.
.
.
.
.

Επικαιρότητα

Στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης - Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στην Κύπρο για τις εργασίες της 8ης Συνόδου Αιγύπτου - Ελλάδας - Κύπρου.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ. για το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης "κόκκινο" εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (21/10) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για επικίνδυνα καιρικα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας και της Πέμπτης σε Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Ε.Ο.Δ.Υ: 8 νέοι θάνατοι και 667 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τρίτη 20/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ε.Ο.Δ.Υ: 11 νέοι θάνατοι και 438 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Δευτέρα 19/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους του γνωστοποίησε ο ΕΦΚΑ

Στο πλαίσιο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ παρέχονται 5 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης gov.gr (ενότητα Εργασία και Ασφάλιση, υποενότητα Ασφάλιση) και του δικτυακού τόπου του e-ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr (ενότητα Ασφαλισμένοι).

Νέα πρόσκληση από το ΥΠ.ΕΣ. με 130 εκατ. ευρώ προϋπολογισμό για Smart cities

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενεργοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης «Αντώνης Τρίτσης», ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, υπέγραψε σήμερα μία νέα Πρόσκληση, συνολικού ύψους 130 εκατ. ευρώ, που αφορά στις έξυπνες πόλεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.: Βροχές και καταιγίδες από Τρίτη έως Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (19/10) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για επιδείνωση του καιρού από αύριο Τρίτη βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Ε.Ο.Δ.Υ: 9 νέοι θάνατοι και 438 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 18/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ε.Ο.Δ.Υ: 10 νέοι θάνατοι και 482 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 17/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ