.
.

Επικαιρότητα

Επιχορήγηση 12 νέων Δήμων από το ΥΠ.ΕΣ. και χρονική επέκταση αξόνων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»

Αποφάσεις για οικονομική ενίσχυση των 12 νέων δήμων που προέκυψαν με την εφαρμογή του Ν. 4600/2019, άρθρο 154, καθώς και επέκταση αξόνων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» που έληγαν στις 31 Οκτωβρίου, ώστε να μπορέσουν οι δήμοι να υποβάλλουν αιτήσεις για νέες χρηματοδοτήσεις, έλαβε η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Βροχές, πιθανές χαλαζοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9) με το οποίο ενημερώνει από αύριο Πέμπτη για βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Υπ. Παιδείας: Δεν θα αναγράφονται πλέον θρήσκευμα και ιθαγένεια των μαθητών

Σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 28/2019 Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει δρομολογήσει την τροποποίηση των κείμενων ρυθμίσεων

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τις «λευκές περιοχές»

Δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι και 19 Δεκεμβρίου 2019 έχουν οι κάτοικοι των περιοχών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το τηλεοπτικό σήμα, για να ενταχθούν στο σχετικό πρόγραμμα.

«Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»: Επιστολή του Προέδρου του Τ.Ε.Ε. σε Γεωργιάδη και Χατζηδάκη για άμεση επίλυση προβλημάτων

Επιστολή για τον Β κύκλο του προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη έστειλε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, εκφράζοντας την αγωνία χιλιάδων μηχανικών ανά την Ελλάδα και το ενδιαφέρον των πολιτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. η πρόσκληση για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ.

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ. που υπογράφει ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας.

Υπ. Περιβάλλοντος: Με καθυστερήσεις οι δηλώσεις στο «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Ξεκίνησε σήμερα στις 12:00 η υποβολή αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για τις περιφέρειες Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.

Ανοίγει η εφαρμογή για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Ανοίγει στις 12 το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων στα δημόσια ΙΕΚ (φάση Α') - Πως διαμορφώθηκαν οι βάσεις

Ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα επιλογής Α' φάσης υποψηφίων στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ