Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Ανακοινώσεις

Back to school: Οι προσφορές του Fashion City Outlet κάνουν την επιστροφή στο σχολείο γιορτή!

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ στο Fashion City Outlet και ιδιαιτέρως με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Απίστευτα χαμηλές τιμές περιμένουν τους μικρούς μας φίλους σε μια τεράστια ποικιλία σχολικών ειδών, προϊόντων ένδυσης, υπόδησης που κάνουν την επιστροφή στη σχολική καθημερινότητα γιορτή.

Δοκιμαστική Ενεργοποίηση Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023, κατά την Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-23», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ: H πρωτοβουλία της Vitex ενώνει ξανά τις ιδιωτικές επιχειρήσεις για την προστασία και την αποκατάσταση των σχολείων στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η Vitex με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την Κοινωνία και τον Άνθρωπο έχει ενεργοποιήσει για δεύτερη φορά την πρωτοβουλία ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ απευθύνοντας κάλεσμα προσφοράς αυτή τη φορά στους προμηθευτές της.

Στήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συμμετέχει στην προσπάθεια της πολιτείας για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών που έπληξαν τη Θεσσαλία και Μαγνησία και στηρίζει με δράσεις όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Hellenic Train: Αναστολή λεωφορειακών συνδέσεων την Κυριακή (10/9) λόγω πλημμυρικών φαινομένων

Μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού, αναστέλλονται οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο, σήμερα Κυριακή 10/9/2023.

Κακοκαιρία Daniel – Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Λόγω των προβλέψεων για επιμονή και επιδείνωση των ισχυρών καιρικών φαινομένων, της διακοπής  της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου – Λάρισας, και των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό (διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Λάρισας), οι αμαξοστοιχίες Intercity από τις 15:00 σήμερα και μέχρι νεωτέρας, θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

Back to school στο Fashion City Outlet

Το Fashion City Outlet το μοναδικό εκπτωτικό εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στον χώρο της Κεντρικής Ελλάδας υποδέχεται το φθινόπωρο με απίστευτη ποικιλία σε σχολικά είδη, τσάντες, υπολογιστές κλπ, σε ρούχα και παπούτσια και σε τιμές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ε.Ε.Τ.Α.Α.: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Το "Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών", αφορά παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας και παιδιά & άτομα με αναπηρία και υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ