Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκριάτικα Σαββατοκύριακα γεμάτα χρώμα και κέφι στο Fashion City Outlet! Κύριο

Το καρναβάλι ολοκληρώθηκε… αλλά οι εκπλήξεις συνεχίζονται!
  • 24 Φεβρουαρίου 2026, 12:51
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Ανακοινώσεις
Αποκριάτικα Σαββατοκύριακα γεμάτα χρώμα και κέφι στο Fashion City Outlet!

..

Με πολύχρωμες στολές, παιδικά γέλια και αστείρευτη ενέργεια ολοκληρώθηκαν τα Αποκριάτικα Σαββατοκύριακα στο Fashion City Outlet, μετατρέποντας το εμπορικό κέντρο «της καρδιάς μας» σε μια μεγάλη γιορτή χαράς και φαντασίας.

Οι μικροί επισκέπτες ταξίδεψαν στον κόσμο του «Βασιλιά της Αποκριάς», γνώρισαν το «Καρναβάλι των Ζώων» και χόρεψαν με τον «Χαρταετό Αρλεκίνο» σε διαδραστικές παραστάσεις γεμάτες χρώμα, μουσική και συμμετοχή. Το ανοιχτό Carnival Party ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με γαϊτανάκι, clown, ξυλοπόδαρη και μασκότ, δημιουργώντας μια αυθεντική αποκριάτικη εμπειρία που γέμισε τον χώρο ρυθμό και χαμόγελα.

.Με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις, οι οικογένειες απόλαυσαν ένα πρόγραμμα που συνδύασε βιωματικό θέατρο, παιχνίδι και γιορτινή διάθεση, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι το Fashion City Outlet αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για δράσεις που φέρνουν την οικογένεια κοντά.

Και τώρα… stay tuned! Ο Μάρτιος έρχεται με ανοιξιάτικη διάθεση και νέο κύκλο εκδηλώσεων που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της άνοιξης με δημιουργία, διαδραστικές εμπειρίες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Με δωρεάν, άνετο parking 1500 θέσεων, συνεχές ωράριο λειτουργίας και μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα brands, το Fashion City Outlet συνεχίζει να δίνει ρυθμό σε κάθε εποχή, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε εμπειρία.

Η γιορτή δεν σταματά εδώ. Νέες ανοιξιάτικες στιγμές ετοιμάζονται — στο κέντρο της καρδιάς μας, στο Fashion City Outlet.

Fashion City Outlet
4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, 41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

.

.

Τελευταία τροποποίηση στις24 Φεβρουαρίου 2026, 12:52

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Το καρναβάλι ολοκληρώθηκε… αλλά οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Περιφέρεια Θεσσαλίας: Αυτοψίες σε καλλιεργητικές περιοχές της Λάρισας για την παραμόρφωση καρπών και τις ξερές βέργες Περιφέρεια Θεσσαλίας: Αυτοψίες σε καλλιεργητικές περιοχές της Λάρισας για την παραμόρφωση καρπών και τις ξερές βέργες
    12 Οκτωβρίου 2026, 18:59
  • Σεισμός 3,3 Ρίχτερ κοντά στην Ελασσόνα Λάρισας Σεισμός 3,3 Ρίχτερ κοντά στην Ελασσόνα Λάρισας
    11 Οκτωβρίου 2026, 20:35
  • Φάρσαλα: Δικογραφία για τρεις για κλοπές καλωδίων από επαγγελματικούς χώρους Φάρσαλα: Δικογραφία για τρεις για κλοπές καλωδίων από επαγγελματικούς χώρους
    11 Οκτωβρίου 2026, 11:38
  • Τροχαίο στη Λάρισα: Σύγκρουση βαν με δίκυκλο – Τραυματίστηκε διανομέας Τροχαίο στη Λάρισα: Σύγκρουση βαν με δίκυκλο – Τραυματίστηκε διανομέας
    9 Οκτωβρίου 2026, 20:16
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva