς τερμάτισαν στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά.

Η διαδρομή χαρακτηρίζεται πολύ γρήγορη καθόσον είναι επίπεδη, χωρίς υψομετρικές διαφορές και παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία που υπήρχαν, εννέα δρομείς κατέβηκαν τα 40 λεπτά.

Παράλληλα διεξήχθησαν αγώνες 600μ για παιδιά δημοτικού σχολείου και 1000μ για παιδία γυμνάσιου. Στο χώρο του τερματισμού συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος χειροκρότησε τόσο τους λιλιπούτιους δρομείς όσο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Για την ιστορία πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσιούνης του Γυμναστικού Συλλόγου Πύλης και ο οποίος κατέχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση Έλληνα αθλητή για το 2011 στο Μαραθώνιο, δεύτερος ακολούθησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας, Βησσάρης Ζησόπουλος και τρίτος ο Βάιος Κακαές.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν  εθελοντικά για την  ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς και όλους τους δρομείς που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις13 Σεπτεμβρίου 2011, 13:28

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • ΕΛ.Γ.Α.: Πίνακας Διοικητικού Ελέγχου – Πορίσματα Δικαιούχων Φυτικού για Καλυβάκια, Άγιο Δημήτριο, Μάρκο και Γοργοβίτες ΕΛ.Γ.Α.: Πίνακας Διοικητικού Ελέγχου – Πορίσματα Δικαιούχων Φυτικού για Καλυβάκια, Άγιο Δημήτριο, Μάρκο και Γοργοβίτες
    24 Σεπτεμβρίου 2026, 14:43
  • 1.500 ευρώ επιχορήγηση από το Δήμο Παλαμά στο Αθλητικό Σωματείο "Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά" 1.500 ευρώ επιχορήγηση από το Δήμο Παλαμά στο Αθλητικό Σωματείο "Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά"
    23 Σεπτεμβρίου 2026, 14:56
  • Δημ. Κουρέτας από τον Παλαμά: Συνολικά 82,4 εκατ. ευρώ για έργα εντός του Δήμου - Τι ανέφερε για τις αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες (+Φωτο +Βίντεο) Δημ. Κουρέτας από τον Παλαμά: Συνολικά 82,4 εκατ. ευρώ για έργα εντός του Δήμου - Τι ανέφερε για τις αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες (+Φωτο +Βίντεο)
    23 Σεπτεμβρίου 2026, 12:59
  • Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Αντ. Αντωνίου Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Αντ. Αντωνίου
    23 Σεπτεμβρίου 2026, 09:16
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva