Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους "16" του τουρνουά Gerry Weber Open ο Στ. Τσιτσιπάς που "πέταξε" έξω το Νο 18 στον κόσμο!

  • 19 Ιουνίου 2018, 17:06
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Άλλα Αθλήματα

Με μια μεγάλη εμφάνιση συνδύασε την πρώτη του αναμέτρηση στο Halle ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σετ του No. 18 της παγκόσμιας κατάταξης, Lucas Pouille, και πανηγύρισε μια εντυπωσιακή πρόκριση για τους "16" του Gerry Weber Open.

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-2, 7-6 (3) του Lucas Pouille στον 1ο γύρο του Gerry Weber Open και πήρε μια εντυπωσιακή πρόκριση για τη φάση των "16" του τουρνουά του Halle.

Ο Στέφανος, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν του γρασιδιού με μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά στο Libema Open του 's-Hertogenbosch, επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Halle της Γερμανίας και συνδύασε την πρεμιέρα του στο Gerry Weber Open με μια σπουδαία εμφάνιση.

Έχει τώρα μπροστά του μια καλή ευκαιρία για να βρεθεί σε άλλον έναν προημιτελικό στο γρασίδι, τον 2ο συνεχόμενο και τον 6ο στη φετινή σεζόν, καθώς στη συνέχεια του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Denis Kudla.

Ο Αμερικανός βεβαίως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος και το γεγονός πως έχει πετύχει ήδη 3 νίκες στο τουρνουά της Γερμανίας το αποδεικνύει αυτό περίτρανα. Είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά του και σήμερα κέρδισε άλλον έναν qualifier, τον Lukas Lacko, με 6-4, 6-4.

πηγή: tennisnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις19 Ιουνίου 2018, 17:09

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Japan Open: Στους "16" ο Στ. Τσιτσιπάς με ανατροπή επί του Τόμας Μαρτίν Ετσεβέρι Japan Open: Στους "16" ο Στ. Τσιτσιπάς με ανατροπή επί του Τόμας Μαρτίν Ετσεβέρι
    1 Οκτωβρίου 2026, 09:52
  • Τζόκοβιτς: Επέστρεψε στο Πεκίνο μετά από 11 χρόνια και έγραψε ιστορία με 30-0 Τζόκοβιτς: Επέστρεψε στο Πεκίνο μετά από 11 χρόνια και έγραψε ιστορία με 30-0
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 19:14
  • Japan Open: Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό με νίκη επί του Ρίνκι Χιτζικάτα Japan Open: Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό με νίκη επί του Ρίνκι Χιτζικάτα
    29 Σεπτεμβρίου 2026, 10:32
  • Japan Open: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Στ. Τσιτσιπά! Japan Open: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Στ. Τσιτσιπά!
    28 Σεπτεμβρίου 2026, 10:33
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva