.
.
.

Επικαιρότητα

Την ηλεκτρονική δήλωση των αδήλωτων τ.μ. σε δήμους σχεδιάζει το ΥΠ.ΕΣ.

Απραγοι φεύγουν από τους δήμους της χώρας οι ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να δηλώσουν τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα, καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος για την ενεργοποίηση του μέτρου.

Νέου τύπου Εξοικονομώ κατ' Οίκον με πέντε πηγές χρηματοδότησης σχεδιάζει το Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Νέου τύπου πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον που θα συνδυάζει πέντε διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από το 2021.

Τρόμος σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Εξέπεμψε σήμα κινδύνου ο πιλότος

Σκηνές πανικού και τρόμου εκτυλίχθηκαν σε πτήση της British Airways όταν στο πιλοτήριο εμφανίστηκαν καπνοί, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των κυβερνητών του αεροσκάφους να φορέσει μάσκα οξυγόνου.

"Ναι" του Κινήματος Αλλαγής στην υποψηφιότητα της Αικ. Σακελλαροπούλου

Τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής θα έχει η υποψηφιότητα της Αικ. Σακελλαροπούλου για τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας γνωστοποίησε η Φώφη Γεννηματά μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Τσίπρας: "Ναι" στην Σακελλαροπούλου - Σφάλμα η μη ανανέωση της θητείας Παυλόπουλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, γνωστοποίησε ότι θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στο διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ