Αθώοι οι κατηγορούμενοι για την ανατίναξη των ΑΤΜ σε Νέο Μοναστήρι και Νίκαια - Τον Ιούνιο εκδικάζεται η υπόθεση για το ΑΤΜ στο Λεοντάρι

Αθώοι λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας οι δύο Ρουμάνοι που κατηγορούνταν για την ανατίναξη του ΑΤΜ στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας στις 10 Οκτωβρίου του 2016.

Πολυμελής εγκληματική ομάδα εμπλέκεται σε κλοπές σε Καρδίτσα, Λάρισα, Φθιώτιδα και Ιωάννινα

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου 15-18 Απριλίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/4)

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Καμένα Βούρλα, έβαλαν στο μάτι τρεις κουκουλοφόροι δράστες που επιχείρησαν να το ανατινάξουν με άγνωστο εκρηκτικό υλικό.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ