Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής η δικογραφία του Εφέτη Ανακριτή Λάρισας για το δυστύχημα των Τεμπών Κύριο

  • 28 Φεβρουαρίου 2024, 18:27
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής η δικογραφία του Εφέτη Ανακριτή Λάρισας για το δυστύχημα των Τεμπών

..

Παρελήφθη σήμερα από τη γραμματεία της εξεταστικής επιτροπής για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών» η δικογραφία του Εφέτη Ανακριτή Λάρισας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Τα μέλη της επιτροπής αναμένεται να λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας από αύριο Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να αξιολογήσουν τα στοιχεία και να κρίνουν αν και ποιο μέρος αυτών θα περιλάβουν στο υπό σύνταξη πόρισμα τους.

Συγκεκριμένα, η γραμματεία της επιτροπής παρέλαβε το υπ'αριθμ. πρωτ. 48/22.02.2024 έγγραφο του Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, με το οποίο διαβιβάσθηκαν σε ψηφιακή μορφή: 1) μηνυτήριες αναφορές, 2) εκθέσεις εξέτασης μαρτύρων, 3) πορίσματα εκθέσεων πραγματογνωμοσυνών, 4) πόρισμα Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, και πρωτοκολλήθηκε (αρ. πρωτ. 131/28.02.2024) ως εισερχόμενο έγγραφο της Εξεταστικής Επιτροπής.

Κατόπιν σχετικής απόφασης της εξεταστικής επιτροπής, οι εκπρόσωποι των κομμάτων έχουν κληθεί να καταθέσουν τα πορίσματά τους στις 8 Μαρτίου, προκειμένου αυτά να συζητηθούν στις 11 Μαρτίου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης αυτών των προθεσμιών.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

 

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva