.
.

Ερασιτεχνικό

Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας: "Συγχαρητήρια επιστολή στην ΕΠΣ Καρδίτσας"

Το Δ.Σ του Σ.Δ.Π. Καρδίτσας εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας για την επανεκλογή της στη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ κατόπιν των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες.

Ανακοινώθηκε η κατανομή των αξιωμάτων για το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας καθώς και η σύνθεση των Επιτροπών

Κατά την συνεδρίαση της Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας στις 27-5-2023 έγινε η κατανομή των αξιωμάτων μεταξύ των μελών που εκλέχτηκαν στην Γενική Συνέλευση της 25-5-2023.

Παλαίμαχοι της Εθνικής Ποδοσφαίρου συμμετείχαν στο τουρνουά μνήμης στο Μαυρομμάτι στη μνήμη του 20χρονου Ηλία Μπρέλλα (+Φωτο)

Η μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Μπρέλλα, το πρωινό της 15ης Ιανουαρίου 2023 στο γήπεδο Μαυρομματίου, σε εκείνη τη μοιραία ποδοσφαιρική αναμέτρηση της ομάδας του Α.Σ. «Καραϊσκάκης» με τη Δόξα Αμπέλου, τιμήθηκε χθες Δευτέρα (15/5), στο πλαίσιο αγωνιστικού Τουρνουά που διοργάνωσαν ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ναυρομματίου και τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο «Ο Καραϊσκάκης».

Δήμος Μουζακίου: Ποδοσφαιρικό τουρνουά στη μνήμη του Ηλία Μπρέλλα

Ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου και τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», διοργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του αδικοχαμένου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ