Γ Εθνική: Άριστα (10) για τον ΑΣΚ! (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Μπάσκετ
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο ΑΣΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του για το 2015 νικώντας εντός έδρας με 80-51 τον Α.Σ. Μελίκης.
Η ομάδα της Καρδίτσας αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια χειμώνα στον όμιλό της έχοντας 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και όσο κι αν άπαντες κρατούν χαμηλά τους τόνους, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.
Δείτε Βίντεο του KarditsaLive.Net από τον αγώνα στο κλειστό καθώς και δηλώσεις των παικτών Πασσά και Παπαδόπουλου:
Ο αγώνας με την Μελίκη δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Από το πρώτο 10λεπτο ο ΑΣΚ πήρε διαφορά 15 πόντων και μετέτρεψε το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία όσο κι αν προσπάθησαν φιλότιμα οι παίκτες των φιλοξενούμενων να αντιδράσουν.
Το τελικό 80-51 θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν ο κ. Φόρος δεν χρησιμοποιούσε πολλά σχήματα και πολλούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές. Και πολύ καλά έκανε βεβαίως γιατί από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε η νίκη, η επόμενη προτεραιότητα είναι να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους παίκτες που δεν χρησιμοποιούνται πολύ αλλά που έχουν ταλέντο και μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια.
Από τα αξιοσημείωτα ότι ο κόσμος βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της ομάδας χειροκροτώντας την προσπάθεια της όπως και αυτή των φιλοξενουμένων. Και ο ΑΣΚ φρόντισε να τους αποζημιώσει καθώς υπήρξαν στιγμές που πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε ένα ματς που άνοιξε από νωρίς και υπήρξαν χώροι για να βγουν αιφνιδιασμοί και οι παίκτες να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους.
Η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, όταν η ομάδα της Καρδίτσας προηγήθηκε 67-33, ενώ σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού είχε double score.
Η διαφορά μειώθηκε κατά τι στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν οι πολλές αλλαγές επηρέασαν λογικά το ρυθμό αλλά και το σκορ «βοήθησε» να χαθεί η αυτοσυγκέντρωση.
Τα δεκάλεπτα: 26-11, 17-12 (ημ 43-23), 24-10, 13-18 (τελ. 80-51)
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Καρδίτσας (Φόρος): Δεσπούλης 5, Πανάρας 8 (1), Γεωργίου 2, Τσιαμούρας 5 (1), Αντωνίου 4, Κουρέπης 8, Πάσσας 8, Θέος 19, Παπαδόπουλος 6, Βούλγαρης 4 (1), Καμαριώτης 11, Κατσαρός.
Μελίκη (Ασλανίδης): Λιόλιος 16, Δημητριάδης 6, Ρογκότης 6, Κοτζάμπασης 9 (1), Σταυρουλάκης 11 (3), Τζουνόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαρώσης, Παπαδόπουλος 2, Κουτσιαμπασόπουλος, Ιωάννου 1, Παυλίδης.
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
Πρωτέας Γρεβενών - Πτολεμαΐδα 68-60
Α.Σ. Καρδίτσας - Μελίκη 80-51
Γ.Σ. Σιάτιστας - Ερμής Αγιάς 65-101
Αριστοτέλης Φλώρινας - Διόσκουροι Κοζάνης 68-80
Εύαθλος Πολυκάστρου - Αίας Ευόσμου 52-71
Ρεπό: Μακεδονικός, Ιωάννινα
Για να δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάντε κλικ εδώ .
Ρεπό έχει την 12η αγωνιστική ο ΑΣΚ που θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου έτσι η επόμενη επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα για το πρωτάθλημα θα είναι στις 17 Ιανουαρίου με τον Πρωτέα στα Γρεβενά. Για να δουν τον Α.Σ.Κ. ωστόσο από κοντά οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν έως τις 31 Ιανουαρίου όπου θα υποδεχθεί στο κλειστό της πόλης μας τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
Μελίκη - Πρωτέας Γρεβενών
Πτολεμαΐδα - Γ.Σ. Σιάτιστας
Ερμής Αγιάς - Ιωάννινα
Διόσκουροι Κοζάνης - Εύαθλος Πολυκάστρου
Αίας Ευόσμου - Μακεδονικός
Ρεπό: Α.Σ. Καρδίτσας, Αριστοτέλης Φλώρινας