Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κυνήγι

Στο χειρουργείο κατέληξε σοβαρά τραυματισμένος 57χρονος Λαμιώτης που κατά τη διάρκεια του κυνηγιού γλίστρησε και έβαλε το όπλο για να στηριχτεί με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα.

Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης

Με το σύνθημα «Αθήνα Ψηλά», ούτως ώστε «να ξανασηκώσουμε την Αθήνα και να την πάμε εκεί που της πρέπει», ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στη δημοσιότητα το τελικό σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τι χάνει και τι κερδίζει η Καρδίτσα

Το σχέδιο νόμου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» κατατέθηκε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και στη συνέχεια θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Προς δημοπράτηση η βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από το Σταυρό Φαρσάλων έως όρια ν. Φθιώτιδας

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το έργο «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού τ.κ. Σταυρού Φαρσάλων μέχρι τα όρια του νομού Φθιώτιδας», συνολικού προϋπολογισμού 595.000 ευρώ μετά την έγκριση δημοπράτησης του έργου που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Φωκίδα: Στη δημοσιότητα τα ονομαστικά στοιχεία και φωτογραφίες 72χρονου για ασέλγεια σε ανήλικο

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, η οποία εγκρίθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 72χρονου ημεδαπού,

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ