Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατεπείγουσα Εισαγγελική έρευνα για τρένο του Προαστιακού που παραλίγο να μπει στο δίκτυο του Μετρό Κύριο

  • 17 Οκτωβρίου 2024, 12:19
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Κατεπείγουσα Εισαγγελική έρευνα για τρένο του Προαστιακού που παραλίγο να μπει στο δίκτυο του Μετρό

..

Με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, κ. Αριστείδη Κορέα διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό της λανθασμένης επικοινωνιας μεταξύ συρμών του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να προκληθεί κίνδυνος για ατύχημα.

 

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9 Οκτωβρίου , όταν μηχανοδηγός συρμού του Προαστιακού έλαβε εντολή να μπει στη γραμμή του Μετρό στη Δουκίσης Πλακεντίας. Το περιστατικό φέρεται να κατήγγειλε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης με έγγραφό της, το οποίο και επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, κ. Παναγιώτης Τερεζάκης.

Την εισαγγελική έρευνα για τυχόν διάπραξη του αδικήματος των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, κ. Απόστολος Ανδρέου.

πηγη: ertnews.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva