Επικαιρότητα

Κλεισούρα: Ταφή οστών 193 Ελλήνων πεσόντων κατά το έπος του '40

Τα οστά άλλων εκατόν ενενήντα τριών Ελλήνων στρατιωτών, πεσόντων στα βουνά της Αλβανίας κατά το έπος του 40', ενταφιάστηκαν την Τρίτη με μια σεμνή, πλην φορτισμένη συγκινησιακά, θρησκευτική τελετή στο στρατιωτικό νεκροταφείο της Κλεισούρας κοντά στο νομό Πρεμετή.

Παρουσιάστηκε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά του καπνίσματος: Ποιους αφορά και που στοχεύει

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά του Καπνίσματος, που παρουσιάσθηκε σήμερα (Τρίτη 19/11) από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναπτύσσεται σε 4 άξονες

Αυτόματη πρόσβαση σε παροχές υγείας για 245.000 ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ

Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, παρέχεται ασφαλιστική ικανότητα σε 245.000 ασφαλισμένους.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Σε ισχύ από το βράδυ της Τρίτης (19/11)

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (19/11) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες σήμερα Τρίτη.

Σημαντικά θέματα στο "τραπέζι" στη συνάντηση Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες

Η μεγαλύτερη απορρόφηση και η ταχύτερη αξιοποίηση τον κονδυλίων του ΕΣΠΑ, το θέμα της ενίσχυσης των αρμοδιοτήτων των Περιφερειών και το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της τακτικής συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νέος πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Με την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως νέου Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΠΕ.

150.000 ευρώ σε κάθε Δήμο με πληθυσμό κάτω των 50.000 κατοίκων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, επιχορηγούνται όλοι οι δήμοι με πληθυσμό κάτω των 50.000 κατοίκων με 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας.

Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη το τελικό σήμα για τα Μακεδονικά προϊόντα

Το πολυαναμενόμενο σήμα που ετοίμασε ο ΣΕΒΕ με στόχο να συνοδεύει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παράγονται στη Μακεδονία παρουσίασε σήμερα ο Σύνδεσμος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο του Thessaloniki Summit παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νομοθετική ρύθμιση για μία επί πλέον μέρα άδειας στις γυναίκες του δημοσίου για γυναικολογικό έλεγχο

Την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα δίνεται άδεια σε όλες τις γυναίκες υπαλλήλους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να λαμβάνουν μια επί πλέον ημέρα άδεια το χρόνο για να υποβάλλονται σε γυναικολογικό έλεγχο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ