Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2 ώρες και 40 λεπτά καθυστέρηση για το IC56 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη - 400 επιβάτες στην αμαξοστοιχία

  • 4 Δεκεμβρίου 2025, 21:04
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
2 ώρες και 40 λεπτά καθυστέρηση για το IC56 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη - 400 επιβάτες στην αμαξοστοιχία

..

Μεγάλη καθυστέρηση για την αμαξοστοιχία IC56 που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη που ακινητοποιήθηκε στις 18:12 στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα δύο εφεδρικές μηχανές, προκειμένου να αντικαταστήσουν τις μηχανές της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας με την βλάβη να αποκαθίσταται μετά από 2 ώρα και 40 λεπτά!

Σημειώνουμε ότι στην αμαξοστοιχία βρίσκονται περί τους 400 επιβάτες και ότι με βάση τη νομοθεσία δικαιούνται να λάβουν πίσω το 50% της αξίας του εισιτηρίου.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva