Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εύκολη επικράτηση του Ταυρωπού επί της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Καρδίτσας Κύριο

  • 18 Οκτωβρίου 2011, 23:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Γ΄Εθνική

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Ταυρωπού επί της Μικτής ομάδας των Νέων της ΕΠΣ Καρδίτσας σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της ΕΠΣ Καρδίτσας.


Η ομάδα του Ταυρωπού κέρδισε το φιλικό με 5-1 (ημίχρονο 4-1) με ...πολυσκόρερ τον Ζάρρα Χ. που πέτυχε καρέ τερμάτων ενώ το πέμπτο τέρμα σημείωσε ο Παπαδημητρίου. Δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική το παιχνίδι καθώς ο Ταυρωπός έχει πιο έμπειρους παίκτες από την Μικτή Νέων της ΕΠΣ που ουσιαστικά αυτό ήταν το πρώτο της παιχνίδι για την νέα χρονιά.

Λίγα ήταν τα συμπεράσματα και για τον κόουτς των "πορτοκαλί" που ήθελε να δει την ομάδα του σε ένα απο τα τελευταία φιλικά αν όχι το τελευταίο να έχει δυσκολότερο έργο. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και με αυτό το ξεμούδιασμα που έγινε, οι παίκτες ξέφυγαν για λίγο από τις καθημερινές προπονήσεις και δοκίμασαν τα αγωνιστικά αντανακλαστικά τους εντός του γηπέδου.

Για τον Ταυρωπό αγωνίστηκαν οι: Αμίλης, Δανιήλ, Ζάρρας Χ., Ζάρρας Χρ., Καβαλάρης, Κουτσιούμπας, Κουρκούνας, Ντόβας, Παπαδημητρίου, Σφέτσιος, Παράσχης ενώ αλλαγές έπαιξαν οι: Γκουντέλας, Κυριακίδης, Σαμαράς, Τσιαλής, Χαντζιάρας.

Τελευταία τροποποίηση στις18 Οκτωβρίου 2011, 23:49

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Στα "χέρια" του Πλεξίδα η ΑΕΛ Στα "χέρια" του Πλεξίδα η ΑΕΛ
    10 Αυγούστου 2013, 09:48
  • Οι ημερομηνίες για το κύπελλο Γ' Εθνικής Οι ημερομηνίες για το κύπελλο Γ' Εθνικής
    9 Αυγούστου 2013, 10:29
  • Με Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο ο Δωτιέας Αγιάς Με Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο ο Δωτιέας Αγιάς
    9 Αυγούστου 2013, 00:08
  • Και με την βούλα της ΕΠΟ η διοργάνωση κυπέλλου Γ' Εθνικής Και με την βούλα της ΕΠΟ η διοργάνωση κυπέλλου Γ' Εθνικής
    6 Αυγούστου 2013, 18:28
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva