.
.

Ανακοινώσεις

Σε ισχύ από την 1η Μαΐου το συνεχές ωράριο για το μειωμένο (νυχτερινό) τιμολόγιο στον ηλεκτρισμό

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, θα ισχύσει από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, το οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση -μειωμένο νυχτερινό- με συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00).

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ματαιώσεις δρομολογίων την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) θα συμμετέχει την Τρίτη 4 Μαΐου 2021 στην 24ωρη απεργία, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, με αποτέλεσμα ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.) να αδυνατεί να εξασφαλίσει την κυκλοφορία.

Την αναστολή συγκεκριμένων δρομολογίων για τις ημέρες του Πάσχα ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται τις ημέρες του Πάσχα σε ορισμένες γραμμές και σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης, επέρχονται τροποποιήσεις σε ορισμένα δρομολόγια.

Ψηφιακά, μέσω του ktimatologio.gov.gr, διατίθεται το Πιστοποιητικό Κτηματογραφούμενου Ακινήτου

Απο τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου θα διατίθεται ψηφιακά το Πιστοποιητικό Κτηματογραφούμενου Ακινήτου όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

O ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά μπιφτέκι κοτόπουλο

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανακαλεί απο την αγορά το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΥΨΗΣΤΟΝ ΜΕΑΤΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ» στο οποίο διαπιστώθηκε μετά τη διενέργεια ελέγχων η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Υ.Π.Α.: Τι ισχύει για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες παρατάσεις, αλλά και τις τροποποιήσεις των αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού (Covid-19 notams).

INTRASOFT International και Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζονται για την εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα Cybersecurity

Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής, εμπιστεύτηκε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του προσωπικού της σε θέματα Cybersecurity.

Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για τη λειτουργία των Ιερών Ναών κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχάλια περίοδο

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 164ης Συνοδικής Περιόδου, κατά την πραγματοποιηθείσα μέσω τηλεδιασκέψεως συνεδρίασή Της, της Τρίτης 20ής Απριλίου 2021, ενημερώθηκε για όλες τις ενέργειες του Μακαριωτάτου Προέδρου Αυτής, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, οι οποίες έγιναν Συνοδική εντολή και εξουσιοδοτήσει κατά το διάστημα από την τελευταία συνεδρίαση μέχρι και σήμερα, κυρίως ως προς την λειτουργία των Ιερών Ναών κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την Πασχάλια περίοδο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ