Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα για την Αναγέννηση στο φιλικό με την Φήκη στους Σοφάδες Κύριο

  • 27 Σεπτεμβρίου 2022, 19:26
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2
Ήττα για την Αναγέννηση στο φιλικό με την Φήκη στους Σοφάδες

..

Την πρώτη της φιλική ήττα γνώρισε η Αναγέννηση από τον Π.Ο. Φήκης με σκορ 0-1 το απόγευμα της Τρίτης (27/9) σε φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων.

Η πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαγός έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 3ο λεπτό ο Βερνάρδος σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει σταθερά.

.Νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση στο 32ο λεπτό, όταν ο Πρίκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βερνάρδος πήρε την πρώτη κεφαλιά όμως ο Γκόλιας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Οι κιτιρνόμαυροι είχαν δοκάρι στο 38ο λεπτό, όταν ο Πρίκας έπιασε δυνατό σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 40ο λεπτό ο Πρίκας σέντραρε, ο Αναστασόπουλος προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας, όμως αυτή πέρασε άουτ.

Ο Βερνάρδος στο 41′ σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 47′ ο Πρίκας έκανε την ατομική ενέργεια και το πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.

.Νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση στο 48′ όταν ο Πρίκας έκανε το γύρισμα με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ πριν ο Βερνάρδος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49′ νέα ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πρίκα και φάση διαρκείας, κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Οι κιτρινόμαυροι «άγγιξαν» το γκολ στο 52′ ο Πρίκας έκανε τη σέντρα, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, ο Ντάσκας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βερνάρδος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Ο Βερνάρδος σούταρε από πλάγια θέση στο 52′ , ομως ο Ντάσκας έδιωξε σε κόρνερ.

Η Φήκη στις λίγες καλές στιγμές που είχε ωστόσο κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό, με πλασέ του Σκόνδρα.

Στο 70′ ο Αναστασόπουλος σέντραρε, ο Βερνάρδος έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 80ο λεπτό ο Κοζορώνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον Ντάσκα να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

.Ακολούθησε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δημόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 88ο λεπτό ο Πρίκας έδωσε στον Ζάγγο, εκείνος έκανε ωραία ενέργεια σούταρε με την μπάλα να σταματά στα σώματα των αμυντικών.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Περ.Αμανατίδης: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Πρίκας, Λαγός, Μπάλλας, Κοζορώνης, Ριέρα, Βερνάρδος, Αθανασιάδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκέκας, Αλιατίδης, Γιάκος, Δημόπουλος, Κάρδαρης, Ζάγγος, Β.Θεολόγης

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις27 Σεπτεμβρίου 2022, 19:41

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2 Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2
    3 Νοεμβρίου 2026, 17:25
  • ΑΕΛ και Ελλάς Σύρου νίκησαν στις έδρες τους ΑΕΛ και Ελλάς Σύρου νίκησαν στις έδρες τους
    1 Νοεμβρίου 2026, 15:06
  • Ήττα για την Αναγέννηση στο Θεσσαλικό ντέρμπι στον Βόλο (+Βίντεο) Ήττα για την Αναγέννηση στο Θεσσαλικό ντέρμπι στον Βόλο (+Βίντεο)
    31 Οκτωβρίου 2026, 16:47
  • Super League 2: Θεσσαλικό ντέρμπι στο Βόλο - Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Αναγέννησης Super League 2: Θεσσαλικό ντέρμπι στο Βόλο - Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Αναγέννησης
    30 Οκτωβρίου 2026, 16:32
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva