.
.

Επικαιρότητα

Τέλος η συνταγογράφηση σε ανασφάλιστους από ιδιώτες ιατρούς από σήμερα (1/7) - Ποιοι εξαιρούνται

Μόνο σε γιατρούς δημοσίων Νοσοκομείων και δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα μπορούν να συνταγογραφούν φάρμακα, θεραπευτικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις οι ανασφάλιστοι πολίτες από σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. λόγω εργασιών στις σήραγγες Αγ. Κων/νου & Καμ. Βούρλων στις 30/6 ή 5/7

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης Η/Μ και λοιπού εξοπλισμού των σηράγγων της παράκαμψης Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων, θα έχουμε από σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου και μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου, σύμφωνα με σχετική Απόφαση της ΔΑ Φθιώτιδας.

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Τέλος, στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων για τις επιδόσεις τους στις πανελλήνιες εξετάσεις του σχολικού έτους 2021-2022 έβαλε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) περί τις 12.45 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα.

Ελλάδα 2.0: Επιδοτήσεις ύψους 445 εκατ. ευρώ για επενδύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Τα Υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν ότι έχει τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η πλατφόρμα (https://digitalsme.gov.gr) για τις αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». Πρόκειται για έργο, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και συνολικό προϋπολογισμό ύψους 445.000.000 ευρώ.

Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή για αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής για ένα χρόνο

Κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24.06.2022) στη Βουλή η ρύθμιση για την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής των κυμαινόμενων τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας για 11 μήνες, από την 1η Αυγούστου 2022 μέχρι τον Ιούλιο 2023.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ.– ΕΠΑ.Λ.– Π.ΕΠΑ.Λ.

Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ