Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικά παιχνίδια για τις ομάδες του 4ου ομίλου της Δ' Κύριο

  • 30 Σεπτεμβρίου 2011, 23:36
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Γ΄Εθνική

Φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματίσει οι τρεις ομάδες του νομού μας που μετέχουν στον 4ο όμιλο της Δ' Εθνικής για το Σαββατοκύριακο.


Συγκεκριμένα το Σάββατο η ομάδα του Ταυρωπού θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ομάδα της Θύελλας Πετρωτού με το παιχνίδι να ξεκινά στις 16:15. Άλλη μια ευκαιρία για απόκτηση εμπειριών από τους παίκτες του Λ. Καλογεράκη ενόψει της δύσκολης συμμετοχής της ομάδας στην Δ' Εθνική. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί πριν λίγο καιρό στην έδρα του Ταυρωπού με τους Τρικαλινούς να φεύγουν με νίκη 2-4.

Οι άλλες δύο ομάδες του νομού μας θα τεθούν αντίπαλες σε ένα παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και ώρα έναρξης 17:00. Α.Ο. Καρδίτσα εναντίον Α.Ε. Μουζακίου σε ένα παιχνίδι που παρότι φιλικό αναμένεται να τραβήξει βλέμματα καθώς αποτελεί ένα γερό τεστ και για τις δύο ομάδες.

Στο "στρατόπεδο" του Α.Ο.Κ. υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα φέτος θα κινηθεί σε υψηλά στάνταρ και ο λόγος είναι η πληρότητα έμψυχου υλικού που υπάρχει στο ρόστερ και το αγωνιστικό "δέσιμο" της παλαιάς φρουράς με τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Η παραμονή επίσης στο πάγκο της ομάδας του Θάνου Θεοδώρου που γνώριζει πρόσωπα και πράγματα από την περσινή συμμετοχή του είναι ένα ακόμα "όπλο" για μια επιτυχημένη πορεία.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι οι παίκτες της ομάδας τις τελευταίες ώρες πήγαν ...ταμείο κάτι που σίγουρα ανέβασε περισσότερο την διάθεσή τους, βλέποντας ότι το σωματείο εκπληρεί τις υποσχέσεις του παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην χώρα.

Στην Α.Ε. Μουζακίου οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι ότι παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς η ομάδα τους και πάλι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία πετυχαίνοντας ακόμα ένα μικρό άθλο. Οι τελευταίες εμφανίσεις μάλιστα επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία που υπάρχει στην Α.Ε.Μ. καθώς η επιθετική ειδικά γραμμή βγάζει "φωτιές".

Τυπικό θα πρέπει να θεωρείται το ζήτημα της ενσωμάτωσης του Κυπρίου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του ΑΠΟΕΛ που δοκιμάστηκε για ένα εικοσάλεπτο στον παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό (2-6) και ικανοποίησε. Ο 20χρονος Γεωργίου Ανδρέας αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και οι τρεις ομάδες έχουν επίσημες υποχρεώσεις από Τρίτη για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας. Συγκεκριμένα:

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Α.Ε. Μουζακίου - Α.Σ. Διγενής


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Α.Σ.Νεφέλη Καλλιθήρου - Α.Ο. Καρδίτσα

Α.Ο. Προδρομιακός - Α.Ο. Ταυρωπός

Τελευταία τροποποίηση στις1 Οκτωβρίου 2011, 19:34

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Στα "χέρια" του Πλεξίδα η ΑΕΛ Στα "χέρια" του Πλεξίδα η ΑΕΛ
    10 Αυγούστου 2013, 09:48
  • Οι ημερομηνίες για το κύπελλο Γ' Εθνικής Οι ημερομηνίες για το κύπελλο Γ' Εθνικής
    9 Αυγούστου 2013, 10:29
  • Με Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο ο Δωτιέας Αγιάς Με Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο ο Δωτιέας Αγιάς
    9 Αυγούστου 2013, 00:08
  • Και με την βούλα της ΕΠΟ η διοργάνωση κυπέλλου Γ' Εθνικής Και με την βούλα της ΕΠΟ η διοργάνωση κυπέλλου Γ' Εθνικής
    6 Αυγούστου 2013, 18:28
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva