Τρεις αναβολές στο πρόγραμμα του Σαββάτου (24/10) στην Α2 μπάσκετ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Συνολικά τρεις αγώνες της Α2 μπάσκετ για την 4η αγωνιστική δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο (24/10) μετά από κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε μέλη των ομάδων.

Νέα διοίκηση στον Α.Σ.Κ.

Η Γενική Συνέλευση του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Το πάλεψε στο βοηθητικό του ΣΕΦ ο ΑΣΚ

Στο βοηθητικό του ΣΕΦ αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/10) η ομάδα του ΑΣΚ αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ολυμπιακού που ως γνωστό αγωνίζεται στο πρωτάθλημα με την β' ομάδα.

Το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό δίνει το όνομά του στον Α.Σ.Κ. «ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας»!!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και τιμή, πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ», το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο είναι ο Μέγας Χορηγός της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2020-2021.

Πρώτη αποστολή για τον ΑΣΚ στο κλειστό του Χαϊδαρίου

Το γνωστό ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη» ισχύει για όλες τις ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά έχει ακόμη μεγαλύτερη εφαρμογή για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που ξεπερνά τις δυσκολίες και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών και το Σάββατο απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου, ρίχνεται στη μάχη για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Οι ζημιές στο νέο κλειστό από την κακοκαιρία έφεραν αλλαγή έδρας για τον ΑΣΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Λόγω κωλύματος του νέου κλειστού της Καρδίτσας και μετά από συμφωνία των σωματείων Α.Σ. Καρδίτσας και Ολυμπιακού αποφασίστηκε η αλλαγή εδρών για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την 3η και 18η αγωνιστική ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμο το νέο κλειστό της Καρδίτσας να υποδεχθεί αγώνες.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ