Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα για την Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου από την Πορτογαλία Κύριο

  • 27 Σεπτεμβρίου 2013, 09:25
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με την Σοφία Κόγγουλη βασική στην ενδεκάδα της Εθνικής γυναικών τα κορίτσια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ηττήθηκαν με 1-5 από την Πορτογαλία  στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015.

Μόλις στο 6ο λεπτό η Λάουρα Λουΐς άνοιξε το σκορ ενώ η ίδια έκανε το 2-0 για την Πορτογαλία στο 42ο λεπτό. Η Ξέρα με αυτογκόλ στο 68ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων ενώ στη συνέχεια η Πελεκούδα μείωσε στο 74ο λεπτό σε 3-1. Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ για την Πορτογαλία. Ένα με την Εντίτε στο 80ο λεπτό κι ένα με την Τζέσικα Σίλβα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Πορτογαλίας είχε και τρία δοκάρια με τις Εντίτε, Άνα Μπόργκες και Λάουρα Λουΐς.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): Γιατράκου- Δημητρίου, Ξέρα, Χατζηγιαννίδου, Πελεκούδα, Κακαμπούκη, Κυδωνάκη (53’ Παντελειάδου), Σιδηρά (89’ Μιχαλακίδη), Μήτκου, Παπαδοπούλου (72’ Ζουμπουλάκη), Κόγγουλη.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Αντόνιο Βιολάντε): Μοράις- Μέντεζ, Αμάρο (87’ Φιντάλγκο), Περέιρα, Νέτο, Εντίτε, Μπόργκες, Ντολόρες Σίλβα (84’ Πίσκο), Καρόλε, Λάουρα Λουΐς (81’ Γκόμες), Τζέσικα Σίλβα.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva