Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς νέα παράταση οι φορολογικές δηλώσεις των φυσικών προσώπων

  • 21 Αυγούστου 2015, 10:59
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα

Την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να δώσει παράταση και για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων ανακοίνωσε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε παράταση μέχρι τις 28 Αυγούστου για την υποβολή δηλώσεων από νομικά πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αλεξιάδης «από τη στιγμή που είπαμε ότι δεν θα δώσουμε παράταση (σ.σ. η προθεσμία εκπνέει στις 26 Αυγούστου) εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα στο Taxisnet».

«Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει εκεί πέρα» συμπλήρωσε μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ σε ερώτηση για το αν υπονοεί δολιοφθορά στο σύστημα ο κ. Αλεξίαδης απάντησε ότι «δεν λέω δολιοφθορά, αλλά τι να κάνουμε αφού υπάρχουν αυτά τα προβλήματα πρέπει να δώσουμε λίγες ημέρες παρτάταση και στα φυσικά πρόσωπα».

πηγή: protothema.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva