Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βουλή: Oρκίστηκε βουλευτής Χανίων ο Γιάννης Κασσελάκης ο οποίος ήταν ο δεύτερος επιλαχών Κύριο

  • 14 Φεβρουαρίου 2023, 10:46
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Βουλή: Oρκίστηκε βουλευτής Χανίων ο Γιάννης Κασσελάκης ο οποίος ήταν ο δεύτερος επιλαχών

..

Το νενομισμένο όρκο έδωσε ο Ιωάννης Κασσελάκης, που θα αντικαταστήσει στον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη, ως βουλευτής Χανίων.

 

Ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης, ο οποίος ήταν δεύτερος επιλαχών, δέχτηκε να αναλάβει τη θέση που έμεινε κενή, λόγω του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη.

Πριν την ορκωμοσία του κ. Κασσελάκη, ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου ανέγνωσε, ενώπιον της Oλομέλειας, την επιστολή του υποψηφίου βουλευτή Χανίων Δημήτρη Φραγκάκη.

«Παρόλο που στις εκλογές του 2019 ήμουν πρώτος επιλαχών, δεν θα αναλάβω την έδρα στο νομό Χανίων, λόγω των σημαντικών υποχρεώσεών μου στον ΕΟΤ, αλλά και την ήδη δεδηλωμένη απόφαση να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Φραγκάκης.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva