.
.

Ερασιτεχνικό

Κρίσιμη συνάντηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών με τους Δημάρχους για τους απινιδωτές στα γήπεδα (+Φωτο)

Συνάντηση με τους Δημάρχους Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο, Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλο, Μουζακίου κ. Φαν. Στάθη και Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου θα έχει το πρωί της Παρασκευής (3/2) στο Δημαρχείο Καρδίτσας

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται οι αγώνες πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου (4-5/2) - Κανονικά το κύπελλο

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της ΕΠΟ για την ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα , η Επιτροπή Πρωταθλήματος- Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των προγραμματισμένων αγώνων Α΄- Β΄- Γ΄ Ερασιτεχνικής καθώς και των πρωταθλημάτων υποδομών για το προσεχές Σαββατοκύριακο 4/5-2-2023.

Ανακοίνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά για την παροχή σάκων πρώτων βοηθειών και απινιδωτών στα αθλητικά σωματεία

Μέσω του τύπου πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας (Ε.Π.Σ.Κ) για την αναβολή όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων, με αφορμή την απώλεια νέων ανθρώπων (αθλητών) κατά την διάρκεια αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρα μας.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες που είχαν οριστεί για 31/1 και 1/2

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίας αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους.

ΕΠΟ: Ουδείς αγώνας θα ξεκινήσει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αν δεν υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οργανώνονται και διεκδικούν ασφάλεια και προστασία της υγείας τους οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας (+Φωτο)

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την τήρηση της νομοθεσίας που αφορά την αδειοδότηση των γηπέδων, στα οποία αγωνίζονται και ιδιαίτερα τα όσα προβλέπονται για την ασφαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και την προστασία της υγείας και της σωματικής ακεραιότητάς τους είναι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Καρδίτσας, οι οποίοι ξεκινούν και τις διαδικασίες για να οργανωθούν σε Σύνδεσμο.

Την Τρίτη 31/1 η 14η αγωνιστική Α΄ Ερασιτεχνικής - Αναβολή αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Σ Νεφέλη Καλλιθήρου – Α.Ο Ν. Ικονίου λόγω πένθους

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι η 14η αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής  που αναβλήθηκε στις 15-1-2023, θα διεξαχθεί την Τρίτη 31-1-2023 με ώρα έναρξης 15:00.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ