Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα με "πνιγμό" αλλά με καλή εμφάνιση για τον Ταξιάρχη Αρχοντή στο FFC (Βίντεο) Κύριο

  • 28 Σεπτεμβρίου 2014, 12:14
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα

Μπήκε δυναμικά, αλλά η έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας στοίχησε από τον Ταξιάρχη Αρχοντή το κάτι παραπάνω στον αγώνα του με τον πολύπειρο Ante Delija στο FFC 3: Futures που έγινε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Ο αθλητής των Νίκου Αλογάριαστου και Γιώργου Μανώλη από την Καρδίτσα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην αναμέτρηση περνώντας γροθιές στον αντίπαλό του, ο οποίος όμως εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία αδράνεια πηγαίνοντας τον Αρχοντή στο έδαφος όπου λίγο αργότερα τον κέρδισε με πνιγμό.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Αρχοντής δέχτηκε να παίξει σε αυτό το ματς που κλείστηκε για τον ίδιο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μιας και ο προηγούμενος αντίπαλος του Delija αποχώρησε από την μάχη λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της.

Το σίγουρο είναι πως με μια καλύτερη προετοιμασίας ο Ταξιάρχης Αρχοντής έχει τις δυνατότητες και θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα.

Δείτε τον αγώνα του Ταξιάρχη Αρχοντή:


πηγή: ufight.gr

Τελευταία τροποποίηση στις28 Σεπτεμβρίου 2014, 12:20

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva