Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημο και από ΚΕΔΕ: Δίμηνη παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

  • 1 Απριλίου 2021, 16:34
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Επίσημο και από ΚΕΔΕ: Δίμηνη παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

..

Και με τη ...βούλα της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας) γίνεται γνωστή η είδηση της δίμηνης παράτασης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας επιβεβαιώνοντας το προηγούμενο ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Όπως έγινε γνωστόσο ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου συναντήθηκε σήμερα (1/4) το πρωί με τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη παρουσία του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Οικονομικών των ΟΤΑ, της ΚΕΔΕ, και Δημοτικό Σύμβουλο Λίμνης Πλαστήρα, Δημ. Τσιαντή, καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μέλλον του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας, καθώς και ασφαλιστικά ζητήματα που αφορούν το αιρετό πολιτικό προσωπικό της αυτοδιοίκησης.

Δίμηνη παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ άκουσε με ικανοποίηση την αποδοχή του αιτήματος της ΚΕΔΕ, που είχε υποβληθεί τον Ιανουάριο για παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας. Ο Υπουργός ανακοίνωσε καταρχήν τη δίμηνη παράταση του προγράμματος, ενώ στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε και το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξουν νέα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε μέσω αυτών να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων με πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία τους την επόμενη περίοδο. Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύθηκε ότι θα αξιολογηθεί άμεσα από το Υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το αίτημα αυτό και πολύ σύντομα, θα ληφθεί απόφαση για την οποία θα ενημερωθεί η ΚΕΔΕ.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Συντάσσεται μελέτη ολοκληρωμένης διαχείρισης αστικών λυμάτων για τους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα – Αργιθέας – Αγράφων στο πλαίσιο του ΕΑΠΑ Συντάσσεται μελέτη ολοκληρωμένης διαχείρισης αστικών λυμάτων για τους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα – Αργιθέας – Αγράφων στο πλαίσιο του ΕΑΠΑ
    18 Σεπτεμβρίου 2026, 16:16
  • 2,34 εκατ. ευρώ για αναπλάσεις σε 11 οικισμούς του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα – Τι προβλέπει το έργο 2,34 εκατ. ευρώ για αναπλάσεις σε 11 οικισμούς του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα – Τι προβλέπει το έργο
    18 Σεπτεμβρίου 2026, 12:35
  • Σύσκεψη, παρουσία Γραφάκου, για την διαχείριση των αστικών λυμάτων την Παρασκευή (18/9) στο Μορφοβούνι Σύσκεψη, παρουσία Γραφάκου, για την διαχείριση των αστικών λυμάτων την Παρασκευή (18/9) στο Μορφοβούνι
    17 Σεπτεμβρίου 2026, 10:03
  • Από 24-28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το «Thessaly Pass 2026» - Περιλαμβάνονται οι Δήμοι Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα Από 24-28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το «Thessaly Pass 2026» - Περιλαμβάνονται οι Δήμοι Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα
    15 Σεπτεμβρίου 2026, 16:32
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva