Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οικογένεια κινδύνεψε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Με εγκαύματα γυναίκα στο νοσοκομείο Κύριο

  • 17 Σεπτεμβρίου 2025, 08:05
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
Λαμία: Οικογένεια κινδύνεψε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Με εγκαύματα γυναίκα στο νοσοκομείο

..

Λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/9/25) σήμανε συναγερμός στην Π.Υ. Λαμίας, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Μακροπούλου, όπου διέμενε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με τον γιο τους.

 

Το διαμέρισμα γέμισε γρήγορα καπνούς, εγκλωβίζοντας τους ενοίκους και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους.

.Γείτονας που αντιλήφθηκε τον κίνδυνο, μαζί με αστυνομικούς και πυροσβέστες που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο, όρμησαν μέσα στο διαμέρισμα και κατάφεραν να βγάλουν τους ανθρώπους από το γεμάτο καπνούς σπίτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνολικά έξι άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να έχει υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς. Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο και ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ενώ αναπνευστικά προβλήματα αντιμετώπισε και ο γιος του που βγήκε στη βεράντα για να σωθεί.

Από την υπερπροσπάθεια μέσα στους μαύρους καπνούς δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς να έχουν κάτι σοβαρό, όπως και ο γείτονας του ζευγαριού που μαζί με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα και να σώσουν τους ενοίκους.

Παρόντες στο συμβάν και οι Διοικητές ΔΙ.Π.Υ.Ν. Φθιώτιδας Πύραρχος Χρήστος Πλουμάκης και της Π.Υ. Λαμίας Αντιπύραρχος Γιώργος Κρεμμύδας.

πηγη: lamiareport.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Πυρκαγιά στην Αγριλιά Λαμίας – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο Πυρκαγιά στην Αγριλιά Λαμίας – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
    21 Σεπτεμβρίου 2026, 16:02
  • Πυρκαγιά στη Μελιταία Δομοκού: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, κάηκαν 9 στρέμματα(+Φώτο) Πυρκαγιά στη Μελιταία Δομοκού: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, κάηκαν 9 στρέμματα(+Φώτο)
    27 Αυγούστου 2026, 18:01
  • Μαλεσίνα: Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα από την παραλία Λεκούνα Μαλεσίνα: Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα από την παραλία Λεκούνα
    26 Αυγούστου 2026, 13:17
  • Φθιώτιδα: 80χρονος λουόμενος έχασε τη ζωή στη θαλάσσια περιοχή της Τραγάνας Φθιώτιδα: 80χρονος λουόμενος έχασε τη ζωή στη θαλάσσια περιοχή της Τραγάνας
    25 Αυγούστου 2026, 14:17
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva