Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς γκολ ο φιλικός αγώνας της Αναγέννησης με τον Πιερικό Κύριο

  • 16 Σεπτεμβρίου 2012, 21:06
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Γ΄Εθνική

Φιλικό αγώνα με τον Πιερικό έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η Αναγέννηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0) για τις δύο ομάδες με τον Πιερικό να έχει την καλύτερη στιγμή στον αγώνα σε δοκάρι του Γιαζετζόγλου στο 67'. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε το γνωστό σχήμα που πιθανά θα αναλάβει το κύριο βάρος την φετινή σεζόν και σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Δύο καλές στιγμές για την Αναγέννηση στο α' ημίχρονο με τον Μπουντούρη να σουτάρει στο 35' και να μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Πιερικού ενώ στο 38' ο Χατζηρίζος είχε εκτέλεση φάουλ λίγο άουτ.

Στο β' ημίχρονο και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, με την ομάδα του Πιερικού να στέκεται καλύτερα και να έχει και την μεγαλύτερη ευκαιρία όπως προαναφέραμε. Λίγος κόσμος στο Στάδιο χειροκρότησε την προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" που πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση με μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία (Football League).

Συνθέσεις ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Σάββας, Τζάνης, Κουκούλης, Πάτρας, Ρόβας, Γκόλιας, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Αθανασιάδης. Έπαιξαν επίσης οι: Μυργιώτης, Γκουγκούδης, Υφαντής, Δούκας, Νταντάμης, Φλιούκας, Παπαναστασίου, Κοντοβάς και Κρανιώτης.

Πιερικός (Γκουλής): Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Λαζαρίδης, Δήμου, Ντόικιτς, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Γιαζιτζόγλου, Καθάριος, Δεσποτόφσκι, Ντάνι. Έπαιξαν και οι: Τόλιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς, Σεχολάρι, Ίτσιος, Κωτσιόπουλος, Μιχαηλίδης, Βραχνός, Καραγκούνης, Νίκου, Παπαδόπουλος.

Επόμενος αντίπαλος για την Αναγέννηση στην Τσαριτσάνη το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Οικονόμο που θα αγωνιστεί επίσης στην Football League 2 και θα αποτελέσει αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις16 Σεπτεμβρίου 2012, 21:22

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva