Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστέλλονται οι σχολικοί αγώνες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για δύο εβδομάδες - Ομοίως και το μάθημα της κολύμβησης Κύριο

  • 9 Μαρτίου 2020, 23:28
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα
Αναστέλλονται οι σχολικοί αγώνες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για δύο εβδομάδες - Ομοίως και το μάθημα της κολύμβησης

..

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφίας Ζαχαράκη σήμερα Δευτέρα (9/3) αναστέλλονται από 10 έως και 22 Μαρτίου οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και το μάθημα της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

 

Η απόφαση της Υφυπουργού λαμβάνεται στο γενικότερο πλαίσιο της αναστολής των σχολικών εκδρομών που ήδη έχει ανακοινωθεί από το απόγευμα της Κυριακής (8/3) με ισχύ για δύο εβδομάδες λόγω του κορονοϊού.

Έτσι με την συγκεκριμένη απόφασή της η Υφυπουργός αναστέλει:

1. α) Τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου σχ. έτους 2019-2020 δεδομένου ότι απαιτούνται οργανωμένες και μαζικές μετακινήσεις μαθητών/τριών για τη διεξαγωγή τους εντός της χώρας, β) τις μετακινήσεις των μαθητών/τριών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός σχολικής μονάδας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις (σύμφωνα με το άρθρο 6 της Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020/Φ.Ε.Κ. 456 / τ.Β ́/12-02-2020 με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»).

2) Τις μετακινήσεις των μαθητών/τριών από και προς τις κολυμβητικές δεξαμενές για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Η απόφαση κλείνει με την επισήμανση ότι οι ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εντός των σχολικών μονάδων και κατά συνέπεια δεν απαιτούνται μετακινήσεις μαθητών/τριών διεξάγονται κανονικά.

Δείτε την απόφαση εδώ αναλυτικά

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Τέσσερις συμμετοχές από την Καρδίτσα στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης ΓΕΛ - ΕΠΑΛ 2025-26 Τέσσερις συμμετοχές από την Καρδίτσα στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης ΓΕΛ - ΕΠΑΛ 2025-26
    29 Απριλίου 2026, 20:27
  • Εκπροσώπηση του ν. Καρδίτσας με 15 άτομα στην Β’ φάση των σχολικών αγώνων στίβου (+Φωτο) Εκπροσώπηση του ν. Καρδίτσας με 15 άτομα στην Β’ φάση των σχολικών αγώνων στίβου (+Φωτο)
    1 Απριλίου 2026, 13:21
  • Την Τρίτη 31 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας οι σχολικοί αγώνες στίβου ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Την Τρίτη 31 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας οι σχολικοί αγώνες στίβου ΓΕΛ & ΕΠΑΛ
    29 Μαρτίου 2026, 11:24
  • Σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης: Ηττήθηκαν από τους περσινούς πρωταθλητές τα αγόρια του 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας Σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης: Ηττήθηκαν από τους περσινούς πρωταθλητές τα αγόρια του 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας
    19 Μαρτίου 2026, 12:40
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva