Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ.: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι Κύριο

  • 2 Φεβρουαρίου 2018, 11:52
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εκδόθηκε πριν λίγο από την Ε.Μ.Υ. με την οποία γνωστοποιείται η μεταβολή του καιρού από το βράδυ της Παρασκευής με χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο:

Μεταβολή του καιρού από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες που η ένταση τους στα πελάγη θα φθάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Αύριο Σάββατο (03-02-2018)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η κεντρική Μακεδονία.

2. Μεθαύριο Κυριακή (04-02-2018)

α. Μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς.

β. Μέχρι το βράδυ πιθανόν η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

γ. Από το μεσημέρι τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva