Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απορρίφθηκε η ένσταση του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Μακρυχωρίου Κύριο

  • 17 Οκτωβρίου 2018, 17:38
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Γ΄Εθνική
Απορρίφθηκε η ένσταση του Πιερικού κατά του Απόλλωνα Μακρυχωρίου

..

Δεν δικαιώθηκε η ομάδα του Πιερικού στην ένσταση που κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για την 1η αγωνιστική της Γ' Εθνικής επικαλούμενη ότι εκδόθηκε εκ των υστέρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η άδεια διεξαγωγής του αγώνα.

Έτσι ισχύει κανονικά το αποτέλεσμα του αγώνα μέσα στο γήπεδο που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μακρυχωρίου με 1-0.

Αναλυτικά η απόφαση:

Απορρίπτει την ένσταση του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Σ.Φ.Κ. Πιερικός, που εδρεύει στην Κατερίνη κατά του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Απόλλων Μακρυχωρίου ΑΣ, σχετικά με το κύρος του ποδοσφαιρικού αγώνα του 4ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019, που πραγματοποιήθηκε στις 30-9-2018 στο δημοτικό γήπεδο Σοφάδων Νομού Καρδίτσας, μεταξύ των σωματείων με τις επωνυμίες Σ.Φ.Κ. Πιερικός και Απόλλων Μακρυχωρίου ΑΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις17 Οκτωβρίου 2018, 17:43

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Κόντρα στον Μακεδονικό για τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς η Δόξα Μασχολουρίου Κόντρα στον Μακεδονικό για τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς η Δόξα Μασχολουρίου
    15 Οκτωβρίου 2026, 16:35
  • Γ Εθνική: Διπλασίασε τις νίκες η Δόξα Μασχολουρίου Γ Εθνική: Διπλασίασε τις νίκες η Δόξα Μασχολουρίου
    10 Οκτωβρίου 2026, 17:59
  • Γ Εθνική: Πρώτη ήττα για την Δόξα Μασχολουρίου Γ Εθνική: Πρώτη ήττα για την Δόξα Μασχολουρίου
    4 Οκτωβρίου 2026, 17:54
  • Γ Εθνική: Σπουδαία πρεμιέρα για τη Δόξα Μασχολουρίου με νίκη επί της Νάουσας! Γ Εθνική: Σπουδαία πρεμιέρα για τη Δόξα Μασχολουρίου με νίκη επί της Νάουσας!
    26 Σεπτεμβρίου 2026, 18:07
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva