.
.
.

Ερασιτεχνικό

ΕΠΟ: Ξεκινούν στις 11 Απριλίου τα πρωταθλήματα της Γ' Εθνικής και της Α' Εθνικής Γυναικών

Την Κυριακή 11 Απριλίου ξεκινούν τα πρωταθλήματα της Γ' Εθνικής και της Α' Εθνικής Γυναικών ύστερα απο απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην πρώτη της συνεδρίαση μετά τις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με την τροποποίηση καταστατικών σωματείων

Σας κάνουμε γνωστό ότι πως βάσει του νέου αθλητικού νόμου υπ. αριθμ. 4726 όπως αυτός δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 18/09/2020 (Τεύχος Α΄. 181/18.09.2020) και βάσει του άρθρου 30 (μεταβατικές διατάξεις) έως τις 30.06.2021,

ΓΓΑ: Τι ισχύει για την άθληση σε όλη τη χώρα από το πρωί της Πέμπτης 4 Μαρτίου

Έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αναστέλλονται από σήμερα και έως τις 15 Μαρτίου η δυνατότητα προπονήσεων και αγώνων για όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η λειτουργία και χρήση κολυμβητηρίων και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου ανά την επικράτεια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για το θάνατο του Αθανάσιου Γούλα

Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Ε. Ε και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του παράγοντα του σωματείου ΑΙΑΣ ΜΑΡΑΘΕΑΣ Αθανασίου Γούλα.

Ανακοίνωση του Α.Ο. Αετού Καλλιφωνίου για την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ

Με επιτυχία ολοκληρώσαμε την εγγραφή του Α.Ο. Αετού Καλλιφωνίου στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Α.Ο. Αετός Καλλιφωνίου

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε στις 28/1 ο ΑΟ Αετός Καλλιφωνίου, με την παρουσία μελών του ΔΣ και εκπρόσωπο των παικτών της ομάδας λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ