Ανανέωσε ο Χατζηκυριακίδης με τον Πύρασο Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ερασιτεχνικό
Στην ανανέωση της συνεργασίας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014 με τον προπονητή Νίκο Χατζηκυριακίδη προχώρησε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας οδήγησε τους διοικούντες στο να εμπιστευτούν εκ νέου τις τύχες της ομάδας στον έως σήμερα προπονητή της ομάδας ασχέτως αν τελικά θα υλοποιηθεί η άνοδος μέσω των μπαράζ.
Ο προπονητής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας: "Πράγματι συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενος από τη διοίκηση και γενικότερα την ομάδα, έχω πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο, τα μέλη της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές, δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται στον Πύρασο. Κοιτάμε να κερδίσουμε στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια στα μπαράζ για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου".