Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργανώνονται στον Παλαμά για να μην πληρώσουν το χαράτσι Κύριο

  • 10 Δεκεμβρίου 2011, 16:03
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα

Πυρετωδώς εργάζεται η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου και τη στήριξη του δήμου Παλαμά, και ανέλαβε να υποστηρίξει τους πολίτες – καταναλωτές της ΔΕΗ, που δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το χαράτσι που έβαλε η κυβέρνηση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.



Η Επιτροπή συνεδρίασε την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου και επαναβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πλήρη αντίθεσή της στην επιβολή του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, αλλά και στην είσπραξή του μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ με την απειλή της διακοπής της ηλεκτροδότησης. Ζητά την απόσυρση του μέτρου που είναι δυσβάσταχτο και κοινωνικά άδικο.

 

Η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι, θα σταθεί δίπλα στους δημότες και θα τους στηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει απαιτώντας ταυτόχρονα από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε καμιά διακοπή ρεύματος, με πρόσχημα την μη καταβολή του τέλους.

Η Επιτροπή Ενάντια στο Χαράτσι, αποφάσισε και ανακοινώνει τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι του Παλαμά:

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Όποιος πολίτης επιθυμεί να λάβει σχετικές πληροφορίες για τη μη πληρωμή του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ, μπορεί να απευθύνεται καθημερινά στο Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Γ. Αδαμάκου (τηλ. 24440.23940)

Επίσης, στα μέλη της Επιτροπής: Πάτας Δημήτρης (αντιδήμαρχος, 6936701570), Τζέλλας Κώστας (πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου, 6974550904),  Πράπας Μάνθος (6978906153), Μητράκος Βασίλης (6976696487), Κουτσερίμπα Ζωή, Ντίνας Βασίλης, Αρχοντής Κώστας, Κόκκουλης Κώστας και Μητρούσιας Δημήτρης.

Τέλος, κάθε βράδυ 18:00 -20:00, τα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά θα είναι ανοιχτά για κάθε πολίτη που θέλει να ενημερωθεί σχετικά με την μη πληρωμή του χαρατσιού.

2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής:

Οι πολίτες θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ εκτός του ειδικού τέλους (χαράτσι) σε αυτόματο μηχάνημα τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ).

Στη συνέχεια, να φέρουν στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου κάθε βράδυ 18:00 -20:00, την απόδειξη του ΑΤΜ, μαζί με το απόκομμα του λογαριασμού της ΔΕΗ και φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Αυτά τα δικαιολογητικά, θα συγκεντρώνονται και θα αποστέλλονται τμηματικά από την νομική σύμβουλο του δήμου στα γραφεία της ΔΕΗ, ζητώντας να μην γίνουν διακοπές ηλεκτροδότησης.

Τελευταία τροποποίηση στις10 Δεκεμβρίου 2011, 16:07

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (29/9) σε τμήμα της Καρδίτσας, του Παλαμά και σε Λουτροπηγή και Ρεντίνα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (29/9) σε τμήμα της Καρδίτσας, του Παλαμά και σε Λουτροπηγή και Ρεντίνα
    28 Σεπτεμβρίου 2026, 14:54
  • Έως 1 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για 16 προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Παλαμά Έως 1 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για 16 προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Παλαμά
    28 Σεπτεμβρίου 2026, 12:40
  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει τα Innovation Cafés για την ενίσχυση της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει τα Innovation Cafés για την ενίσχυση της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας
    28 Σεπτεμβρίου 2026, 11:17
  • Οδεύει προς δημοπράτηση έργο 400.000 ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία οικισμών της Π.Ε. Καρδίτσας Οδεύει προς δημοπράτηση έργο 400.000 ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία οικισμών της Π.Ε. Καρδίτσας
    26 Σεπτεμβρίου 2026, 09:10
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva