.
.

Ερασιτεχνικό

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας

Επειδή στα Μ.Μ.Ε δημοσιευτήκαν αποσπασματικά Συγχαρητήρια του Συνδέσμου μας σε ομάδες , που πρώτευσαν στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας ,με απόφασή του ο Σύνδεσμός μας ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ:

Ανασύσταση της Δόξας του Μασχολουρίου

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα γίνονταν επαφές και διεργασίες μιας ομάδας φιλάθλων με ανιδιοτελή αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους, με απώτερο σκοπό την ανασύσταση της ένδοξης Δόξας Μασχολουρίου!

Ηλίας Χατζής: "Ανοιχτή επιστολή"

Στον απόηχο του ΤΕΛΙΚΟΥ της ΝΤΡΟΠΗΣ, στον απόηχο του ΤΕΛΙΚΟΥ των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ και μετά από όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν, συμβαίνουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιθυμώ διακαώς να εκφράσω ορισμένες σκέψεις μου, σε σχέση με τη διαιτησία και αποκλειστικά γι αυτήν, αφού, εάν κάποιος επεκταθεί και σε άλλα ζητήματα του τελικού, θα έπρεπε να συγγράψει βιβλίο που θα γινόταν ανάρπαστο παγκοσμίως.

Ηλίας Χατζής: "Νομιμότητα ή ασυδοσία και παρανομία;"

Με έκπληξη πληροφορούμαστε καθημερινά από τα ΜΜΕ ότι οι κατά τόπους ΕΠΣ, είναι αντίθετες με το μητρώο των σωματείων και γι’ αυτό προσφεύγουν(φιλικά σωματεία προς τις ΕΠΣ) στο διαιτητικό δικαστήριο για να επιτραπεί να ψηφίσουν τα μη εγγεγραμμένα σωματεία.

Συγχαρητήρια της ΕΠΣ Καρδίτσας στις ομάδες που διακρίθηκαν την σεζόν 2021-2022

Τώρα που τα τοπικά μας Πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ερασιτεχνών έλαβαν τέλος, η Ε.Ε της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ οφείλει να συγχαρεί δημόσια , όλα τα Σωματεία – Μέλη της που πήραν μέρος και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων Ποδοσφαίρου, την ανάδειξη των Πρωταθλητών όλων των κατηγοριών και του Κυπελλούχου ,το αίσιο τέλος και τη λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων 2021-2022.

Στον Θεσσαλικό τελικό ποδοσφαίρου τα κορίτσια του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας - Ήττα για την ομάδα αγοριών του ΕΠΑΛ Μουζακίου

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ποδοσφαίρου στα κορίτσια, σε επίπεδο Θεσσαλίας, θα διεκδικήσει την προσεχή Δευτέρα 9 Μαΐου η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας.

Κάλεσμα της ΕΠΣ Καρδίτσας στους φιλάθλους για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών

Η Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας, απευθύνει κάλεσμα για την Τρίτη 3-5-2022 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο, σε όλους τους φίλους και τις φίλες του πιο δημοφιλούς αθλήματος του ποδοσφαίρου, τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες, τα Σωματεία, τους μαθητές και τους αθλητές των άλλων αθλημάτων, να δώσουν το παρών και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί, τον τελικό ενός θεσμού και μιας κορυφαίας διοργάνωση, μετά τα πρωταθλήματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ