.
.
.

Επικαιρότητα

Χαρδαλιάς: "Μύκονος και Ίος ένα βήμα πριν τη λήψη νέων μέτρων"

Το νέο επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδας ανακοίνωσε στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη Μύκονο και στην Ίο, λέγοντας πως βρίσκονται ένα βήμα από το να υιοθετηθούν μέτρα όπως αυτά που ανακοινώθηκαν για τη Μύκονο πριν 15 ημέρες και ήρθησαν τη Δευτέρα, 26.07.2021.

K. Σκρέκας: Ενεργειακή αναβάθμιση για 50.000 κατοικίες με δίκαιη κατανομή των πόρων και ειδική μέριμνα για τα ευάλωτα νοικοκυριά

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το νέο «Εξοικονομώ» για την ενεργειακή αναβάθμιση περισσότερων από 50.000 κατοικιών, στο οποίο θεσπίζονται κοινωνικά κριτήρια για τη στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών.

Υ.Π.Α.: Παράταση αεροπορικών οδηγιών και αλλαγή στο χρονικό όριο υποβολής του PLF

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αλλαγή στο χρονικό όριο υποβολής του PLF, το οποίο μπορεί να υποβληθεί οποιαδήποτε ώρα πριν την αναχώρηση της πτήσης, αντί της προηγούμενης ημέρας.

Ενίσχυση 20 εκ ευρώ σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και περιφερειακά κανάλια για τις επιπτώσεις της πανδημίας

Με 20 εκ. ευρώ ενισχύονται οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, καθώς και οι τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας, που επλήγησαν από τις επιπτώσεις τις πανδημίας.

Ε.Μ.Υ. : Επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο με διάρκεια ο καύσωνας που ξεκίνησε

Σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με δείκτη προειδοποίησης "κόκκινο" προχώρησε σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου η Ε.Μ.Υ. με το οποίο ενημερώνει πως ο καύσωνας θα έχει μεγάλη διάρκεια και η κορύφωσή του θα είναι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Με βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού rapid test ή PCR η είσοδος εκπαιδευτικών στα σχολεία

Με βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης Covid- 19 ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR) θα είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται οι εκπαιδευτικοί στις σχολικές τους μονάδες, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ