Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Κυριακή (28/11) ο αγώνας του ΑΣΚ με τον Τρίτωνα με τηλεοπτική κάλυψη

  • 24 Νοεμβρίου 2021, 15:00
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Μπάσκετ
Την Κυριακή (28/11) ο αγώνας του ΑΣΚ με τον Τρίτωνα με τηλεοπτική κάλυψη

...

Η νίκη απέναντι στο Μαρούσι, ήρθε με αρκετή πίεση για τον Α.Σ.Καρδίτσας, με τους «κυανόλευκους» να παραμένουν μετά από επτά αγωνιστικές, η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η μορφή του αγώνα και το δραματικό φινάλε στα τελευταία λεπτά, επιβεβαίωσαν την άποψη πως φέτος ειδικά, το επίπεδο του ανταγωνισμού της κατηγορίας έχει ανέβει πολύ και πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αντίθετα απαιτείται προσοχή, συγκέντρωση, αλλά και αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία.

Όπως άλλωστε φαίνεται και σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ο χαρακτηρισμός «φαβορί» έχει μόνο φιλολογική σημασία, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν πως εκείνοι που στο τέλος θα πετύχουν το στόχο τους, είναι όσοι δείξουν σταθερότητα, διάρκεια και αντοχή στις απαιτήσεις του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Έτσι ακριβώς αντιμετωπίζουν και στον ΑΣΚ τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Προφανώς υπάρχει ικανοποίηση για το 6-0, για το γεγονός ότι η ομάδα χτίζει τον αγωνιστικό της χαρακτήρα αγώνα με αγώνα, όμως ταυτόχρονα, υπάρχει ρεαλισμός και γνώση των δυσκολιών. Η ομάδα της Καρδίτσας δεν κυνηγά ρεκόρ ή στατιστικά επιτεύγματα, κοιτάει μόνο το επόμενο ματς, με σοβαρότητα και καθημερινή προπόνηση, γνωρίζοντας πως στο τέλος της σεζόν, όταν θα γίνει και το άθροισμα, θα κριθούν οι στόχοι της.

Γι’ αυτό και το επόμενο ματς, εκτός έδρας απέναντι στον Τρίτωνα, είναι ένας ακόμη αγώνας, στον οποίο ο Α.Σ.Καρδίτσας θα κυνηγήσει τη νίκη, έχοντας σεβασμό στον αντίπαλο και γνώση των απαιτήσεων του αγώνα. Χωρίς αμφιβολία, το ματς, είναι το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Το θετικό για το Δημήτρη Λιόγα και τους συνεργάτες του, είναι πως οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιασθεί έτοιμη για μια ακόμη πρόκληση.

Την Κυριακή τηλεοπτικά το ματς

Ο αγώνας Α.Ο.Τρίτων – Α.Σ.Καρδίτσας δεν θα γίνει το Σάββατο μαζί με τα υπόλοιπα ματς της 8ης αγωνιστικής, αλλά την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και το ERTFlix.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 8ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 17.00

Οίαξ - Κόροιβος Αμαλιάδας Κωνσταντινόπουλος - Αργυρούδης - Γεράνιος (Ζάρκος)

Χαρ. Τρικούπης - Αμύντας Αναστόπουλος - Καρπάνος - Κανελλόπουλος (Πατσαντζόπουλος)

Ελευθερούπολη - Ψυχικό Συμεωνίδης - Κοϊμτζόγλου - Ντούρας (Μπρίγκος)

Δάφνη Δ. - Πανερυθραϊκός Καλογερόπουλος Φ. - Ζιώγας - Αναστασίου

Φίλιππος Βέρ. - Παγκράτι Μαραμής - Ελευθεριάδης - Γεωργούλης (Καλότσης)

Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 15.00

Τρίτων - Α.Σ. Καρδίτσας Ζαχαρής - Δαρλαμήτσος - Αγραφιώτης Ιωάν. (Ηπιώτης)

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 17.00

Τρίτων - Αμύντας Μάνος-Ζακεστίδης-Σπυρόπουλος (Ντίνος)

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 17.00

Μαρούσι-Αγρίνιο

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Επίσημα στα μπλε ο Τζέιβιερ Φράνσις Επίσημα στα μπλε ο Τζέιβιερ Φράνσις
    29 Ιουλίου 2026, 12:20
  • Τον πρώην παίκτη του Ηρακλή Κρις Σμιθ απέκτησε ο ΑΣΚ Τον πρώην παίκτη του Ηρακλή Κρις Σμιθ απέκτησε ο ΑΣΚ
    27 Ιουλίου 2026, 12:33
  • Ο Τζέι'Βιερ Φράνσις φέρεται ως η επόμενη μεταγραφή του ΑΣΚ Ο Τζέι'Βιερ Φράνσις φέρεται ως η επόμενη μεταγραφή του ΑΣΚ
    26 Ιουλίου 2026, 19:09
  • Στον Ηρακλή ο πρώην παίκτης του ΑΣΚ Νόα Χόρχλερ Στον Ηρακλή ο πρώην παίκτης του ΑΣΚ Νόα Χόρχλερ
    25 Ιουλίου 2026, 18:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva