Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΟΚ για τα εθνικά πρωταθλήματα - Παραμένουν στις κατηγορίες ΑΣΚ, Αναγέννηση και Τιτάνες

Τις ομάδες που θα κερδίσουν τα εισιτήρια ανόδου στις εθνικές κατηγορίες αποφάσισε μετά από συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ και μετά την απόφαση να διακοπούν τα πρωταθλήματα λόγω του κορονοϊού.

Επιστολή της ΕΣΚΑΘ στην ΕΟΚ: Όχι στους υποβιβασμούς - Περισσότεροι άνοδοι και αύξηση ομίλων

Επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε η ΕΣΚΑΘ με την οποία ζητά να μην υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων στα πρωταθλήματα που διακόπηκαν λόγω του κορονοϊού, να υπάξουν περισσότερες θέσεις ανόδου και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να δημιυργηθούν περισσότεροι όμιλοι ανά πρωτάθλημα ώστε τη νέα σεζόν να περιοριστούν οι μετακινήσεις άρα και τα έξοδα των ομάδων.

Μπάσκετ τέλος για φέτος και επίσημα από την Ε.Ο.Κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε σήμερα (4/5) τις Αθλητικές Ενώσεις, τις Τοπικές Επιτροπές και τα σωματεία των Εθνικών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών για την οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Κοινό υπόμνημα των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης της Α2 Εθνικής Ανδρών προς την Ε.Ο.Κ.

Μετά από πρωτοβουλία του Α.Σ.Καρδίτσας, στις 24 Απριλίου στάλθηκε πρόσκληση προς όλα τα σωματεία που μετέχουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, με αντικείμενο τη διοργάνωση συζήτησης σχετικά με το παρόν και το μέλλον του πρωταθλήματος.

Χρ. Δεληγιάννης: Ομόφωνα υπέρ της μη επανέναρξης οι ομάδες της Α2

Τη σύμφωνη γνώμη τους, στην προοπτική μη  επανέναρξης των πρωταθλημάτων, θα εκφράσουν οι ομάδες της Α2, με υπόμνημα που θα αποστείλουν την Δευτέρα στην Ομοσπονδία και θα δημοσιοποιήσουν ταυτόχρονα στο ευρύ κοινό.

Απαλλαγή αντιτίμου χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους συλλόγους ψήφισε το Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Κ.

Σε ομόφωνη απόφαση απαλλαγής των αθλητικών συλλόγων από την καταβoλή αντίτιμου χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Α.Κ. στην δια περιφοράς συνεδρίαση της 13ης Απριλίου.

Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας: Κλείνουν μέχρι νεωτέρας γυμναστήρια, αίθουσες αθλητισμού και κολυμβητήριο

Με απόφαση του Δ.Ο.Π.Α.Κ., οι αθλητικές εγκαταστάσεις, παλαιό και νέο κλειστό γυμναστήριο, στίβος, αίθουσα ρυθμικής, αίθουσα πάλης και κολυμβητήριο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ