Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά - Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

  • 12 Οκτωβρίου 2021, 18:45
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Επικαιρότητα
Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά - Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

...

Με ανακοίνωσή της, η Φώφη Γεννηματά κάνει γνωστό πως μετά και τη νέα περιπέτεια της υγείας της (νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό) δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει για την εξέλιξη της υγείας της: "Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου".

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva