Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Εθνικό χαμογέλασε η "ρουλέτα" Κύριο

  • 10 Φεβρουαρίου 2010, 16:19
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ερασιτεχνικό

Εθνικός - Α.Ο.Κ. στο τελικόΟ Εθνικός είναι η δεύτερη ομάδα που έφθασε στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Καρδίτσας μετά την χθεσινή επικράτησή της στην "ρουλέτα" των πέναλτι με αντίπαλο την Δόξα Μητρόπολης. Ο Εθνικός βρέθηκε με την "πλάτη στο τοίχο" ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο.Κ.

 

Στο 35΄η Δόξα Μητρόπολης προηγήθηκε με τον Γιαννακάκη και στο 55΄με τον Κωτσή διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Εθνικός με αντεπίθεση στα τελευταία 15 λεπτά της κανονικής διάρκειας κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Συγκεκριμένα με αυτογκολ του Τζόγιερ στο 77΄μείωσε σε 1-2 ενώ στο 85' με τον Διαμαντάκη που είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο, πέτυχε το 2-2.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου επικράτησε ο Εθνικός με 4-5.

Συνθέσεις ομάδων

Δόξα Μητρόπολης :Κατσούγιας, Σαμωνάς, Τζόγιερ, Παπαδημητρίου Ν., Τσικρικάς, Παπαδημητρίου Β., Γραβάνης(84' Νταής), Γιαννακάκης, Γκέκας, Κωτσής, Κουτσώνας (74' Κουκουζέλης)

Εθνικός : Κοντοκώστας, Καλογρίτσας(Ρόβας), Γεωργόπουλος, Μουσαφίρης Α., Οικονόμου, Κρατσάνας, Παΐσης(Διαμαντάκης), Μουσαφίρης Δ., Σωτηρίου, Κουκουμτζής, Μουσαφίρης Θ.

 

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις10 Φεβρουαρίου 2010, 16:27

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva