Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς επανεξέταση όλα τα κονδύλια προς Μ.Κ.Ο. Κύριο

  • 21 Αυγούστου 2012, 17:46
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Οικονομικά

Κόβονται και θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση τα κονδύλια προς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για το 2013, ύστερα από εντολή του Αντώνη Σαμαρά.

Σχετική επιστολή απέστειλε προς όλους τους υπουργούς ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξοικονόμηση πόρων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Συγκεκριμένα στην επιστολή ο γενικός γραμματέας ζητά να ενημερώσουν, εντός δύο ημερών, τη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης για το ύψος των πιστώσεων που εξοικονομήθηκαν από το κόψιμο των επιχορηγήσεων. Επίσης, αναφέρει ότι όλες οι δαπάνες θα επανεξεταστούν από μηδενικής βάσεις από το νέο έτος.

Η επιστολή δεν αναφέρεται στις ΜΚΟ της εκκλησίας που χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τελευταία τροποποίηση στις21 Αυγούστου 2012, 17:58

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva