Ανακοινώσεις

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2019 – 2020

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών είναι διαθέσιμα από σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Μετεγγραφών 2019.

Ανάκληση σνακ από τον Ε.Φ.Ε.Τ. λόγω πιθανής παρουσίας προνυμφών εντόμου

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση σνακ με καλαμπόκι και φιστίκια, το οποίο ενδέχεται να περιέχει ξένα σώματα (πιθανή παρουσία προνυμφών εντόμου).

3.771 προπτυχιακές υποτροφίες σε επιμελείς φοιτητές/τριες προκήρυξε το Ι.Κ.Υ.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (I.K.Y), στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- ακαδ. έτος 2018-19»

ΟΠΕΚΑ: Στις 25-26 Νοεμβρίου η πληρωμή της 5ης δόσης για το επίδομα παιδιού

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του Επιδόματος Παιδιού ότι την ερχόμενη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 το μεσημέρι θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019, όπως συμβαίνει παγίως πριν από κάθε πληρωμή.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα επιταγών Θεάματος χειμερινής περιόδου 2019-2020

Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου τα οριστικά Μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων καθώς και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Θεάματος Χειμερινής Περιόδου 2019-2020.

ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Σεπτεμβρίου (2019)

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΦΚΑ γνωστοποίησε ότι, οι εισφορές Σεπτεμβρίου 2019 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Φορέα.

Πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων για την Παρασκευή (25/10) ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ

Ο ΟΠΕΚΑ με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού.

Ανάκληση ζωμού λαχανικών σε σκόνη από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση ζωμού λαχανικών σε σκόνη, το οποίο ενδέχεται να περιέχει ξένο σώμα (θραύσματα γυαλιού).

Με μικρές καθυστερήσεις τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Λάρισα - Νέοι Πόροι

Μικρές καθυστερήσεις θα υπάρχουν από σήμερα Δευτέρα (14/10) και μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου σε δρομολόγια που πραγματοποιούνται στο τμήμα Λάρισας - Νέων Πόρων, όπως γνωστοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ