.

Ερασιτεχνικό

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας προς τα σωματεία - μέλη

Οι εκλογικές διαδικασίες-αρχαιρεσίες των σωματείων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. είναι έγκυρες μόνο με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου που ορίζεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο.

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας για τη λειτουργία των Ακαδημιών

Από την Δευτέρα 1-6-2020 αρχίζει η λειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου σε όλη την Χώρα ύστερα από τις ανακοινώσεις της Πολιτείας ΜΟΝΟ για ΑΤΟΜΙΚΉ ΑΘΛΗΣΗ σύμφωνα με την ανωτέρω Κ.Υ.Α.

Η κληρωτίδα έβγαλε Ατρόμητο Παλαμά για κυπελλούχο ΕΠΣΚ 2019-2020

Η ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά ήταν αυτή που αναδείχθηκε ως κυπελλούχος ερασιτεχνών της ΕΠΣ Καρδίτσας περιόδου 2019-2020 μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚ στις 8.30 το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου.

1.307 σωματεία έκαναν εγγραφή στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» της Γ.Γ.Α.

Συμπληρώθηκαν επτά ημέρες λειτουργίας της ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo), για την προεγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, τα οποία διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων».

Στην ΕΠΟ η επιστολή της Αναγέννησης από την ΕΠΣΚ - Εισηγείται την άνοδο στη Γ Εθνική δύο ομάδων

Σε προώθηση της επιστολής της Αναγέννησης Καρδίτσας προς την ΕΠΟ (Πρόεδρο και μέλη Ε.Ε. ΕΠΟ και στην Επιτροπή Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος) προχώρησε η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ανοικτή επιστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας στον πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καρδίτσας

Επιστολή

κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε. ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Μετά την απόφασή της 29.04.2020 της ΕΕ ΕΠΟ σχετικά με τα πρωταθλήματα των Ενώσεων και την οριστική διακοπή τους, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας, πρωτοπόρος ομάδα είναι η ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και δεύτερη ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας με διαφορά ενός (1) βαθμού.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ