.
.
.
.
.

Γ΄Εθνική

Στο «σπίτι» του και ο Γιώργος Κοντός

Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων ανακοινώνει την επανένταξη του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κοντού ο οποίος θα κοσμεί το ρόστερ της ομάδας μας και τη νέα χρονιά.

Έναρξη συνεργασίας του Α.Ο. Σελλάνων με τον Διονύση Πορτοκαλίδη

Με καταιγιστικούς ρυθμούς κινείται η ενίσχυση του Α.Ο. Σελλάνων τις τελευταίς δύο ημέρες με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) άλλη μια μεταγραφή.

Στον Α.Ο. Σελλάνων ο 24χρονος Κλοντιάν Μούρη

Τις προσθήκες στην ομάδα συνεχίζει η νέα η διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων που μετά την ανακοίνωση προπονητή και 4άδας παικτών το βράδυ της Κυριακής προχώρησε σε ανακοίνωση για την έναρξη συνεργασίας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Κλοντιάν Μούρη.

Δύο προσθήκες και δύο ανανεώσεις στον Α.Ο. Σελλάνων

Μετά την έναρξη συνεργασίας με τον Γ. Μπουρνάκα η διοικηση του Α.Ο. Σελλάνων εξέδωσε δύο ανακοινώσεις για δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιστροφή Γ. Μπουρνάκα στον πάγκο του Α.Ο. Σελλάνων

Στον Α.Ο. Σελλάνων επιστρέφει ο προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας που είναι η επιλογή της νέας διοίκησης που ανέλαβε πριν λίγες ημέρες για άλλη μια πετυχημένη παρουσία στην Γ' Εθνική.

Νέα διοίκηση στον Α.Ο. Σελλάνων - Λύθηκε η συνεργασία με τον Γιώργο Νταρακλίτσα

Νέο διοικητικό συμβούλιο προέκυψε στον Α.Ο. Σελλάνων το βράδυ της Δευτέρας (7/9) όπως γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση που εκδόθηκε ενώ η πρώτη ενέργεια της διοίκησης όπως επίσης έγινε γνωστό με ανακοίνωση ήταν η λύση της συνεργασίας με τον έως σήμερα προπονητή του συλλόγου τον Γιώργο Νταρακλίτσα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ