Επικαιρότητα

Γ.Ε.Σ.: Μειώνονται από 6 σε 4 το χρόνο οι Ε.Σ.Σ.Ο. στο Στρατό Ξηράς

Με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού γνωστοποιήθηκε ότι, στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποιούνται, για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας αυτού, ο αριθμός των Εκπαιδευτικών Σειρών Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) για τον Στρατό Ξηράς (ΣΞ), επανακαθορίζεται από έξι σε τέσσερις κατ’ έτος (Φεβρουάριο, Μάιο,  Αύγουστο, Νοέμβριο).

Παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων στους ΟΤΑ

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία μέσα στην οποία οφείλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να υποβάλλουν δήλωση στους οικείους δήμους περί της μη χρήσης των ακινήτων, στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση, προκειμένου να απαλλαγούν από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Ερωτήσεις & απαντήσεις σχετικά με την ονοματοδοσία των κακοκαιριών

Aπό τον Ιανουάριο του 2017, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr ξεκίνησε την διαδικασία ονοματοδοσίας κακοκαιριών οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις στη χώρα.

Την Παρασκευή (18/1) η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ

Την προσεχή Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα καταβληθούν για πρώτη φορά από τον ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καθώς και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών, στο σύνολο των δικαιούχων της χώρας, τα οποία μέχρι και το 2018 χορηγούνταν από τους ΟΤΑ.

Ορκίστηκε ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκε ως νέος υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, ο μέχρι σήμερα αρχηγός ΓΕΕΘΑ Nαύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο ειδικής τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ. από το απόγευμα της Δευτέρας (14/1)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης 1/3 εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (13/1) η Ε.Μ.Υ. με το οποίο προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου.

Κυριακή 13/1 ώρα 19.00: Που υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και που απαιτούνται αλυσίδες σε όλη τη χώρα

Λιγότερα μεν αλλά παραμένουν αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο πολλών νομών από τα αλλεπάλληλα κύματα κακοκαιρίας από την έναρξη του νέου έτους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ