.
.
.

Ερασιτεχνικό

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών

Από την ΕΠΟ στάλθηκαν προς όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων οι Γενικές Οδηγίες που αναφέρονται, σχετικά με τα νέα δεδομένα έκδοσης – επανέκδοσης Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας, ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Δικαιολογητικά συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα και το κύπελλο ερασιτεχνών

1. Δήλωση Συμμετοχής στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών (υποχρεωτικά για την Α΄ κατηγορία και προαιρετικά για τις Β΄ και Γ΄) με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία, από 21/7-2021 έως και 10/8/2021 στη Γραμματεία της Ένωσης.

40 σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της 26ης Αυγούστου

Σε επικύρωση του καταλόγου συνολικά 40 σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας στις 26 Αυγούστου 2021 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net.

Ηλ. Χατζής: "Προπονητής ή τραμπούκος"

Ε μέσω πανδημίας και μόλις επιτράπηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες, η πόλη μας ,  έχει την τιμητική της και επιλέχθηκε να γίνουν τρία (3) σημαντικά τουρνουά μικρών ηλικιών, με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα και ακαδημιών του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Σκοπός των ανωτέρω, η ανάδειξη ταλέντων και όχι αποτελεσμάτων μεταξύ των ομάδων. Δεν θα ασχοληθώ όμως με τι αποτελέσματα έφεραν οι ομάδες.

Γ. Λάμπρου: Οφειλόμενη απάντηση στον Γ.Γ. της ΕΠΣ Καρδίτσας Γ. Κρανή

Αγαπητοί παράγοντες και φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Ν. Καρδίτσας, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι συνεχείς, αλλεπάλληλες και μακροσκελείς ανακοινώσεις κουράζουν τον κόσμο και δεν συμβάλλουν στην επισήμανση και στην τεκμηρίωση της πραγματικότητας, κοινώς χάνεται η ουσία. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις, όπως τώρα, που οι απαντήσεις επιβάλλονται.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ