.
.
.

Ερασιτεχνικό

Συγχαίρει δύο διαιτητές της ΕΠΣΚ η Επιτροπή Διαιτησίας

Στη τελευταία συνεδρίασή της η ΚΕΔ / ΕΠΟ αξιολόγησε ως ΔΙΑΙΤΗΤΗ 4ης κατηγορίας Προχωρημένου Σταδίου (ΚΠ4) τον: Χρήστο ΠΑΛΟΥΚΗ ως ΒΟΗΘΟ Διαιτητής 3ης κατηγορίας τον Γεώργιο ΓΙΟΒΑΝΗ.

Αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών της ΕΠΣ Καρδίτσας

Σε συνέχεια των εξαγγελιών της Κυβέρνησης, σχετικά με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας από την COVID-19 και την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας προβαίνει στην αναστολή λειτουργίας όλων των υπηρεσιών της έως και τις 30 Νοεμβρίου.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναστολή πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου - Επιτρέπονται μόνο προπονήσεις

Με ανακοίνωσή της προς τα σωματεία μέλη της η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποίησε την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν από σήμερα 3 Νοεμβρίου για τον περιορισμό του Covid-19.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου

Από τη γραμματεία της Ένωσης υπενθυμίζεται προς τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές ότι τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Το ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ (30/10)

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας επιβλήθηκαν στους παρακάτω ποδοσφαιριστές οι ποινές που αναγράφονται στον καθένα και που υπολογίζονται σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Το ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ (23/10)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ