Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεανώ Φωτίου: Συγνώμη για την καθυστέρηση - Σήμερα (Παρασκευή 25/5) η πληρωμή του ΚΕΑ

  • 25 Μαΐου 2018, 10:09
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα

Η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί τελικώς σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, όπως γνωστοποίησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 63.077.250,94 ευρώ θα καταβληθεί σε 287.021 δικαιούχους και αφορά συνολικά 612.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η Κα Φωτίου ζήτησε συγνώμη για τη μη πίστωση των λογαριασμών χθες, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι σήμερα το ποσό θα πιστωθεί κανονικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις25 Μαΐου 2018, 10:31

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva