.
.
.

Ανακοινώσεις

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του έργου εκσυγχρονισμού της γραμμής Θεσσαλονίκης - Ειδομένη

Συνεχίζονται οι ενέργειες για την ολοκλήρωση έργων κομβικής σημασίας για την αναβάθμιση του σιδηρόδρομου της χώρας, με την ΕΡΓΟΣΕ να προχωρά άμεσα τις διαδικασίες δημοπράτησής τους.

ΟΠΕΚΑ: Δέχεται εκ νέου αιτήσεις η ηλεκτρονική πλατφόρα για το επίδομα παιδιού

Επαναλειτουργεί από σήμερα 30 Νοεμβρίου 2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Επίδομα Παιδιού, Α21», προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις ή τυχόν τροποποιήσεις.

Νέα παράταση αεροπορικών οδηγιών ανακοίνωσε η Υ.Π.Α.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών, για πτήσεις εσωτερικού έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και για πτήσεις εξωτερικού έως την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου  2020.

Έως τις 17:00 ανοιχτές οι ΔΟΥ για το κοινό από 23/11 - πως διαμορφώνονται οι βάρδιες για τους υπαλλήλους

Διεύρυνση ωραρίου των ΔΟΥ έως αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, εφαρμόζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με στόχο
την καλύτερη δυνατή και συνεχή εξυπηρέτηση των φορολογουμένων εν μέσω της πανδημίας.

Αναβολή της έναρξης του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» λόγω κορoνοϊού ζητά το Τ.Ε.Ε.

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός ζητώντας την αναβολή έναρξης της περιόδου υποβολής αιτήσεων του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν από την πανδημία του κορoνοϊού και το γενικό απαγορευτικό που ισχύει στη χώρα.

Live Webinar από την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 13/11, στις 19:00 ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση πάνω στο άκρως επίκαιρο θέμα:

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ