Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νικηφόρο το φιλικό της Αναγέννησης στη Βέροια Κύριο

  • 13 Αυγούστου 2025, 20:29
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Super League 2
Νικηφόρο το φιλικό της Αναγέννησης στη Βέροια

..

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Αυγούστου η Αναγέννηση αντιμετωπίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας την τοπική ομάδα.

 

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 για την ΑΣΑ, με την ομάδα του Σταυρού Κωστογλίδη να προσπαθεί να βγάλει κάποια στοιχεία που θα την χαρακτηρίζουν την φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο να φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ακόμα ανέτοιμη, απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα που σε λίγες μέρες δίνει επίσημο ματς για το κύπελλο Ελλάδας.

.Η "Βασίλισσα" παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2 που όπως φαίνεται θα είναι ένα από τα βασικά της φετινής σεζόν. Κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Παπαδόπουλος, με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τσιρίδη, Κουκόλη, Τασιόπουλο, ενώ τους Μπεκιαρίδη (δεξιά) και Λεκα (αριστερά) να παίζουν στα άκρα σαν "φουλ μπακ". Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Μπλέτσας, Μελιόπουλος, Ιωάννου, με τους Πρασσά και Καψάλη να είναι οι δυο επιθετικές αιχμές.

Αγωνιστικά, η ΑΣΑ είχε την πρωτοβουλία και ήταν πιο επικίνδυνη επιθετικά, φτάνοντας με περισσότερες αξιώσεις στη Βεροιώτικη εστία, ενώ από την πλευρά τους οι "κυανέρυθροι" έριξαν περισσότερο βάρος στην αμυντική λειτουργία και οργανωτικά προσπάθησαν να βγάλουν κάποια στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Στο πρώτο μέρος η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν ένα δοκάρι για την ΑΣΑ στο 6' μετά από σουτ του Μπαλλά. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 καλές στιγμές με τον Γκάρα να λέει "όχι" με δύσκολες αποκρούσεις. Τελικά οι προσπάθειες της ΑΣΑ καρποφόρησαν στο 79' με τον Νότα να σκοραρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Βέροια από την πλευρά της είχε κάποιες επικίνδυνες επισκέψεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με καλύτερη αυτή του 83' όταν ο Γανόπουλος βρήκε όμορφα τον Τρούπκο αλλά αυτός ανακόπηκε την τελευταία στιγμή πριν προλάβει να σουτάρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης με βοηθούς τους Μουρατίδη και Καλληνιώτη.

ΒΕΡΟΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Παπαδόπουλος, Μπεκιαρίδης, Λέκα, Κουκόλης, Τασιόπουλος, Τσιρίδης, Μπλέτσας, Ιωάννου, Μελιόπουλος, Πρασσάς, Καψάλης.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γκάρας, Λέκα (60' Ντόγος), Κουτσούκης, Τασιόπουλος, Κουκόλης (70' Σωτηριάδης), Τζημογιάννης, Μπλέτσας (60' Γκελοσάνι), Τρούπκος, Αχλιώπας, Ιωάννου (56' Γανόπουλος), Χερίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Θεοδωρόπουλος, Θιέντε, Πεταυράκης, Ανδρέου, Μπούσης, Λεωνιδόπουλος, Μουστακόπουλος, Μανουσάκης, Μπαλλάς, Νοικοκυράκης, Νικολιάς.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μπουκτσης, Γκόλιας, Στίκας, Γιαξης, Νινικας, Μπαλτάς, Νότας, Σουπιαδης, Ζυγκεριδης, Παπαγεωργίου, Αντουάν.

Με πληροφορίες από kerkidasport.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Βγήκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για την SL2 - Στη Νέα Σμύρνη θα αγωνιστεί η Αναγέννηση Βγήκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για την SL2 - Στη Νέα Σμύρνη θα αγωνιστεί η Αναγέννηση
    29 Σεπτεμβρίου 2026, 17:54
  • Ήττα στην Καλαμαριά για την Αναγέννηση Ήττα στην Καλαμαριά για την Αναγέννηση
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 17:58
  • Στην Αναγέννηση ο 29χρονος Κολομβιανός Γιάιρ Κάστρο Στην Αναγέννηση ο 29χρονος Κολομβιανός Γιάιρ Κάστρο
    25 Σεπτεμβρίου 2026, 14:30
  • Στην Αναγέννηση ο 20χρονος Χρήστος Εσκετζής Στην Αναγέννηση ο 20χρονος Χρήστος Εσκετζής
    25 Σεπτεμβρίου 2026, 14:11
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva