.
.
.

Ερασιτεχνικό

Βασίλης Τσιαμούλης: Ο Προπονητής Ποδοσφαίρου , Απαραίτητος στο Ερασιτεχνικό και Παιδικό Ποδόσφαιρο.

Περιμένοντας την έκδοση του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο , που θα ισχύει για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021,έλαβα την απόφαση , να εκθέσω τις απόψεις μου για τους Διπλωματούχους Προπονητές Ποδοσφαίρου στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με τήρηση των μέτρων ασφαλείας

Με την ευκαιρία της έναρξης των προπονήσεων και της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της νέας ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, δύναμη και επίτευξη των στόχων.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Διευκρινίσεις για τις αλλαγές στον κανονισμό μετεγγραφών 2020-2021

Η ΕΠΣ Καρδίτσας, θέλοντας να συμβάλλει στη ταχύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων μελών της με διαφανή και κατανοητό τρόπο, ως προς τις μεταγραφικές κινήσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021, ενημερώνει για τις παρακάτω σημαντικές αλλαγές που επήλθαν στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ

Εν΄ όψη της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει γνωστό, στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, ότι, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ή αγώνων προετοιμασίας τοπικού ενδιαφέροντος, ορίζονται Διαιτητές από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Καρδίτσας μετά από έγκαιρη (τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) έγγραφη αίτηση του γηπεδούχου σωματείου.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Υποχρεωτική η προσκόμιση της σύνθεσης των Δ.Σ. των σωματείων

Από την Ε.Ε της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι με τη δήλωση συμμετοχής πρωταθλήματος και κυπέλλου(ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, θα προσκομίζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και η σύνθεση των Διοικητικών Συμβουλίων.

Α.Σ. Αναγέννηση: Ματαίωση τακτικής γενικής συνέλευσης

Η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 18/7/2020 Ετήσια Τακτική και Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, ματαιώνεται για διαδικαστικούς λόγους.

Έλεγχος δειγμάτων χλοοτάπητα για το γήπεδο του αθλητικού κέντρου Αγ. Νικολάου

Θέμα χρόνου (λίγου) είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου (πρώην γήπεδο ΕΠΣΚ), του Δήμου Καρδίτσας αλλάζοντας δραματικά προς το καλύτερο τόσο την εικόνα, όσο και την χρηστικότητα του χώρου.

Α.Σ. Αναγέννηση: Πρόσκληση σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση

Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904, σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας (οδός Ιεζεκιήλ, αριθ. 44 , Ισόγειο), στις 18 Ιουλίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 , με τα παρακάτω ορισμένα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ